• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۱۶۵۳۱
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۴:۳۲
اجتماعی » تعاون و اشتغال
واگذاری سهام ۱۰۵ شرکت در راه است؛

تسریع در خروج از بنگاهداری شستا

 ­مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا): در مرحله اول ۱۰ شرکت را به عرضه عمومی گذاشتیم، واگذاری سهام ۱۰۵ شرکت در راه است.

تسریع در خروج از بنگاهداری شستابه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا)، مرتضی لطفی  افزود: در مرحله اول 10 شرکت را به عرضه عمومی گذاشتیم تا علاوه بر رفتن به سمت سهامداری، بخشی از سیاست های دولت برای خروج از بنگاهداری نیز تحقق یابد.
وی اضافه کرد: همچنین برای اینکه واگذاری این شرکت ها به صورت منطقه ای باشد، با استانداران و اتاق های بازرگانی استان های مختلف کشور نشست ها و جلسات مختلفی برگزار شده است که تاکنون با 6 استاندار و فعالان اقتصادی استان ها انجام شده  و  برای تنویر افکار عمومی و تعامل دوسویه و پاسخگویی و شفافیت با کمیسیون های مختلف مجلس شورای اسلامی نیز دیدارهایی برگزار شده است.
مدیرعامل شستا گفت : در حال حاضر 80 درصد دارایی شستا در بورس عرضه می شود و اطلاعات 20 درصد باقیمانده هم روی سایت کدال قرار داده شده است و به منظور اطلاع رسانی بیشتر در این زمینه، اطلاعات تمام شرکت های غیربورسی نیز روی سایت کدال قرار گرفته است.
«کدال» یکی از بازار‌های مناسب برای سرمایه گذاری بازار بورس اوراق بهادار است. سرمایه گذاری در این بازار به اطلاعات و همچنین تحلیل‌ها در سطح کلان و خرد نسبت به شرکت‌های ثبت شده در بورس اوراق بهادار دارد.
وی افزود : اگر در این زمینه شفاف سازی صورت گیرد، هم منافعی از نظر ارتقای کار کیفی متوجه شستا می شود و هم از مباحث حاشیه ای نیز کاسته خواهد شد. 
مرتضی لطفی تصریح کرد : برخلاف بسیاری از نهادهای اقتصادی، در شستا به دلیل اینکه سرمایه مربوط به بیمه شدگان و ذخایر بین نسلی است ، مسئولیت و ماموریت ما امانتداری است و با دیگر نهادها تفاوت زیادی دارد. چون از نظر ساختاری زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی هستیم، بیشتر در معرض ارزیابی و نظارت قرار داریم و در همه محافل و مجامع بیشتر ارزیابی می شویم.
وی اعلام کرد : 274 شرکت در شستا وجود دارد که 35 درصد آنها رد دین و شرکت هایی است که از زمان انقلاب تاسیس شده و در این دوره نیز هیچگونه طرح برای نوسازی و تغییر ساختار آنها اجرا نشده است. از آنجایی که دولت در پرداخت حق بیمه مشکل داشت، تامین اجتماعی و سهامداران توافق کردند که بخشی از مطالبات را از طریق واگذای شرکت دریافت کنند. 
لطفی ادامه داد: شستا در همه صنایع برتر کشور در قالب 9 هلدینگ نفت، گاز، انرژی، دارو، سیمان، رایتل، کانی های فلزی، حمل و نقل دریایی کشتیرانی جمهوری اسلامی و ساختمان سازی فعالیت دارد. سهم ما از مجموعه تولید این بخش ها از 20 تا 30 درصد است که بیشترین سهم در سیمان با 30 درصد، دارو 24 درصد و نفت، گاز و پتروشیمی متناسب با برخی صنایع متفاوت است.
وی اظهار داشت: هیات امنای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی که متولی امور صندوق ها است، مسئولان را بنا به پیشنهاد وزیر انتخاب می کند و اکنون در برخی از صنایع بیش از 58 درصد سهم داریم و در برخی شرکت ها فقط سهام داریم.
مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی گفت: با توجه به اینکه شستا سه دهه فعالیت دارد، به علت عدم رقابت با بخش خصوصی اخیرا استراتژی بنگاهداری را با سهامداری تغییر داده است و با توجه به شرایط کسب و کار داخلی و اقتضای زمان به لحاظ اقتصادی اگر به سمت سهامداری برویم، ماموریت های اقتصادی را بهتر انجام می دهیم.
