• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۵۸۵۴۸
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۹:۱۳
همدان » اجتماعی

چند خبر از نقاط مختلف استان

درنشستی با حضور آقای حاجی بابایی نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس و برخی مسؤلان مشکلات شهرستان فامنین بررسی شد.


چندخبرازاستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز همدان ، مهمترین مباحث مطرح شده در این جلسه مشکلات مربوط به اشتغال جوانان ، مشکل آب شهرستان ، بهسازی روستاها ، ایستگاه راه آهن و پتروشیمی ابن سینا بود.

*****

 

 

چندخبرازاستان

 

 

آقای حاجی بابایی همچنین در جمع کارکنان سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری همدان با بیان اینکه ۴۴ طرح ملی برای کلان شهرهمدان در نظر گرفته شده است گفت : امیدواریم موزه هنرهای قدیمی ومعاصرو بیمارستان هزارتختخوابی همدان با همکاری و همدلی مسؤلان به بهره برداری برسد.
سرپرست سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری نیزگفت: شهرداری همدان با بیش از بیست فرهنگسرا و سالن ورزشی برای پربارسازی اوقات فراغت خانواده ها و فرزندان آنها تلاش می کند.

*****

چندخبرازاستانآقای خجسته نماینده مردم همدان وفامنین درمجلس ازطرح احداث خیابان ۳۵ متری خضر به سمت بلوارامام بازدید کرد .
دراین طرح که با یک میلیارد و۴۰۰ میلیون تومان اعتبارو۹۷ درصد پیشرفت درحال اجراست رودخانه موجود دراین منطقه پوشیده و به خیابان تبدیل می شود که با بهره برداری ازآن به زودی مشکل ترافیک این منطقه حل خواهد شد.
نماینده مردم همدان و فامنین درمجلس شورای اسلامی همچنین با بازدید از رودخانه و ۳۰ هکتار از زمین های سبزیکاری شده با آب فاضلاب دربخش دیگری از منطقه خضر بازدید و بربرخورد مسئولان قضایی با کاشت این سبزیجات و پوشش این رودخانه تاکید کرد .
آقای خجسته همچنین در بازدید از روند فعالیت فرهنگسرای فرهنگی ورزشی تازه تاسیس ولایت خضر گفت : این فرهنگسرا الگوی مناسبی برای محلات دیگر استان است که برمانه های فرهنگی اجتماعی به خوبی در آن برای مردم اجرا می شود .
آقای خوشبخت ، سرپرست سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری همدان هم با اشاره به اینکه ۱۹ مجموعه فرهنگی اجتماعی در محلات شهر همدان فعالیت می کنند گفت : در فرهنگسرای ولایت خضر دوره های آموزشی و توانمندسازی فنی و حرفه ای برای جوانان و زنان سرپرست خانوار،دوره های فرهنگی هنری و ورزشی برگزار می شود و شرایطی فراهم شده که با همکاری اداره کل فنی و حرفه ای به حرفه آموزان تسهیلات اشتغال هم داده شود .

 

*****

چندخبرازاستاننماینده مردم تویسرکان در مجلس گفت: در یک سال اخیر تنها یک متخصص رادیولوژی در شهرستان فعال بود که با پیگیری های به عمل آمده یک متخخص رادیولوژی دیگر هم به بیمارستان ولیعصر تویسرکان اضافه شد.
مدیرشبکه بهداشت و درمان تویسرکان هم از طلب بیش از۲۰ میلیارد تومانی شبکه بهداشت از شرکت های بیمه گر خبر داد.

*****

 

 

چندخبرازاستانحجت الاسلام آزادیخواه نماینده مردم ملایراز روند اجرایی آسفالت وجدول گذاری روستایی ازناو بازدید کرد. 
۱۵ کوچه از روستای ازناو ملایر با اعتبار ۵۰۰ میلیون تومان در حال آسفالت ریزی است و۱۵ کیلومتر جدول گذاری روستا هم انجام شده و ۶۵۰ متر هم در حال جدول گذاری است.

