هزينه چهار میلیارد دلاري آمریکا برای طالبان
به گزارش سرويس بين الملل
خبرگزاري صدا و سيما، اداره بازرسی آمریکا در امور افغانستان اعلام کرد احتمال چهار میلیارد دلار پول آمریکا برای گروه طالبان هزینه شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما ازکابل، رسانههای افغانستان امروز به نقل از اداره بازرسی آمریکا در امور افغانستان اعلام کردند: «جان ساپکو» بازرس آمریکا در امور افغانستان گفته است چهارمیلیارد دلار پول آمریکا که به برنامه ایجاد ثبات در افغانستان اختصاص یافته بود احتمالا برای پرداخت رشوه به مخالفان مسلح و حمایت و پشتیبانی از آنها صرف شده است.
ساپکو درآخرین گزارش خود به کنگره آمریکا ادعا کرده است پانزده میلیارد دلار پول این کشور در افغانستان مفقود است.
بازرس ویژه آمریکا در امور افغانستان همچنین گفته است به رغم هزینه شدن بیش از هفت میلیارد دلار برای مبارزه با مواد مخدر، تولید تریاک در افغانستان هم اکنون به بالاترین سطح خود رسیده است.
این گزارش درحالی منتشر شده است که دیپلماتهای آمریکایی درحال مذاکرات صلح با نمایندگان گروه طالبان هستند.