لطفی گفت : از ابتدای فعالیت؛ یک برنامه پنج ساله تنظیم کرده ایم که طبق آن قرار است 9 هلدینگ نفت، گاز و انرژی، بانک، آی تی، کانی و فلزی و رایتل، سیمان به پنج هلدینگ تبدیل شود. در صنایعی که در چارچوب برنامه راهبردی نیست، برنامه ریزی برای فروش انجام شده است و در 11 ماه گذشته سه هلدینگ حذف یا ادغام شده است.
لطفی ادامه داد: در حال حاضر هلدینگ حمل و نقل در هلدینگ سیمان و کاشی، انرژی در نفت و گاز و هلدینگ «شمص» تامین در رایتل ادغام شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، نماد شجاعت، عقلانیت و ایثار
تخصیص ۵۰۰ تن سهمیه روغن به استان زنجان
رشد ۲۲ درصدی آمار معتکفان مراسم معنوی اعتکاف در کیش
تامین ۳۰ قلم تجهیزات مراکز درمانی زنجان و طارم
اعتکاف فرصتی برای خودسازی و تهذیب نفس
تولید مستند «آرنا» با محوریت پزشکی هسته‌ای در شبکه اشراق زنجان
۱۴ دی، اعزام ۱۱۰ زوج دانشجو از استان زنجان به مشهد مقدس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ دی ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۴ دی ۱۴۰۴ به افق قم
بیش از ۱۵ هزار معتکف در کهگیلویه و بویراحمد؛ روایت حضور گسترده معنوی
لرستان غرق در شادی و سرور ولادت حضرت علی (ع)
پیش بینی افزایش موقت دمای هوا در خراسان شمالی
پاسخ مردم یاسوج به ادعاهای ترامپ
پیام مداخله‌جویانه آمریکا نسخه‌ای برای نا امنی
خبر‌هایی از برگزاری جشن های ولادت امیرالمومنین علی(ع) در سمنان
یادی از شهید سلیمانی و ۲۳ شهید گچساران
واکنش هنرمندان و فعالان فضای مجازی به شهادت مرزبان کهگیلویه و بویراحمدی
خبرهای کوتاه کهگیلویه و بویراحمد
کهگیلویه و بویراحمد سراسر جشن و شادی برای میلاد مولود کعبه
همایش نه به شکار در دورود لرستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها
کاهش دما در استان کرمان
سرمای شدید و یخبندان در زنجان
با معترض حرف می‌زنیم؛ اغتشاش‌گر را باید سر جایش نشاند
هوای خراسان رضوی سردتر می‌ شود
تجهیز و غرفه بندی روستابازار پارک شهر در اراک
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا
حضور پزشکیان در مجتمع بهزیستی «خانه دختران ایران»
حمله به ونزوئلا نشانه ضعف آمریکا
آماده سازی میدان امام خمینی تهران برای برگزاری نمایش بزرگ میدانی فاتح خیبر
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال 
اهداء ۸۰۰ سری جهیزیه به نوعروسان کم برخوردار
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
بازداشت شهردار آبادان  (۳ نظر)
آغاز پیش فروش هفت محصول ایران خودرو  (۲ نظر)
افزایش ۴۰ درصدی مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد در سال ۱۴۰۵  (۲ نظر)
افتتاح شهربازی در جنوب شهر شیراز  (۱ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۱ نظر)
اطلاعیه سپاه لرستان درپی شهادت بسیجی امیرحسام خدایاری فرد  (۱ نظر)
پخش مستند «مهر»، از شبکه افق  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)
تشییع با شکوه شهید مجیدی مهر، شهید راه وطن در لوداب  (۱ نظر)
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)
هفته ۱۸ فوتبال سری آ ایتالیا؛ میلان به دنبال بازگشت به صدر  (۱ نظر)
نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی برای کاهش ترافیک هشتگرد  (۱ نظر)
نهضت توسعه عدالت آموزشی، جریان زنده ایثار و امید در کشور  (۱ نظر)
نجات یک خانواده از دل برف و کولاک کندوان  (۱ نظر)