• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۵۱۴۷۷
تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۳
اقتصادی » گمرک، حمل و نقل

استانداردهای فرودگاه پیام ارتقا می یابد

مدیرکل دفتر نظارت بر عملیات هوانوردی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: هر وقت فرودگاهی از استانداردهای ایمنی فاصله بگیرد، فعالیت در آن فرودگاه محدود و یا پروازهای آن قطع خواهد شد.

استانداردهای فرودگاه پیام ارتقا می یابدبه گزارش خبرگزاری صداوسیما، محمدسعید شرفی، مدیرکل دفتر نظارت بر عملیات هوانوردی سازمان هواپیمایی کشوری با اشاره با اشاره به بازرسی‌های مدون این سازمان از فرودگاه‌ها به منظور اطمینان از رعایت استانداردهای ایمنی گفت: هر فرودگاهی که بخواهد وارد مجموعه فرودگاه‌های فعال کشور شده و عملیاتی شود، یا بخواهد استمرار عملیات داشته باشد، باید به صورت مستمر از نظر ایمنی زیر نظر سازمان هواپیمایی کشوری باشد.
وی با اشاره به نظارت این دفتر بر ایمنی و عملیات پروازی تمام فرودگاه‌های کشور ادامه داد: پروتکل‌های خاصی برای کنترل وضعیت ایمنی وجود دارد، و فرودگاه‌ها در سال حداقل یکبار به صورت مستمر و چند مرتبه به صورت هماهنگ نشده و سرزده مورد بازرسی ایمنی قرار می‌گیرند تا مشخص شود که ایا فعالیت‌ها به صورت استاندارد انجام می‌شود یا خیر.
شرفی با اشاره به آغاز فعالیت فرودگاه پیام به عنوان یک فرودگاه مسافری گفت: فرودگاه پیام از سال گذشته درخواست کرد که از وضعیت بار و آموزشی وارد فاز مسافربری شود. این فرودگاه بعد از درخواست، موظف بود که نظام‌نامه‌ها و فرآیندهایی را برای این تغییر تهیه کند که تهیه کرد و برای سازمان فرستاد.
وی افزود: بعد از این کار باید مشخص می‌شد که این نظام‌نامه‌ها و فرآیندها توسط نیروی انسانی کارآمد و با ابزار مناسب اجرا می‌شود یا خیر، که این اقدام هم انجام شد.

رشد استانداردهای ایمنی فرودگاه پیام به دنبال مسافری شدن
این مقام مسئول در سازمان هواپیمایی کشوری با اشاره به نظارت دقیق بر فرودگاه پیام برای صدور اجازه پرواز مسافری گفت: در ادامه برخی مشکلات در زیرساخت‌های فرودگاه مشاهده شد که برای هواپیماهای مسافربری مناسب نبود. چند جلسه جدی برگزار شد و شرایط استاندارد برای فعالیت در حوزه مسافربری ابلاغ شد.
وی ادامه داد: مواردی چون اصلاح روکش باند، رفع موانع پروازی اطراف باند، خط کشی استاندارد سطوح پروازی، تبادل موافقت‌نامه‌ها با شرکت فرودگاه‌ها برای تبادل ترافیک پروازی در حوزه مراقبت پرواز ، الزامات آتش‌نشانی فرودگاه، آموزش نیروی انسانی، سامانه‌های آتش‌نشانی، ماشین‌ها و ... باید در فرودگاه انجام می‌شد تا اجازه پرواز مسافری صادر شود.
شرفی با اشاره به اینکه سازمان بعد از بازرسی مستندات و زیرساخت‌ها متوجه رفع اشکالات وارد به فرودگاه پیام شد، گفت: بنابراین موافقت دفتر نظارت به سازمان اعلام شد و رییس سازمان نیز مجوز پرواز مسافری را برای پیام صادر شد.
وی به فعالیت فرودگاه ماکو نیز اشاره کرد و افزود: فرودگاه ماکو حداقل یکسال و نیم است که مورد بهره‌برداری قرار گرفته است. تفاوت این فرودگاه‌ها تنها در بهره‌بردار است و مانند باقی فرودگاه‌ها از استاندارد یکسانی پیروی می‌کنند. بهره‌ بردار فرودگاه پیام وزارت ارتباطات و بهره‌ بردار فرودگاه ماکو مجموعه منطقه آزاد است.

