• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۴۶۱۶۷
تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۸
سیاسی » امنیتی و دفاعی

سردار غیب‌پرور از حضور رهبر انقلاب در جمع بسیجیان تشکر کرد

 رئیس سازمان بسیج مستضعفین به نمایندگی از آحاد بسیجیان از حضور اثربخش و معنوی فرمانده معظم کل قوا در جمع بسیجیان تشکر کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سردار سرتیپ پاسدار «غلامحسین غیب پرور» رئیس سازمان بسیج مستضعفین به نمایندگی از آحاد بسیجیان از حضور اثربخش و معنوی حضرت امام خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی و فرمانده معظم کل قوا در اجتماع بزرگ اقتدار عاشورایی تشکر کرد.
متن پیام به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنوا إِن تَنصُرُوا اللَّهَ یَنصُرکُم وَ یُثَبِّت أَقدامَکُم.‌
ای کسانی که ایمان آورده‌اید! اگر (آیین) خدا را یاری کنید، شما را یاری می‌کند و گام‌هایتان را استوار می‌دارد. (سوره مبارکه محمد آیه ۷)
خدای بزرگ را شاکریم که در ماه پیروزی خون بر شمشیر، میزبانی خورشید پرفروغ ولایت، امام المسلمین و نایب امام عصر ارواحنا فداه را در اجتماع بزرگ اقتدار عاشورایی بسیج سپاهیان محمد (ص) ۲ نصیب ما فرمود.
به نمایندگی از آحاد بسیجیان از حضور اثربخش و معنوی فرمانده معظم کل قوا (مدظله العالی) در ورزشگاه یکصد هزار نفری آزادی که مکانی شد برای رفع عطش از زمزم ولایت، تقدیر و سپاسگزاری می‌نمایم. به فضل خدای بزرگ این تجدید میثاق تا ابد در دفتر بسیج به یادگار خواهد ماند.
حماسه‌آفرینی جدید بسیجیان سلحشور در برگزاری رزمایش سراسری اقتدار عاشورایی بسیج، تحت عنوان سپاهیان حضرت محمد رسول‌الله (ص) ۲ که یادآور اعزام غرورآفرین سپاهیان حضرت محمد رسول‌الله (ص) در دوران دفاع مقدس است برگ زرین دیگری در کارنامه درخشان بسیج بود که به مدت ۳۵ روز در سراسر کشور و با حضور صد‌ها هزار نیروی بسیجی فداکار داوطلب در عرصه‌های مختلف دفاعی، امنیتی، خدمت رسانی، محرومیت‌زدایی، بهداشتی و درمانی و... جلوه‌هایی از هم‌دلی، ایمان، قدرت و عمل انقلابی را به نمایش گذاشت.
این رزمایش بزرگ که نماد وحدت، ایستادگی و پیشرفت بود نشان داد عظمت ملت بزرگ ایران جاودانه است و آرمان‌های بلندش فراتر از توان دشمنان برای دستیابی به اهداف شیطانی آنهاست و شکست ناپذیری آن قطعی است.
بسیجیان سلحشور که در دوران انقلاب و دفاع مقدس با خلق صحنه‌های ایثار و شهادت دشمنان را در رسیدن به اهداف پلیدشان ناکام گذاشته‌اند، امروز با تدابیر و رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب (مدظله‌العالی) در پاسخ به جنگ همه جانبه و تمام‌عیار دشمن بویژه جنگ اقتصادی، با عزمی راسخ با نقش‌آفرینی در عرصه‌های مختلف ضمن امیدآفرینی به مردم عزیزمان، موجبات یاس و ناامیدی استکبار جهانی به سرکردگی شیطان بزرگ آمریکا را فراهم آوردند.
اینجانب ضمن تقدیر و تشکر ازآحاد بسیجیان و همچنین همه مسئولین و دست اندرکاران برگزاری این رزمایش بزرگ و غرورآفرین که شکوه و اقتدار جدیدی از نظام را در آستانه ۴۰ سالگی انقلاب ارائه داد، اعلام می‌دارم اجتماع بزرگ بسیجیان در سراسر کشور نه به‌منزله خاتمه رزمایش بلکه به‌عنوان شروعی مقتدرانه و توأمان با فهم و بصیرت دینی- انقلابی خواهد بود.
از خداوند متعال برای وجود مبارک سید و مولایمان حضرت امام خامنه‌ای (مدظله العالی) صحت، سلامتی و طول عمر با عزت و برکت و برای همگان توفیق الهی را مسئلت دارم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ایران با تکیه بر هویت ایرانی ـ اسلامی و دانایی نسل آینده ساخته می‌شود
نخستین نمایشگاه قرآن و عترت استان تهران
قیمت کارشناسی سهام سایپا اعلام شد
افتتاح چندین طرح مختلف آموزشی، عمرانی، ورزشی و خدمات شهری
افتتاح ده‌ها طرح عمرانی، خدماتی و عام المنفعه در گیلان
افتتاح ۲ باب مدرسه هوشمند در بم
دعوت دولت از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
اهمیت همبستگی در دوران حساس برای حفظ ایران
پیگیری‌هایی که به نتیجه رسید
مردم مهم‌ترین مؤلفه قدرت انقلاب اسلامی هستند
استقبال امارات از تعامل دیپلماتیک میان ایران-آمریکا
خرابکاری شرافتمندانه
ملت ایران در ۲۲ بهمن، اقتدار ملی را به جهان نشان می‌دهد
شمارش معکوس مردم قم برای خلق حماسه در یوم الله بیست و دو بهمن
دعوت علما و روحانیون مهاباد از مردم برای حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
عدالت آموزشی و هوشمندسازی مدارس از اولویت‌های دولت چهاردهم
مرحله دوم توزیع کالابرگ
افتتاح طرح‌هایِ دهه فجر در کرمان
برپایی نمایشگاه ضیافت در قم
هنرستان بستری برای گسترش مهارت آموزی و کارآفرینی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
رونمایی از ۱۹ دارو و مواد اولیه دارویی برای اولین بار کشور
بهره برداری از سامانه هوشمند ثبت سرعت متوسط
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)