پخش زنده
امروز: -
نخستین نمایشگاه ملی صنعت پسته در دانشگاه ولی عصر رفسنجان افتتاح شد.
به گزارش خبرنگار صداوسیما دبیر برگزاری نمایشگاه در جمع خبرنگاران گفت: در این نمایشگاه با حضور ۳۰ شرکت داخلی و خارجی در قالب ۱۹ غرفه ، فعالان صنعت پسته محصولات خود را در قالب نهاده های کشاورزی، سیستم های آبیاری ، فرآوری پسته و ... عرضه می کنند.
محمدحسین شمشیری افزود: این نمایشگاه تا پنجشنبه این هفته از ساعت ۱۰ تا ۱۳ صبح و عصرها از ۱۵ تا ۲۰ شب پذیرای علاقه مندان است.
به گفته وی در این نمایشگاه از توان شرکت های تولیدی و دانش بنیان استفاده شده و محور کار این شرکت ها اقتصاد مقاومتی است.
دبیر همایش ملی پسته افزود: باغداران پسته در تامین برخی از نهاده های خود مانند کود ، سم ، ماشین آلات و ... هیچ مرجع مشخصی ندارند و پیش بینی شده در این نمایشگاه ، ارتباط خوبی بین تولیدکننده و مصرف کننده برقرار شود تا مصرف کنندگان این محصولات را با قیمت کمتر و کیفیت بیشترخریداری کنند.
در حاشیه نمایشگاه میزگردهایی با حضور باغداران نمونه برگزار و از تجربیات کشاورزان استفاده می شود.