***

 

 

 

چندخبرازاستانآقای قیاسی سرپرست فرمانداری ملایر  گفت :سیلوی سامن برای گندم امسال باید آماده شود ونباید درفضای بازگندم خریداری شود .
آقای کاظمی یکی ازنمایندگان مردم ملایر درمجلس هم گفت : حمایت از کشاورزان وخرید مستقیم گندم وجو از آنها می تواند دست واسطه ها را کوتاه کند.
آقای آزادیخواه دیگرنماینده مردم ملایرهم از مسئولان خواست تا روند خرید گندم اصلاح وپرداخت وجه کشاورزان هم به موقع انجام شود.
در ادامه معاون تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به پیش بینی تولید ۶۰ هزار تن گندم در ملایر گفت : ۸ درصد گندم استان در ملایر تولید می شود و پیش بینی تولید امسال استان۷۵۰ هزار تن گندم است



*****

چندخبرازاستانمعاون فرماندار رزن از مناسب سازی ۴۵ درصد از ادارات برای تردد معلولان و جانبازان خبر داد.

*****

 

 

 

 

 

 

 

چندخبرازاستانآئین تکریم ومعارفه رئیس دادگاه عمومی بخش لالجین برگزار شد.
مهرداد دارانی به عنوان رئیس دادگاه عمومی بخش لالجین معرفی واز خدمات ۳ ساله محمد معینی قدردانی شد.
دراین مراسم رئیس دادگاه های عمومی وانقلاب شهرستان همدان گفت: وظیفه قوه قضاییه حفظ حقوق عامه، بیت المال وشهروندان است.
حجت الاسلام احمدوند با اشاره به برداشت بی رویه از چاههای کشاورزی در شهرستان بهار گفت: با توجه به بحران کم آبی همه مسئولین باید ازحفرچاهای بدون پروانه جلوگیری کنند.
وی گفت: در سال ۹۵ و۹۶ در استان ۶۹۰ چاه غیرمجاز شناسایی شد که حکم انسداد آنها صادر شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
موفقیت علمی زمانی ماندگار است که با اخلاص همراه باشد
محبت به امیرالمومنین حقیقتی برخاسته از معرفت
برخورد قطار محلی خاش–زاهدان با واگن باری
دلیل اصلی دشمنی دشمنان ایران اسلامی چیست؟
محوریت بازرسی در بازار
کشف احتکار ۴۵ تن روغن در خاش
برگزاری همایش خادم یاران رضوی در تبریز
کشف چوب قاچاق در تالش
بیش از ۶۰۰ نفر در باشت معتکف شدند
کاهش صف انتظار تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در هرمزگان
افزایش غلظت غبار و آلاینده های جوی در سمنان
رونق تولید و اشتغال در کرمان نیازمند حمایت همه جانبه
آغاز نام‌نویسی داوطلبان شورا‌های اسلامی شهر‌ها
سه شنبه بازار فومن
اعلام آمادگی خیر سلامت برای ساخت همراه‌سرا در مرکز آموزشی درمانی ۱۷ شهریور رشت
تأمین کالا‌های اساسی در آذربایجان‌غربی
ملی شدن طرح پمپاژ سه هزار هکتاری سیروان
همایش سراسری کارگزاران گزینش کشور با حضور رییس جمهور
ابلاغ بخشنامه حمایتی سازمان امور مالیاتی کشور
بسته خبر‌های کوتاه ۱۶ دی در یک نگاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟
اطلاعیه وزارت رفاه درباره زمان بندی دریافت کالابرگ
میدری: کالابرگ از ۱۷ دی قابل برداشت است
هیئت ویژه وزارت کشور در راه ایلام
سردار وحیدی: از قدرت ظاهری دشمن نباید ترسید
قیمت جدید روغن نباتی اعلام شد
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
بیانیه مجمع نمایندگان استان ایلام در پی وقوع حادثه ناگوار شهرستان ملکشاهی
تداوم رفتار خصمانه پاسخ قاطع و متناسب خواهد داشت
حبس ملی پوشان گیتی‌پسند در اصفهان
شیوه برگزاری امتحانات پایان نیمسال دانشگاه آزاد اسلامی
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۶ دی
فوتبال جام ملت‌های آفریقا؛ صعود نیجریه و مصر به مرحله یک چهارم نهایی
مرتکبان کشتار جمعی امروز مدعی دفاع از حقوق بشر هستند
راه‌اندازی شبکه‌های «شورا» و «آرا» ویژه انتخابات شورا‌ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۶ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج  (۲ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۲ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
حق اولاد ۱۰۰ درصد و حق عائله‌مندی ۵۰ درصد افزایش می‌یابد  (۱ نظر)
آموزش و پرورش خط مقدم پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است  (۱ نظر)
کشفیات از دستگیر شدگان اغتشاشات در همدان  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
فعالیت ۳۵۹۶ تاکسی در برف و سرمای اردبیل  (۱ نظر)
ضرورت تدبیراندیشی برای افزایش جمعیت سالمند ایران در آینده  (۱ نظر)