• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۳۹۳۳۰
تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۳۹۷ - ۱۴:۳۳
اقتصادی » صنعت
معاون وزیر صنعت؛

افزایش قیمت لبنیات تخلف است

معاون وزیر صنعت ، معدن و تجارت هرگونه افزایش قیمت لبنیات را تخلف دانست.

افزایش قیمت لبنیات تخلف استبه گزارش خبرگزاری صدا وسیما، حسن یونس سینکی درحاشیه رونمایی از سامانه جامع تجارت کشور درجمع خبرنگاران گفت : در ستاد تنظیم بازار در این مورد بحث شده و تا الان مجوزی برای افزایش قیمت لبنیات صادر نشده بنابراین هرگونه افزایش قیمت محصولات لبنی تخلف محسوب می شود.
معاون وزیر صنعت افزود: صنایع لبنی مدعی هستند که دامداران عرضه شیرخام را به اندازه کافی نداشته‌اند و این موضوع در ستاد تنظیم بازار مطرح شد و کارگروه کارشناسی این هفته در مورد قیمت لبنیات تصمیم‌گیری می‌کند، اما هرگونه افزایش قیمت لبنیات تخلف است.
وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه چرا عرضه‌ کنندگان، کالا را در بازار بر اساس قیمت درج‌شده روی آن به مردم عرضه نمی‌کنند و آیا این کار تخلف است یا خیر؟ گفت: کالاها در جریان قیمت‌گذاری سه دسته هستند؛ یک دسته کالاهای اساسی بوده و شامل ۲۵ قلم کالاست که این ۲۵ قلم کالا بدون تردید در سازمان حمایت قیمت آن بررسی می‌شود و قیمت پیشنهاد‌ی باید در ستاد تنظیم بازار تصویب شود و براساس تصمیم ستاد تنظیم بازار این ۲۵ قلم کالا نرخ‌گذاری می‌شود.
معاون وزیر صنعت ادامه داد: برخی دیگر از کالاها در ستاد تنظیم بازار برای قیمت‌گذاری نمی‌آید و این دسته از کالاها که به گروه دوم معروف است، بر اساس ضوابط و شرایط قیمت‌گذاری که ازجانب سازمان حمایت در هیئت تعیین قیمت، قیمت‌های آن تصویب شده و به تأیید وزیر صمت رسیده، به واحدهای تولیدی و عرضه‌کننده ابلاغ می‌شود و خود آن واحدها بر اساس ضوابط ابلاغی باید کالاها را قیمت‌گذاری کنند و قیمت‌ها را به سازمان حمایت اعلام می‌کنند و بر اساس آن ضوابط و قیمتی که اتخاذ کرده‌اند، کالا را عرضه می‌کنند.
معاون امور اقتصادی و بازرگانی وزارت صمت درباره فرآیند قیمت‌گذاری برای دسته سوم از کالاهای موجود در بازار هم گفت: دسته سوم این اختیار را دارند که بر اساس چارچوب و ضوابطی که به اتحادیه‌ها داده شده، تا بعد از تأیید اتاق‌های اصناف، بخش سوم کالاها یعنی کالاهای غیر اساسی و غیرضروری قیمت‌گذاری و عرضه شود.
سینکی اظهار داشت: اما در رفتار طبیعی بازار این انتظار وجود دارد که هر قیمتی که روی کالا ثبت شده، عرضه شود و آنچه غیر از این باشد واحد عرضه‌کننده از نظر ما مرتکب تخلف و گرانفروشی شده است.
معاون وزیر صنعت در مورد نحوه عرضه و توزیع کالاهای احتکار شده هم گفت: برای توزیع کالاهای احتکارشده در یک چارچوب قانونی باید تصمیم‌گیری شود و برای هماهنگی در عرضه این کالاها یک مجوز خاص را از سران قوا طلب کرده‌ایم.
سینکی افزود: امروز قرار است در جلسه سران قوا نحوه توزیع و عرضه کالاهای احتکارشده مطرح شود و بعد از ابلاغ سران قوا، تنها سازمان حمایت، مرجع اعلام احتکار کالا خواهد بود و پس از این اعلام با نظر وزارت صمت در کوتاه‌ترین زمان نسبت به قیمت‌گذاری و توزیع کالاهای احتکارشده اقدام خواهد شد.
وی با بیان اینکه هر کالایی که در انباری موجود باشد، کالا احتکارشده نیست گفت: روند نگهداری کالا در انبارها همواره این‌گونه بوده که یک کالایی در انبار ذخیره می‌شود و به مرور توزیع می‌شود و این موضوع جریان طبیعی نگهداری در کالاها بوده، بنابراین هر کالایی در هر جایی کشف شده به منزله احتکار نیست.
