• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۸۲۷۰۸
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۹
سیاسی » امنیتی و دفاعی

هیچ فضیلتی بالاتر از مرزداری کشور اسلامی نیست

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش گفت: در میان کارهایی که یک انسان می تواند انجام دهد هیچ فضیلتی بالاتر از مرزداری کشور اسلامی نیست.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی ارتش، حجت‌الاسلام و المسلمین عباس محمدحسنی رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در جمع فرماندهان و کارکنان پایگاه دریایی پسابندر نیروی دریایی ارتش واقع در نقطه صفر مرزری ایران و پاکستان به روایتی از پیامبر عظیم الشان اسلام اشاره و تصریح کرد: اگر کسی یک ساعت و یا کسری از زمان مرزداری کند فضیلت این کار او از احیای شب قدر در خانه کعبه و در کنار حجر الاسود بیشتر است.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش تاکید کرد: مرزداری و نگه‌داری مرزهای کشورهای اسلامی حتی فضیلتی بالاتر از یکسال اعتکاف، شب زنده داری و نماز خواندن دارد بنابراین کارکنان پایورو سربازانی که بخشی از عمر خود را در پاسداری از مرزهای میهن اسلامی صرف می‌کنند در پیشگاه خداوند چنین منزلتی دارند.
حجت‌الاسلام محمدحسنی خطاب به دریادلان مستقر در نقطه صفر مرزری ایران و پاکستان گفت: شما مظهر عزت، اقتدار و قدرت جمهوری اسلامی ایران در منطقه هستیدو اقتدار نظام جمهوری اسلامی را به رخ بیگانگان می کشید و آن‌ها متوجه می‌شوند که کشور دارای صاحب است.

مهندسی در ارتش، ریشه دار و دارای سابقه طولانی است

فرمانده نیروی زمینی ارتش هم در جمع کارکنان سازمان مهندسی نزاجا گفت: مهندسی در ارتش ریشه دار، دارای سابقه طولانی و با آبرو است.
به گزارش روابط عمومی ارتش، امیر سرتیپ کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش در بازدید از سازمان مهندسی و اجرایی نزاجا و در جمع کارکنان این سازمان با اشاره به فرمایشات فرماندهی معظم کل قوا گفت: در هر مقطعی یک کار اولویت اصلی است. در زمان جنگ به فرموده امام(ره) جنگ در رأس امور بود و با وجود مشکلات و مسائل فراوان، اکثر امکانات کشور در خدمت جبهه ها و دفاع مقدس قرار گرفت.
وی با بیان این که امروز سازندگی و کار مهندسی در اولویت است افرود: امروز در نیروی زمینی ارتش، هیچ اولویتی بالاتر از نهضت عمرانی در راستای ساخت منازل سازمانی و خوشایند سازی محیط خدمتی وجود ندارد.
امیر سرتیپ حیدری ادامه داد: با توجه به سابقه طولانی، ریشه دار و با آبروی مهندسی در ارتش و با عنایت به نیاز نیروی زمینی ارتش به ساخت منازل سازمانی باید در اسرع وقت کار ساخت این منازل سازمانی مورد نیاز شروع و عملیاتی شود.
وی این اقدام را در راستای عملی کردن اوامر و فرمایشات فرماندهی معظم کل قوا مبنی بر ایجاد نهضت عمرانی در نیروی زمینی در راستای نوسازی منازل سازمانی و خوشایند سازی محیط خدمتی دانست و تصریح کرد: اگر این اوامر را محقق کنیم، در محضر خداوند و ولی امر مسلمین سربلند خواهیم بود و هر گونه سهل انگاری، مسامحه و وقت کشی در این امر، شرمندگی و سرافکندگی در برابر خدا، وجدان خود و مردم را در پی خواهد داشت.
فرمانده نیروی زمینی ارتش با اشاره در دستور کار بودن ساخت چهل هزار منزل سازمانی در سطح کشور، گفت: بزرگی این کار زمانی مشخص می شود که بدانیم تاکنون چنین تعدادی از ساخت و ساز منازل سازمانی در کارنامه نیروی زمینی ارتش وجود نداشته است.
وی اضافه کرد: در حال حاضر 190 شرکت برای این امر اعلام آمادگی کرده اند تا در این نهضت بزرگ شرکت کنند و اکنون قرارداد ساخت شش هزار منزل سازمانی در حال نهایی شدن است.
در این بازدید امیر سرتیپ حیدری از پروژه های در حال اجرا مانند مجموعه چند منظوره ورزشی سازمان مهندسی نیروی زمینی بازدید و از روند اجرای پروژه ها را بررسی کرد.

