• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۸۰۱۳۲
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۳
اقتصادی » اقتصاد کلان
با هدف مقابله با آثار احتمالی تحریم ها؛

واگذاری سهام عدالت در قالب واحدهای صندوق‌های سرمایه‌گذاری

مشاور رئیس سازمان خصوصی سازی اعلام کرد: واگذاری سهام عدالت در قالب واحدهای صندوق های سرمایه گذاری مطرح شده است.

واگذاری سهام عدالت در قالب واحدهای صندوق‌های سرمایه‌گذاریبه گزارش خبرگزاری صداو سیما ، جعفر سبحانی گفت: یکی از برنامه های دولت که با هدف مقابله با آثار احتمالی تحریم ها مطرح شد، واگذاری دارایی های مازاد دولت به مردم در قالب سهام و املاک بود که سرعت دهی این فرآیند در چارچوب وظایف سازمان خصوصی سازی است.
همچنین وی از برنامه ریزی های این سازمان برای تسریع در واگذاری اموال دولتی خبر داد و افزود: برای امسال ۶۳۰ بنگاه در فهرست واگذاری سازمان خصوصی سازی قرار گرفته است.
مشاور رئیس سازمان خصوصی سازی درباره جدیدترین برنامه های فروش بنگاه های دولتی گفت: جدیدترین مزایده سازمان خصوصی سازی که یکی از بزرگترین مزایده های این مجموعه به ارزش پایه بیش از دو هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان است، روز دوم مرداد برگزار خواهد شد.
وی درباره شرکت هایی که قرار است در روز دوم مرداد برای فروش عرضه شوند، گفت: شرکت کشاورزی و دامپروری مغان به عنوان بزرگترین قطب کشاورزی و صنعتی کشور، یکی از شرکت هایی است که روز سه شنبه هفته آینده به مزایده گذاشته می شود. ارزش پایه این بنگاه هزار و ۷۶۰ میلیارد تومان محاسبه شده است.
سبحانی در ادامه افزود: مجتمع صنعتی اسفراین با ارزش پایه ۶۱۱ میلیارد تومان و لوله گستر اسفراین با ارزش معادل ۱۶۱ میلیارد تومان از دیگر شرکت های بزرگی هستند که دوم مرداد بر روی میز فروش می رود.
وی بنگاه های فوق را سه نمونه بزرگ واگذاری های این روز اعلام کرد و ادامه داد: همچنین قرار است ۸ تا ۱۰ شرکت دیگر نیز با ارزش های پایه کمتر از ارقام بالا به فروش برسند. از جمله شرکت هایی که در فهرست فروش روز دوم مرداد قرار دارند جایگاه های سوخت، شرکت های سیلو و غله و دام هستند.
این مقام، مجموع ارزش پایه همه این شرکت ها را دو هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد و اظهار داشت: با توجه به شرایط خاص کشور و تاکیدهای دولت بر فروش اموال مازاد، باقی شرکت هایی که در فهرست واگذاری امسال قرار دارند به سرعت ارزش گذاری و به فروش خواهند رسید.
سبحانی درباره فروش اموال مازاد دولت در قالب واحد صندوق های سرمایه گذاری به مردم گفت: تا امروز در این خصوص برنامه ای نداشتیم اما واگذاری سهام عدالت در قالب واحدهای صندوق های سرمایه گذاری مطرح شده است.
مشاور رییس سازمان خصوصی سازی برنامه های این نهاد برای اجرای دستور دولت مبنی بر واگذاری اموال مازاد را مورد توجه قرار داد و گفت: سازمان خصوصی سازی فعلا در راستای اجرای دستور دولت، تلاش می کند فرآیند واگذاری ۶۳۰ بنگاهی که در فهرست امسال هستند را به سرعت اجرایی کند.
