• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۴۹۸۸۵
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۹
اقتصادی » گمرک، حمل و نقل
بازداشت ۱۷ نفر به جرم قاچاق انسان در گمرک؛

کشفیات قاچاق انسان در سال جاری به ۱۹۶ نفر رسید

ماموران گمرک بازرگان با هوشیاری و رصد محموله های ورودی و خروجی و در­ ۷ عملیات موفق به کشف و شناسایی ۱۷ مورد قاچاق انسان شدند که براین اساس کشفیات قاچاق انسان از ابتدای سال به ۱۹۶ نفر رسید.

کشفیات قاچاق انسان در سال جاری به ۱۹۶ نفر رسیدبه گزارش خبرگزاری صداوسیما؛­ به نقل ­از روابط عمومی گمرک ایران؛ ­­با هوشیاری و رصد ماموران گمرک بازرگان،​­ ۱۷مورد قاچاق انسان­ در­چند عملیات جداگانه در روزهای اخیر، شناسایی و کشف شد و بدین ترتیب کشفیات قاچاق انسان از ابتدای سال جاری تا کنون به ۱۹۶ تن رسید.

بر اساس این گزارش این ماموران در یک عملیات با رصد یک محموله صادراتی به مقصد ترکیه پس از مشکوک شدن به کامیون با استفاده از ایکس ری به بازرسی محموله اقدام کردند و متوجه مخفی شدن چند نفر در بار این کامیون شدند.

ماموران گمرک بازرگان در یک عملیات با رصد یک کامیون به مقصدترکیه و پس از تطبیق اطلاعات­ محموله، به آن مشکوک شدند و با استفاده از دستگاه ایکس ری محموله را که بار آن روده گاوی بود، اسکن کرده و به بازرسی آن اقدام کردند. ماموران این گمرک موفق شدند در این عملیات ۳ نفر را که در میان بار، در کامیون مخفی شده بودند، شناسایی کنند. این افراد تبعه یکی از کشورهای همسایه بودند.

ماموران گمرک بازرگان هم چنین در یک عملیات دیگر با رصد یک محموله ترانزیتی از مبدا ازبکستان موفق به کشف قاچاق ۳انسان شدند که با مخفی شدن در میان کامیون قصد داشتند از مرز ایران خارج شوند، این کامیون حامل پوست گاو به مقصد ترکیه بود.

این ماموران همچنین در عملیات دیگری با هوشیاری کامل ورصد محوطه خروجی و کنترل دقیق محل خروج کامیون ها متوجه چندین نفر شدند که با پنهان شدن در لا به لای تریلی های خروجی قصد داشتند، غیرقانونی از کشور خارج شود. این۵ نفر­ نیز تبعه یکی از کشورهای همسایه بود که در این عملیات دستگیرشد.

بر اساس این گزارش ماموران گمرک بازرگان هم چنین در عملیات مشابه دیگری یک فرد ایرانی را شناسایی و دستگیر کردند که با پنهان شدن در لا به لای تریلی های خروجی قصد داشت از کشور خارج شود.

ماموران این گمرک هم چنین در یک عملیات دیگر با کمک تجهیزات گمرکی و دستگاه ایکس ری موفق به کشف و شناسایی دو مورد قاچاق انسان شدند. این دو نفر که تبعه یکی ازکشورهای همسایه هستند با مخفی شدن در بار کشمش یک کامیون به مقصد ترکیه قصد خروج از کشور را داشتند. بر اساس این گزارش ماموران این گمرک هم چنین در بار یک دستگاه تریلر خروجی به مقصد ترکیه­ با محموله شیشه موفق به کشف یک مورد قاچاق انسان شدند. این فرد که تبعه پاکستان است قصد داشت به صورت غیر مجاز از ایران خارج شود.

آخرین عملیات کشف ماموران توانمند گمرک بازرگان در روزهای اخیر کشف دو مورد قاچاق انسان دریک کامیون خروجی به مقصد ترکیه بود. این دو نفر که تبعه ایران هستند با مخفی شدن دریک محموله سنگ معدن قصد خروج از مرز را داشتند که با هوشیاری و رصد ماموران گمرک شناسایی و دستگیرشدند. تمامی این افراد پس از دستگیری از سوی گمرک ایران به مراجع قضایی تحویل داده شد.

بر اساس آخرین آمارها از کشفیات قاچاق انسان در مرزهای گمرکی، کشفیات قاچاق انسان از ابتدای سال جاری تا کنون به ۱۹۷نفر رسیده است. گمرک بازرگان یکی از گمرکات پیشتاز کشور در کشفیات قاچاق انسان است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
موفقیت علمی زمانی ماندگار است که با اخلاص همراه باشد
محبت به امیرالمومنین حقیقتی برخاسته از معرفت
برخورد قطار محلی خاش–زاهدان با واگن باری
دلیل اصلی دشمنی دشمنان ایران اسلامی چیست؟
محوریت بازرسی در بازار
کشف احتکار ۴۵ تن روغن در خاش
برگزاری همایش خادم یاران رضوی در تبریز
کشف چوب قاچاق در تالش
بیش از ۶۰۰ نفر در باشت معتکف شدند
کاهش صف انتظار تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در هرمزگان
افزایش غلظت غبار و آلاینده های جوی در سمنان
رونق تولید و اشتغال در کرمان نیازمند حمایت همه جانبه
آغاز نام‌نویسی داوطلبان شورا‌های اسلامی شهر‌ها
سه شنبه بازار فومن
اعلام آمادگی خیر سلامت برای ساخت همراه‌سرا در مرکز آموزشی درمانی ۱۷ شهریور رشت
تأمین کالا‌های اساسی در آذربایجان‌غربی
ملی شدن طرح پمپاژ سه هزار هکتاری سیروان
همایش سراسری کارگزاران گزینش کشور با حضور رییس جمهور
ابلاغ بخشنامه حمایتی سازمان امور مالیاتی کشور
بسته خبر‌های کوتاه ۱۶ دی در یک نگاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟
اطلاعیه وزارت رفاه درباره زمان بندی دریافت کالابرگ
میدری: کالابرگ از ۱۷ دی قابل برداشت است
هیئت ویژه وزارت کشور در راه ایلام
سردار وحیدی: از قدرت ظاهری دشمن نباید ترسید
قیمت جدید روغن نباتی اعلام شد
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
بیانیه مجمع نمایندگان استان ایلام در پی وقوع حادثه ناگوار شهرستان ملکشاهی
تداوم رفتار خصمانه پاسخ قاطع و متناسب خواهد داشت
حبس ملی پوشان گیتی‌پسند در اصفهان
شیوه برگزاری امتحانات پایان نیمسال دانشگاه آزاد اسلامی
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۶ دی
فوتبال جام ملت‌های آفریقا؛ صعود نیجریه و مصر به مرحله یک چهارم نهایی
مرتکبان کشتار جمعی امروز مدعی دفاع از حقوق بشر هستند
راه‌اندازی شبکه‌های «شورا» و «آرا» ویژه انتخابات شورا‌ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۶ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج  (۲ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۲ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
حق اولاد ۱۰۰ درصد و حق عائله‌مندی ۵۰ درصد افزایش می‌یابد  (۱ نظر)
آموزش و پرورش خط مقدم پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است  (۱ نظر)
کشفیات از دستگیر شدگان اغتشاشات در همدان  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
فعالیت ۳۵۹۶ تاکسی در برف و سرمای اردبیل  (۱ نظر)
ضرورت تدبیراندیشی برای افزایش جمعیت سالمند ایران در آینده  (۱ نظر)