پیروان شهدا با گذر از گردنه های تحریم به خودکفایی رسیدند

فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت : تربیت یافتگان شهیدان هم اینک با گذر از گردنه های تحریم و تهدید پا به قله های بلند خودکفایی نهاده اند.
به گزارش روابط عمومی ارتش، امیر سرتیپ خلبان حسن شاه صفی در پیام خود به نخستین یادواره شهدای نیروی هوایی ارتش در استان خراسان جنوبی گفت: دامن پاک ایران زمین زادگاه دلیرانی است که کام شان را با تربت پاک سرور آزادگان جهان امام حسین (ع) برداشته اند و شیوه پیوند و پیمان ناگسستنی خود با ولایت را از قمر بنی هاشم آموخته اند. مردان تاریخ سازی که رفتند تا بمانند و نام بلندشان نشان خوش نامی بر سینه ستبر انقلاب شکوهمند اسلامی ایران باشد.
وی افزود: جای جای ایران روسفید از نام فرزندانی است که اگرچه رفتنشان بازماندگان را سیاه پوش کرده اما سند افتخار تاریخ قریه، شهر و استان خود شده اند. در این میان سرزمین علم، فرهنگ، ادب و فقاهت، استان خراسان جنوبی همواره در طول تاریخ ایران و به ویژه در انقلاب بزرگ و شکوهمند اسلامی نقش فعال، موثر و ویژه ای داشته است در دوران هشت سال دفاع مقدس و پس از آن نیز حضور فعال داشته به گونه ای که قریب به 2 هزار شهید نام آور تقدیم انقلاب اسلامی نموده است.
سرتیپ شاه صفی بیان کرد: نیروی هوایی نیز با تقدیم شهیدان خوش نامی از این استان بر خود می بالد. شهیدان گرانقدری همچون سید حسین حسینی، شهید غلام رضا خورشیدی، شهید علی اصغر فتح نژاد، شهید مختار غفوری، شهید غفار رامین فر، شهید عبدالعلی فغانی، شهید حسن ابراهیم زاده شهری و شهید مرتضی زنگویی.
وی ادامه داد: اما تربیت یافتگان آن شهیدان به رحمت حق پیوسته هم اینک با گذر از گردنه های تحریم و تهدید پا به قله های بلند خودکفایی نهاده اند به گونه ای که امروز شکاری بمب افکن های صاعقه ایرانی سینه آسمان آبی ایران را می شکافند و دانشمندان جوان این نیروی خوشنام و غیرتمند در مسیر رسیدن به خودکفایی کامل گام بر می دارند. این خودباوری ثمره شیرین نخل تناوری است که دیروز با خون فرزندان بی بدیل و از جان گذشته شما آبیاری شده است.
فرمانده نیروی هوایی ارتش با نکوداشت یاد و خاطره حماسه آفرینی های شهیدان به خون خفته، جانبازان سرافراز و آزادگان صبور و غیور تصریح کرد: به عنوان سربازی از خانواده بزرگ ارتش در محضر ارواح مطهر همرزمان شهیدم اطمینان می دهم ارتش جمهوری اسلامی ایران و به ویژه نیروی هوایی تا آخرین قطره خون کارکنانش تیغ آخته و بی نیام اراده رهبر معظم انقلاب و امت شهید پرور خواهد بود.
وی افزود: در پایان ضمن آرزوی طول عمر با عزت برای فرماندهی کل قوا (مدظله العالی)، با تشکر از تشریک مساعی مسئولین ارجمند استان خراسان جنوبی و شهر بیرجند برای برگزاری شکوهمند مراسم نکوداشت یاد و خاطره فرزندان رشید نیروی هوایی الهی ارتش جمهوری اسلامی ایران، برای همگان توفیق روزافزون مسئلت می نمایم.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خبر‌هایی ازمناطق مختلف گیلان ۱۴ دی ۱۴۰۴
حضور ناظر چهارمحال و بختیاری در لیگ دسته یک والیبال مردان کشور
زیرساخت های پیاده روی اربعین تقویت شود
­معرفی کادر فنی تیم ملی کبدی ایران در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶
گرامیداشت یاد شهید مداح در شهرستان بافت
رفع مشکلات مسکن گیلان با هم افزایی ظرفیت‌های دولتی و خصوصی
آسمانی شدن پدر شهید حمزه علی سلخوری در لوشان
پنجمین جشنواره غذای گیله خوراک در گیلان
رئیس جمهور صربستان: در جهان قانون زور حاکم است
تشکیل ۲۰ هزار پرونده مربوط به حملات رژیم صهیونی به ایران
پایان مسابقات فوتسال خردسالان شهرستان فارسان
پناهجویان ونزوئلایی نگران آینده خود در آمریکا هستند
پایان مرحله دوم لیگ شنا با صدرنشینی نفت تهران
ارائه بیش از ۲۶ هزار مشاوره فرزندآوری به زوج‌های مراغه‌ای
تصمیم‌گیری درباره فاز دوم پل سه راه جویبار بر اساس ترافیک
شکست تیم شاهوی مهاباد مقابل میهمان خود
اعتکاف، فرصتی سه روزه برای خلوتی خاص از سوی عبد برابر معبود
برگزاری مسابقات مچ اندازی در شهرضا
تجلیل از مداحان اهل بیت (ع) شهرستان تالش
اعطای اختیارات به استانداران در اجرای طرح حمایت معیشتی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر
کالابرگ ۴ میلیونی به چه کسانی اختصاص می‌یابد؟
قطع جریان گاز فردا در بخشی از خیابان‌های شهر اصفهان
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر
کاهش دما در استان کرمان
با معترض حرف می‌زنیم؛ اغتشاش‌گر را باید سر جایش نشاند
تجهیز و غرفه بندی روستابازار پارک شهر در اراک
هوای خراسان رضوی سردتر می‌ شود
سرمای شدید و یخبندان در زنجان
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال 
حضور پزشکیان در مجتمع بهزیستی «خانه دختران ایران»
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۱۶ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۷ نظر)
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
افتتاح شهربازی در جنوب شهر شیراز  (۲ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
مردم ایران دشمنانی به مراتب کارکشته‌تر را ناامید کرده‌اند  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
ایران در نبرد ۱۲ روزه از موشک‌های استراتژیک استفاده نکرد  (۱ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
لاریجانی: مردم آمریکا مراقب سربازانشان باشند  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)