وی ارزش مجموع این ۶۳۰ بنگاه را هزاران میلیارد تومان دانست و گفت: البته نمی توان رقم دقیقی برای این فهرست اعلام کرد، چراکه ارزش گذاری همه این شرکت ها هنوز انجام نشده است. به گفته سبحانی، برای انجام ارزش گذاری باید تا زمان برگزاری مجمع منتظر ماند چراکه ارزش شرکت ها معمولا پس از مجمع تغییر می کند و به همین دلیل اکثر قیمت گذاری ها پس از برگزاری مجامع انجام می شود.
سبحانی در خاتمه تاکید کرد: سازمان خصوصی سازی امسال در چندین نوبت آگهی مزایده منتشر خواهد کرد که نوبت بزرگش دوم مرداد با واگذاری هایی به ارزش پایه دو هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آزادسازی۵۶ هزار مترمربع از زمین های ملی در لرستان
آمادگی همه جانبه آذربایجان شرقی برای برگزاری انتخابات
تصویب ۲۹ طرح اقتصادی در کارگروه امور زیربنایی سیستان و بلوچستان
ضرورت بهبود وضعیت اقتصادی و توجه به معیشت مردم
زیبایی و تنوع بازار بزرگ رشت
آزادی ۴۹ نفر به مناسبت ولادت امام علی (ع) در آذربایجان‌شرقی
بازپس‌گیری هزاران هکتار اراضی در سیستان و بلوچستان
بازدید میدانی از روند تکمیل بیمارستان ۴۲۱ تخت‌خوابی سایت لاکان
اعزام بیش از ۳۰۰ زائر اولی از سیستان و بلوچستان به مشهد مقدس توسط کانون‌های خدمت رضوی استان
اشتیاق دختران دانش آموز در اعتکاف ماه رجب
اجرای طرح آموزش ایمنی مدارس حاشیه راه‌ها در جنوب سیستان و بلوچستان
همدلی مسئولان و بصیرت مردم، عامل اصلی امنیت سیستان و بلوچستان
آسمان سمنان غبارآلود می شود
اختصاص ۹۰۰ میلیارد ریال برای ارتقای زیرساخت انتقال خون سیستان و بلوچستان
ضرورت ساماندهی قیمتها برای ایجاد ثبات در بازار
آغاز عملیات اجرایی شهرک ۱۰ هزار واحدی گهرباران ساری
وقف ۱۳۰ میلیارد ریالی یک واحد تجاری ـ مسکونی در قائم شهر
نشست بررسی نقاط قوت و ضعف پسته
بسته خبر‌های کوتاه ۱۴ دی در یک نگاه
مساجد بافق پر از شوق و شور و حضور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر
کالابرگ ۴ میلیونی به چه کسانی اختصاص می‌یابد؟
سه محور کوهستانی به علت بارش برف مسدود است
تکذیب خبر مجازی شدن امتحانات دانشگاه آزاد
بازدید سرلشکر پاکپور از مراسم سالگرد شهید سلیمانی در کرمان
آغاز اجرای وعده رئیس‌جمهور برای عدالت در توزیع یارانه
آغاز رسمی اجرای طرح جامع حمایت معیشتی و امنیت غذایی
قهرمانی المپیاکوس با گلزنی طارمی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۴ دی
سرشماری حضوری در ۷۰ نقطه از کشور در آبان ۱۴۰۵
جوّی آرام در بیشتر مناطق کشور
تاکید عراقچی بر حمایت ایران از مردم و دولت منتخب ونزوئلا
۶ محور مواصلاتی کشور مسدود است
قالیباف: باور شهید سلیمانی پیروزی ملت ایران بود
تشییع پیکر زنده یاد بهرام بیضایی در آمریکا
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۱۷ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۹ نظر)
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۲ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
مردم ایران دشمنانی به مراتب کارکشته‌تر را ناامید کرده‌اند  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
ایران در نبرد ۱۲ روزه از موشک‌های استراتژیک استفاده نکرد  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
لاریجانی: مردم آمریکا مراقب سربازانشان باشند  (۱ نظر)
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)