• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۵۸۶۲۴
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۰:۴۱
بین الملل » سیاسی

حملات آمریکا و حامیان آن به مواضع بسیج مردمی عراق، محکوم به شکست است

 به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما ؛  ­پایگاه العهد در تحلیل حمله اخیر آمریکا به مواضع نیروهای بسیج مردمی در مرزهای عراق و سوریه نوشت با توجه به تغییر معادلات و پیروزی های گسترده محور مقاومت در منطقه قطعا چنین حملاتی ناکام می ماند.
پایگاه اینترنتی العهد لبنان نوشت: می توان حمله هوایی اخیر به مواضع نیروهای بسیج مردمی در مرزهای عراق و سوریه را یک اقدام یا حرکتی در چارچوب فشار پی در پی آمریکا دانست تا به ویژه پس از پیروزی هشت ماه پیش ضد گروه تروریستی داعش اجازه ندهد بسیج مردمی، مناطق گسترده، مهم و محوری را در عراق تصرف کند.
چه بسا برای برخی حمله هوایی اخیر _ در هجدهم ماه ژوئن جاری _ که به شهادت بیست و دو نفر از مبارزان بسیج مردمی و زخمی شدن دوازده نفر دیگر منجر شد مسئله جدیدی نباشد. اما برخی بر این باورند که مسئله این بار با گذشته تفاوت دارد و چه بسا این تصور به واقعیت نزدیک تر باشد.
این بار وجه اختلاف اصلی در این است که اقدام های (آمریکا) از حوزه سیاسی و رسانه ای و حتی اقدام های اطلاعاتی محرمانه و سری به اقدام آشکار نظامی و علنی تبدیل شد. چراکه واشنگتن و برخی پایتخت های بین المللی و منطقه ای به مدت هشت ماه برای بدنام کردن بسیج مردمی و محاصره و محدود کردن آن بسیاری از ابزارهای سیاسی و رسانه ای خود را به کار گرفتند. هر کسی که مسائل را پیگیری می کند به آسانی می تواند با نگاه کلی و سریع به مسائل مطرح در تریبون های سیاسی و محافل فکری و راهبردی و حتی پایگاه های اجتماعی ضد بسیج مردمی که هیچ واقعیتی ندارد متوجه این موضوع شود.
چه بسا آخرین مصادیق این بدنامی ها و اعمال فشار به بسیج مردمی، اقدام کنگره آمریکا در درج نام جنبش النجباء و گردان های اهل الحق در فهرست گروه های تروریستی بود و پیش از آن هم نام گردان های حزب الله عراق در این فهرست قرار گرفته بود. واشنگتن و اطرافیان پشتیبان آن پیشتر، انتخابات پارلمانی عراق را فرصتی مناسب برای درآمیختن مسائل در یکدیگر و ایجاد فتنه در محافل سیاسی و مردمی عراق یافتند. شاید واشنگتن توانست با کمک برخی طرف ها به موفقیت اندک و زودگذری برسد؛ طرف هایی که اهداف و ساز و کارهای آمریکا را می دانند یا اینکه بدون درک این اهداف و بدون اندیشه و تفکر از واشنگتن پیروی می کنند.
نباید فراموش کنیم که در طول جنگ با داعش از تابستان 2014 تا پاییز 2017 نیروهای بسیج مردمی هدف حمله مستقیم آمریکا بودند و توجیه آمریکا این بود که حمله، عمدی نبوده و به طور اشتباه صورت گرفته است. اما پس از اعلام پیروزی و مطرح شدن بسیج مردمی به عنوان یک قدرت تاثیرگذار و مهم،
کمیت و کیفیت حملات واشنگتن و همپیمانانش افزایش یافت تا جاییکه به حمله مستقیم، علنی و آشکار رسید.
نکته مهم در این است که حمله به بسیج مردمی در مرزهای عراق و سوریه، زمانی صورت گرفت که در دو ماه اخیر باندهای تروریستی داعش در این مناطق، هدف حملات کشنده نیروهای ارتش، نیروی هوایی، بسیج مردمی و دستگاه اطلاعاتی قرار گرفتند و در این حملات خسارت های بسیار سنگین جانی و مالی به آنها (داعش) وارد شد و این حملات آنها را بسیار تضعیف کرد.
