• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۳۵۱۰۶
تاریخ انتشار: ۰۲ مهر ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۱
بین الملل » سیاسی
مقاله اردوغان در روزنامه کامرسانت؛

روند آستانه را ادامه مي دهيم

اردوغان تاکید کرد، تلاش هاي ایران، روسیه و ترکيه فرصت مهمی برای دستیابی به راه حلی برای بحران هشت ساله سوریه پدید آورده است.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما؛ ­رئیس جمهور ترکیه در مقاله ای در روزنامه کومرسانت چاپ روسیه بر تمایل کشورش به توسعه روابط و همکاری های نزدیک با روسیه تاکید کرد.
به گزارش پایگاه اینترنتی روزنامه ملیت چاپ ترکیه، رجب طیب اردوغان با اشاره به دیدار هفته گذشته خود با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه توافق هفته گذشته با پوتین را به لحاظ جلوگیری از فاجعه انسانی در ادلب با اهمیت دانست.
اردوغان افزود: ترکیه از ابتدا برای جلوگیری از تشدید بحران در کشور همسایه با استفاده از همه امکانات از هیچ تلاشی فروگذار نکرد. ما به مذاکره باهمه طرف های این مسئله اهمیت می دهیم و این را به همه دنیا نیز نشان داده ایم.
رئیس جمهور ترکیه تاکید کرد، تلاش هایی که به همراه ایران و روسیه در روند آستانه ادامه می دهیم، فرصت مهمی برای دستیابی به راه حلی برای بحران هشت ساله سوریه پدید آورده است.
اردوغان با تاکید بر اینکه تاکنون اقدامات مهمی در چارچوب این روند انجام شده است، افزود: «به رغم تفاوت های موجود میان مواضع و دیدگاه هایمان، ما تلاش کردیم که بیش از تفاوت ها بر نقاط مشترک متمرکز شویم. بر این باوریم که این همکاری در آینده به صورت موثرتر ادامه خواهد یافت. در مذاکرات سوچی درباره ایجاد منطقه ای عاری از تسلیحات در منطقه ای که میان مناطق تحت کنترل مخالفان و نیروهای دولت سوریه واقع شده است به توافق رسیدیم. بر اساس توافقات ما مخالفان همچنان در مناطق خود باقی خواهند ماند. ترکیه و روسیه نیز تلاش خواهند کرد که مانع فعالیت گروه های رادیکال در این منطقه شوند».
رئیس جمهور ترکیه با تاکید بر اینکه ترکیه هیچگاه اجازه حضور گروه های تروریستی را در مرز این کشور و مناطق مرزی همجوار را نخواهد داد، افزود: ترکیه عزم و اراده خود را در این زمینه پیشتر در مناطق عفرین، جرابلس، الباب و ادلب نشان داده است.
اردوغان افزود: « مبارزه با گروه های تروریستی به ویژه (‌گروه وهابی صهیونیستی) داعش همواره از اولویت های ترکیه بود و ترکیه همچنان به این مبارزه ادامه می دهد».
رئیس جمهور ترکیه تاکید کرد: « ما همچنان شاهد ادامه کمک های گسترده آمریکا به عوامل این گروه هستیم. آمریکا باید از این قبیل گام ها که به موازنه و صلح در منطقه لطمه می زند، خودداری کند. انتظار داریم روسیه نیز از مبارزه ترکیه با گروه های تروریستی به ویژه «پ ک ک- پ ی د- ی پ گ» حمایت کند».
رئیس جمهور ترکیه در پایان این مقاله از اینکه روابط کشورش با روسیه در سال های اخیر بر مبنای احترام متقابل، حسن همجواری و منافع مشترک ادامه یافته است، ابراز خشنودی کرد و با اشاره به طرح های مشترک در بخش انرژی و سرمایه گذاری های مشترک دو کشور، تاکید کرد، ترکیه و روسیه گام های لازم را در جهت توسعه روابط اجتماعی و فرهنگی نیز برمی دارند.
اردوغان با اشاره به همسایگی دو کشور تاکید کرد، بر این باورم که مردم دو کشور باید روابطی نزدیک، عمیق و صمیمی با یگدیگر داشته باشند.
وی افزود: مایلم بر این موضوع تاکید کنم که همواره از تلاش هایی که در این جهت انجام می شود، حمایت خواهیم کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بهره‌برداری از نیروگاه خورشیدی هیبریدی جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی 
مهر و موم یک انبار احتکار کالا در اهواز
شتاب دوباره در نهضت ملی مسکن بندرعباس
ششمین نشست چهره به چهره مسئولان با خانواده زندانیان در قم برگزار شد
بودجه و اعتبار کالابرگ الکترونیکی تا پایان سال تامین شده است
معارفه سرپرست جدید معاونت سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان
میزبانی کیش از بزرگ‌ترین گردهمایی فعالان صنعت پتروشیمی، پالایش و صنایع وابسته
مراسم جشن تکلیف بیش از ۴۵۰ دانش‌آموز دختر در کیش
انتصاب اعضای هیأت عالی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا در خراسان جنوبی
آغاز فرآیند میزبانی کرمان از جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر
برگزاری مجازی امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی واحد کیش
استمرار کاهش کیفیت هوا در سمنان
انجام بیش از ۶ هزار خدمت سلامت در بیمارستان صحرایی چم پلک
شهید سلیمانی در عرصه سیاسی و دیپلماسی، سیاست را اخلاقی کرد
فرد اهدا کننده خون چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟
فراخوان مشارکت علمی و میدانی در سرشماری پرندگان آبزی و کنارآبزی چهارمحال‌وبختیاری
اجرای طرح نظارت و کنترل از ۶۲۱ جایگاه عرضه سوخت
۲۰۰ آزمون باسکول وسایل نقلیه چرخدار جاده‌ای چهارمحال و بختیاری
گشایش نمایشگاه فرش، تابلوفرش دستباف و لوازم خانگی در زنجان
بسته خبر‌های کوتاه ۱۷ دی ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باد و برف در راه همدان
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد در واحد‌های استانی اعلام شد
شهادت ۳ نفر از نیرو‌های فراجا در ناآرامی‌های امروز لردگان
تشییع پیکر شهید محمود حقیقت جمعی فردا در زاهدان
اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره فیلم منتشر شده از اتفاقات اطراف بیمارستان سینا
نیروی عملیاتی موساد در ایران اعدام شد
تمرکز نیرو‌های فراجا باید معطوف بر پیشگیری از اغتشاشات باشد
جزئیات برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه‌های کشور
یکسان سازی نرخ ارز در مرکز مبادله طلا و ارز
الحاق اراضی در تمام شهرستان‌های استان زنجان در دست انجام است
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران
انتشار عمومی بزرگترین کلان داده قضایی کشور
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۷ دی
فرمانده کل ارتش:دشمن در اعتراضات مردم ایران دخالت نکند
اعتبار کالابرگ هر سه ماه یکبار متناسب با تورم تغییر می‌کند
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۸ نظر)
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
انتشار کارت ورود به آزمون‌های استخدامی بانک کشاورزی و کمیته امداد  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
آیت‌الله جنتی: دشمن‌شناسی مردم توطئه‌ها را خنثی می‌کند  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)
تولید مجموعه نمایشی طنز ورثه لر در خوی  (۱ نظر)
اعلام حکم متخلفان فینال لیگ برتر کشتی آزاد  (۱ نظر)