• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۷۳۸۴۷
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۳۹۷ - ۱۷:۳۷
بین الملل » تحلیلی

ایتالیا بنادر خود را بر روی کشتی های خصوصی حامل آوارگان نیز بست

 به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما،به نقل از شبکه تلویزیونی رای نیوز، ایتالیا بنادر خود را بر روی کشتی های خصوصی حامل آوارگان نیز بست، وزارت کشور ایتالیا بنادر این کشور را حتی بر روی کشتی های خصوصی حامل آوارگان نیز بست.
  با توجه به صادر نشدن مجور پهلو گرفتن کشتی خصوصی ایتالیایی ووس تالاسا در بنادر این کشور که حامل تعداد شصت و شش نفر از آوارگان نجات داده شده در آب های دریای مدیترانه بود، مسافران این کشتی به کشتی دیچوتی متعلق به گارد ساحلی ایتالیا انتقال داده شدند.

در همین زمینه، جوزپه کونته نخست وزیر و لوئیجی دی ماایو وزیر توسعه اقتصادی و معاون نخست وزیر و نیز رئیس حزب "جنبش پنج ستاره" ایتالیا و دانیلو تونیلنی وزیر زیر ساخت ها و حمل و نقل ایتالیا اعلام کردند، موضع وزارت کشور ایتالیا در خصوص موضوع مهاجرت تغییری نمی کند.
 
بر همین اساس، در آستانه برگزاری اجلاس وزرای کشورهای ایتالیا، اتریش و آلمان در روز پنج شنبه هفته جاری در خصوص موضوع مهاجرت و آوارگان، مسئو لان سیاسی در ایتالیا در تلاش برای پیش روی گرفتن رویکردی مشترک در این خصوص هستند.
 
در همین زمینه، گزارشگر شبکه در گزارشی از مقابل ساختمان مجلس نمایندگان ایتالیا، اعلام کرد، در تقویم سیاسی ایتالیا، موضوع مهاجرت یک بار دیگر به موضوع اولویت دار تبدیل شده است. بدین ترتیب، وزارت کشور ایتالیا مخالف پهلو گرفتن کشتی های حامل آوارگانی است، که این کشتی ها در چهارچوب ماموریت های بین المللی اقدام به نجات آنها می کنند.
 
بر همین اساس، متئو سالوینی وزیر کشور و معاون نخست وزیر و نیز رئیس حزب اتحادیه شمال ایتالیا با ورود کشتی ووس تالاسا به بنادر این کشور و پیاده سازی تعداد شصت و شش آواره سوار بر آن، مخالفت کرده است. آوارگانی که سپس به کشتی دیچوتی متعلق به گارد ساحلی ایتالیا انتقال داده شده اند.
 
صبح امروز نیز وزارت کشور ایتالیا در یادداشتی اعلام کرد، گارد ساحلی ایتالیا نمی تواند جای خود را به گارد ساحلی لیبی بسپارد! جوزپه کونته نخست وزیر ایتالیا نیز در مصاحبه ای مطبوعاتی با روزنامه ایتالیایی زبان لا استامپا، با اعلام موافقت با سالوینی، گفت، قوانین ماموریت های بین المللی باید تغییر کند.
 
در همین زمینه، پایگاه اینترنتی ایتالیایی زبان "لا ووچه نورد است" نیز در گزارش جداگانه ای نوشت، متئو سالوینی وزیر کشور ایتالیا در مصاحبه ای در خصوص موضوع مهاجرت، اعلام کرد، ما (در دولت) فقط در خصوص موضوع مهاجرت صحبت نکرده ایم. بلکه در خصوص موضوع هایی مانند امنیت و مانور اقتصادی نیز صحبت کرده ایم. اما در خصوص موضوع مهاجرت، از دیدگاه های مشترکی برخوردار هستیم. قبل از برگزاری اجلاس وزرای سه کشور ایتالیا، اتریش و آلمان، فردا با جوزپه کونته دیدار خواهم کرد.
 
سالوینی تاکید کرد، در هر صورت، خطوط مشخص شده ما، متوقف کردن قاچاق انسان ها، به هر شیوه ای است. مطلبی خوانده ام که در آن، در بروکسل نیز در خصوص بازنگری قوانین عملیات صوفیه صحبت می کنند.
وزیر کشور ایتالیا در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه بدون توافق توزیع آوارگان میان کشورهای داوطلب پذیرش آنها، هیچ آواره ای نمی تواند پذیرش شود، گفت، به طور دقیق همین طور است. چرا که در شورای اروپا نیز تصمیم گیری ها بر اساس "دواطلب" بودن کشورها، انجام شده است. ایتالیا نیز به همین شیوه عمل می کند.
سالوینی همچنین در خصوص موضوع تمایل کشورهای آلمان و اتریش مبنی بر اعزام دوباره آوارگان ثبت شده در ایتالیا به این کشور، گفت، به طور آشکارا آنها دنبال منافع خود هستند. به منظور دستیابی به توافق، با مقامات آنها دیدار خواهیم داشت.
وزیر کشور ایتالیا افزود، به طور یقین، از نظر ایتالیا، فرضیه ای مبنی بر بازگشت دوباره کسانی که به خارج از این کشور رفته اند، نیست.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نرخ بیکاری کرمان زیر میانگین کشوری
نمایشگاه اقتصاد مقاومتی سرپرستان خانوار افتتاح شد
تعطیلی ۸ مدرسه غیردولتی متخلف/ عزل ۲۳ مدیر خاطی
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
تلاش ستاد کل نیرو‌های مسلح جهت ایجاد تحول در حقوق و مزایای نظامیان است
افتتاح ۱۱ طرح عمرانی روستایی در نکا با اعتبار ۲۵ میلیارد تومان
تحقق مدرسه تراز انقلاب اسلامی
رشد ۱۹ برابری طرح های دهه فجر شهرستان سرخس
افتتاح نیروگاه خورشیدی درروستای بهرام آباد چهارمحال و بختیاری
برگزاری دومین رویداد گندم در ارومیه
اقدامات حفاظتی و استحکام بخشی در تالار‌های کاخ گلستان
بهره‌برداری از ۷۱ طرح عمرانی‌ و خدماتی در فریدن
دستگیری سارقان کیف دستی و گوشی در بیرجند
افتتاح ۷ واحد مسکونی مددجویی در عنبرآباد
از اکران فیلم سینمایی مارون به صورت رایگان برای مردم تا راهیابی این فیلم به جشنواره ملی
اهدای عضو جوان ۱۸ ساله در یزد
افتتاح روستا بازار و عرضه مستقیم محصولات پروتئینی در بجنورد
خاموشی ۴۵ دستگاه ماینرغیرمجاز در اراک
ذخیره ۱۷ میلیون‌تنی معدن جدید در اردبیل کشف شد
کاهش ۲۹ درصدی تصادفات درون و برون شهری منجر به فوت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است
بهره برداری از سامانه هوشمند ثبت سرعت متوسط
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)