سینکی اظهار داشت: فهرست کالاهای احتکار شده مشخص است و انبارهای آن هم مشخص است، اما از این به بعد اعلام می‌کنیم، اگر کالایی که وارد انبار می‌شود، در سامانه انبارها ثبت نشده باشد و ورود و خروج این کالاها در این سامانه ثبت نشده باشد کالا به عنوان کالای احتکار‌شده ضبط می‌شود.
وی‌ ادامه داد: بنابراین اگر کالایی بر اساس مدارک مشخص شود که احتکار شده، در حوزه جغرافیایی خودش در کوتاه‌ترین زمان ازجانب سازمان حمایت قیمت‌گذاری می‌شود و نسبت به توزیع آن دستور صادر می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان ( پانزدهم دی ماه۱۴۰۴)
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تأکید دولت بر تسریع تأمین مسکن حمایتی
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
۲۴ نانوایی جدید در زنجان به طرح پخت نان کامل پیوستند
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۵ دی ۱۴۰۴
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۵ دی ۱۴۰۴
پیگیری واگذاری قطعات طرح «ثمین ۳» ویژه متقاضیان قانون جوانی جمعیت در زنجان
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۵ دی ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۵ دی ماه ۱۴۰۴
دامپزشکی زنجان: خرد کردن مرغ و ماهی در مغازه‌ها ممنوع
کسب رتبه دوم صنایع تبدیلی و غذایی آذربایجان شرقی در تولید خوراک دام
آزادسازی۵۶ هزار مترمربع از زمین های ملی در لرستان
آمادگی همه جانبه آذربایجان شرقی برای برگزاری انتخابات
تصویب ۲۹ طرح اقتصادی در کارگروه امور زیربنایی سیستان و بلوچستان
ضرورت بهبود وضعیت اقتصادی و توجه به معیشت مردم
زیبایی و تنوع بازار بزرگ رشت
آزادی ۴۹ نفر به مناسبت ولادت امام علی (ع) در آذربایجان‌شرقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر
کالابرگ ۴ میلیونی به چه کسانی اختصاص می‌یابد؟
سه محور کوهستانی به علت بارش برف مسدود است
تکذیب خبر مجازی شدن امتحانات دانشگاه آزاد
بازدید سرلشکر پاکپور از مراسم سالگرد شهید سلیمانی در کرمان
آغاز اجرای وعده رئیس‌جمهور برای عدالت در توزیع یارانه
آغاز رسمی اجرای طرح جامع حمایت معیشتی و امنیت غذایی
قهرمانی المپیاکوس با گلزنی طارمی
سرشماری حضوری در ۷۰ نقطه از کشور در آبان ۱۴۰۵
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۴ دی
جوّی آرام در بیشتر مناطق کشور
همراهی دولت و مجلس در توجه به معیشت مردم ضروری است
۶ محور مواصلاتی کشور مسدود است
قالیباف: باور شهید سلیمانی پیروزی ملت ایران بود
حذف ارز ترجیحی کالا‌های اساسی و نهاده‌های دامی
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۱۷ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۹ نظر)
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۴ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
مردم ایران دشمنانی به مراتب کارکشته‌تر را ناامید کرده‌اند  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
ایران در نبرد ۱۲ روزه از موشک‌های استراتژیک استفاده نکرد  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
لاریجانی: مردم آمریکا مراقب سربازانشان باشند  (۱ نظر)
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)