پخش زنده
امروز: -
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری از افزایش 37 درصدی تولید عسل در این استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری، سام مردانی با اشاره به افزایش چهار درصدی کلنی های زنبور عسل در استان گفت: میانگین تولید عسل در هر کلنی 9.6 کیلوگرم است که امسال به میزان 2.2 کیلوگرم در هر کلنی افزایش یافته است.
وی افزود: 157 هزار کلنی زنبور در چهارمحال و بختیاری وجود دارد که در این زنبورستان ها یکهزار و 5000 نفر به صورت مستقیم و 900 نفر به صورت غیرمستقیم مشغول به کار هستند.
معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: پارسال 151 هزار تن عسل در چهارمحال و بختیاری تولید شد و پیش بینی می شود میزان تولید عسل در سال جاری 37 درصد افزایش یابد.
مردانی افزود: عسل تولیدی در چهارمحال و بختیاری به دلیل تنوع گیاهان شهدخیز از کیفیت بالایی برخوردار است و علاوه بر مصرف داخلی به استان های اصفهان و تهران ارسال و به کشورهای حاشیه خلیج فارس هم صادر می شود.