به هیچ عنوان نمی توان موضوع شکست داعش و پایان تحرکات و نقل و انتقال های این گروه از راه جغرافیای عراق و سوریه را از حملات نظامی آمریکایی ها یا صهیونیست ها به بسیج مردمی در این مناطق _ پس از حملات سیاسی و رسانه ای به آنها (بسیج مردمی) _ جدا دانست.
مسئله مهم دیگر این است که بسیج مردمی از روز تاسیس خود یعنی چهار سال پیش به عنصری واقعی در جبهه یا محور مقاومت تبدیل شده است و همه پیروزی های بسیج مردمی، پشتوانه مهمی برای این محور به شمار می آید.
طبیعی است که پیروزی های تحقق یافته ضد گروه تروریستی داعش در عراق باعث تکمیل پیروزی و دستاوردهای سیاسی و نظامی تحقق یافته در سوریه، لبنان، یمن و ایران و چه بسا دیگر میدان ها می شود. این دستاوردها و پیروزی ها به معنای شکست و ناکامی محور مقابل است و باعث می شود این محور از توهم خود خارج شود. واشنگتن، تل آویو، ریاض، ابوظبی و برخی طرف های دیگر نمایندگان این محور هستند. 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
موفقیت علمی زمانی ماندگار است که با اخلاص همراه باشد
محبت به امیرالمومنین حقیقتی برخاسته از معرفت
برخورد قطار محلی خاش–زاهدان با واگن باری
دلیل اصلی دشمنی دشمنان ایران اسلامی چیست؟
محوریت بازرسی در بازار
کشف احتکار ۴۵ تن روغن در خاش
برگزاری همایش خادم یاران رضوی در تبریز
کشف چوب قاچاق در تالش
بیش از ۶۰۰ نفر در باشت معتکف شدند
کاهش صف انتظار تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در هرمزگان
افزایش غلظت غبار و آلاینده های جوی در سمنان
رونق تولید و اشتغال در کرمان نیازمند حمایت همه جانبه
آغاز نام‌نویسی داوطلبان شورا‌های اسلامی شهر‌ها
سه شنبه بازار فومن
اعلام آمادگی خیر سلامت برای ساخت همراه‌سرا در مرکز آموزشی درمانی ۱۷ شهریور رشت
تأمین کالا‌های اساسی در آذربایجان‌غربی
ملی شدن طرح پمپاژ سه هزار هکتاری سیروان
همایش سراسری کارگزاران گزینش کشور با حضور رییس جمهور
ابلاغ بخشنامه حمایتی سازمان امور مالیاتی کشور
بسته خبر‌های کوتاه ۱۶ دی در یک نگاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟
اطلاعیه وزارت رفاه درباره زمان بندی دریافت کالابرگ
میدری: کالابرگ از ۱۷ دی قابل برداشت است
هیئت ویژه وزارت کشور در راه ایلام
سردار وحیدی: از قدرت ظاهری دشمن نباید ترسید
قیمت جدید روغن نباتی اعلام شد
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
بیانیه مجمع نمایندگان استان ایلام در پی وقوع حادثه ناگوار شهرستان ملکشاهی
تداوم رفتار خصمانه پاسخ قاطع و متناسب خواهد داشت
حبس ملی پوشان گیتی‌پسند در اصفهان
شیوه برگزاری امتحانات پایان نیمسال دانشگاه آزاد اسلامی
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۶ دی
فوتبال جام ملت‌های آفریقا؛ صعود نیجریه و مصر به مرحله یک چهارم نهایی
مرتکبان کشتار جمعی امروز مدعی دفاع از حقوق بشر هستند
راه‌اندازی شبکه‌های «شورا» و «آرا» ویژه انتخابات شورا‌ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۶ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج  (۲ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۲ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
حق اولاد ۱۰۰ درصد و حق عائله‌مندی ۵۰ درصد افزایش می‌یابد  (۱ نظر)
آموزش و پرورش خط مقدم پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است  (۱ نظر)
کشفیات از دستگیر شدگان اغتشاشات در همدان  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
فعالیت ۳۵۹۶ تاکسی در برف و سرمای اردبیل  (۱ نظر)
ضرورت تدبیراندیشی برای افزایش جمعیت سالمند ایران در آینده  (۱ نظر)