• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۸۶۲۴۵
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۴
اقتصادی » آب و انرژی

ممنوعیت آبیاری چمن در تمامی فضاهای سبز دستگاه‌های دولتی

دبیر کارگروه ملی سازگاری با کم آبی گفت: در این مصوبات سازوکار تشویقی برای شهرداری‌هایی که حفاظت و ارتقای فضای سبز شهرها را همزمان با کاهش مصرف آب پیاده سازی نمایند پیش بینی شده است.

ممنوعیت آبیاری چمن در تمامی فضاهای سبز دستگاه‌های دولتیبه گزارش خبرگزاری صداو سیما ، بنفشه زهرایی، دبیر کارگروه ملی سازگاری با کم آبی در گفت‌وگو با وزارت نیرو به چهار مصوبه جدید این کارگروه در رابطه با کنترل جدی مصرف آب در حوزه فضای سبزی شهری و اصلاح اساسی الگوهای فضای سبز در شهرها اشاره کرد و گفت: وظایف مشخصی برای مهار مصرف بی‌رویه آب در آبیاری فضاهای سبز شهری به ویژه چمن‌ در جلسه اخیر کارگروه ملی سازگاری با کم آبی تعیین و به شهرداری‌ها و دستگاه‌های دولتی در تمامی استان‌ها ابلاغ شده است.
وی به چرایی ورود کارگروه یاد شده به مسئله آبیاری فضای سبز شهری پرداخت و افزود: در شرایطی که منابع آب کشور درگیر چالش‌های متعددی است ما نیازمند آن هستیم که در حوزه‌های مختلف مصرف آب بازنگری کنیم و روش‌های خود را با شرایط منابعی که در اختیار داریم سازگار کنیم.
دبیر کارگروه ملی سازگاری با کم آبی تصریح کرد: یکی از این حوزه‌ها بحث مصرف آب در فضای سبز شهرها به ویژه کلانشهرهایی نظیر تهران، مشهد، اصفهان، شیراز، تبریز و ... است. بدین منظور لازم است نوع فضای سبز و نوع آبیاری خود را سازگار کنیم و نمی‌توانیم به روش‌های نادرست فعلی خود ادامه دهیم.
زهرایی از چهار مصوبه جدید کارگروه ملی سازگاری با کم آبی سخن به میان آورد و افزود: در زمینه تغییر روش‌های آبیاری و الگوی فضای سبز شهری، ابتدا فعالیت را از خود دستگاه‌های دولتی آغاز کرده‌ایم و براساس آن استانداری‌ها موظف شده‌اند ممنوعیت آبیاری چمن در تمامی فضاهای سبز متعلق به دستگاه‌های دولتی و ادارات را ابلاغ کنند.
دبیر کارگروه ملی سازگاری با کم آبی خاطرنشان کرد: همچنین این دستگاه‌ها موظف خواهند بود شیوه های آبیاری نوین برای سایر فضاهای سبز را با هدف کاهش مصرف آب به کار ببرند.

کاهش 30 درصدی آب مصرفی فضای سبز و خدمات شهری درمقایسه با سال گذشته
وی اضافه کرد: این تنها نقطه آغاز است و شهرداری‌ها به عنوان متولیان فضای سبز شهری موظف شده‌اند در مدت دو ماه برنامه عملیاتی خود را در خصوص کاهش 30 درصدی آب مصرفی فضای سبز و خدمات شهری نسبت به سال گذشته ارائه کنند.
زهرایی از ممنوعیت سه الگوی نامناسب در مصرف خبر داد و افزود: آبیاری فضای سبز در بین ساعات 9 تا 17 ، آبیاری نادرست فضای سبز به نوعی که آب روی آسفالت جاری شود و شست‌وشوی خیابان و پیاده‌ رو با آب شرب سه روش غلط و نامناسب مصرف آب در فضاهای سبز شهری است که از این پس ممنوع شده و شهرداری‌ها موظف به خودداری از آن‌ها شده‌اند.
دبیر کارگروه ملی سازگاری با کم آبی همچنین از تدوین سازوکار تشویقی برای شهرداری‌هایی که حفاظت و ارتقای فضای سبز شهرها را همزمان با کاهش مصرف آب اجرا کنند خبرداد .
وی به نقش مردم و به ویژه فعالان محیط زیست و آب در تحقق مصوبات یاد شده نیز اشاره کرد و گفت: با وجود اینکه از طریق وزرات کشور، استانداری‌ها و نیز همکاران خود در وزارت نیرو و شرکت‌های آب منطقه‌ای در استان‌ها بر تحقق این مصوبات نظارت می‌کنیم اما پایداری و نهادینه شدن این امر با نظارت مردمی و بویژه سمن‌ها و فعالان محیط زیست و آب در استان‌های مختلف کشور ممکن می‌شود.
زهرایی در پایان با تاکید بر اینکه در پی اجرای این مصوبات فضاهای سبز شهری با شرایط بحرانی منابع آب کشور سازگار می‌شوند، بیان کرد: همه ما باید برای تحقق این تغییر در کنار کارگروه ملی سازگاری با کم آبی باشیم و با نظارت و مطالبه خود، مانع از اتلاف آب در این بخش مهم شویم .

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هم‌اندیشی فعالان بازار با مدیرعامل منطقه آزاد ماکو برای عبور از موانع
احداث بیمارستان تخصصی و جراحی سرطان در ماکو
افزایش ۵ میلیون متر مکعبی مخزن سد مهاباد 
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
تداوم عملیات عمرانی با بتن‌ریزی عرشه پل B۵ تقاطع غیرهمسطح آذربایجان
بهره‌مندی ۹۰۹ خانوار عشایری خوی از آب شرب پایدار
انباشت ۵ هزار خودروی توقیفی در پارکینگ‌های آذربایجان‌غربی
رازی، رکوردار تردد مسافر در بین پایانه‌های مرزی آذربایجان غربی
سنجش سلامت ۱۶ هزار نوآموز در مراکز جامع آذربایجان‌غربی
فرماندار ماکو: با جدیت از بروز تخلفات در بازار جلوگیری شود
محکومیت ۲۰ هزار میلیارد ریالی متخلفان اقتصادی در آذربایجان‌غربی
برنامه‌های هفته فرهنگی ارومیه غنی‌تر از سال‌های گذشته برگزار شود
کشف ۶ کیلوگرم نقره قاچاق در مرز بازرگان 
حفاظت از اراضی کشاورزی نیازمند عزم همگانی است
لینک‌های کالابرگ الکترونیک، طعمه جدید کلاهبرداران سایبری
اتمام ۲۹.۵ کیلومتر از طرح راهسازی محور نقده – پیرانشهر - تمرچین
۴۰۰ هزار هکتار از دیم زار‌های آذربایجان‌غربی در قالب طرح پایداری تولید کشت می‌شود
همایش ملی مدیریت ضایعات کشاورزی و غذایی بهمن ۱۴۰۴ برگزار می‌شود
 همکاری بنیاد مسکن و جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی برای تأمین مسکن
افزایش روستا بازار‌های آذربایجان غربی به ۲۷ مورد در چارچوب طرح معیشتی دولت 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
آتش سوزی درکارخانه کاله آمل
غیر حضوری شدن مدارس تهران
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)