بازرسی‌های مدون سازمان هواپیمایی کشوری از فرودگاه‌ها
مدیرکل دفتر نظارت بر عملیات هوانوردی سازمان هواپیمایی کشوری در ادامه با اشاره به اینکه بازرسی‌های این سازمان از فرودگاه‌ها طبق برنامه مدونی انجام می‌شود، گفت: این برنامه روی سایت سازمان هواپیمایی کشوری قرار دارد تا فرودگاه‌ها خود را برای بازرسی آماده کنند.
شرفی با اشاره به بازرسی اخیر این سازمان از فرودگاه مشهد افزود: در دو ماه اخیر فرودگاه‌های امام خمینی (ره)، تبریز، شیراز، اصفهان، یاسوج، خرم‌آباد، ایلام، کرمانشاه، ارومیه، ساری، گرگان، رامسر و نوشهر مورد بازرسی سازمان هواپیمایی کشوری قرار گرفته‌اند.
وی ادامه داد: دوشنبه، تا چهارشنبه هفته آینده نیز بازرسی‌ها از فرودگاه کیش انجام خواهد شد، چراکه به خاطر برنامه نمایشگاه هوایی، پروازهای اضافه خارجی و نمایشی، بازرسی از فرودگاه کیش جلو افتاد. این بازرسی‌ها کمی سختگیرانه‌تر نیز انجام می‌شود تا مطمئن شویم همه استانداردهای ایمنی در این فرودگاه رعایت خواهد شد.
شرفی با اشاره به اینکه بازرسی‌های سازمان طبق استانداردهای بین‌المللی انجام می‌شود، گفت: نتایج و فاصله فرودگاه‌ها با استانداردها و نگرانی‌ های احتمالی هم به فرودگاه‌ها و هم به رییس سازمان گزارش می‌شود.

محدودیت‌های فرودگاه اردبیل به دنبال بهسازی باند
مدیرکل دفتر نظارت بر عملیات هوانوردی همچنین درباره محدودیت‌های وضع شده برای فرودگاه اردبیل گفت: فرودگاه اردبیل به خاطر بهسازی و نوسازی باند اصلی از باند احتیاطی استفاده می‌کند که مقداری کوچک‌تر از باند اصلی است.
وی ادامه داد: با توجه به کوچک شدن باند، تایپ هواپیماهای مجاز این فرودگاه تا حدی محدود شد و هواپیماهایی که از حدی بزرگتر هستند اجازه نشست و برخاست در این فرودگاه را ندارند.
شرفی با اشاره به ممنوعیت پروازهای شبانه در این فرودگاه نیز گفت: سیستم روشنایی باند فعلی با استانداردها فاصله داشت، بنابراین تا زمان رفع این مشکل اجازه پرواز شبانه از این فرودگاه سلب شد. دوشنبه گذشته به دنبال دریافت مدارکی مبنی بر رفع این مشکل، مجددا اجازه پرواز شبانه برای فرودگاه اردبیل صادر شد.
وی افزود: هرجا احساس کنیم موضوعی ممکن است بر ایمنی پروازها تاثیر بگذارد یا فرودگاه به طور کامل تعطیل شده و یا پروازها در آن فرودگاه محدود می‌شوند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در دهگلان
دستگیری قاتل فراری در کمتر از ۴۸ ساعت در دزفول
پرداخت ۵۸۰ میلیارد ریال وام ودیعه مسکن به دانشجویان متأهل
راهپیمایی محکومیت اغتشاشات اخیر در آبادان و خرمشهر
عرضه ۲۱۴ هزار تن نهاده در بازارگاه با نرخ جدید
سیمای حقیقی قهرمان در کتاب قاسم
آنچه در مورد کالابرگ باید بدانید
تکمیل طرح‌های عشایری جنوب کرمان در دستور کار
کسب رتبه نخست مهاباد در مبادله مرسولات پستی در آذربایجانغربی
برگزاری جشنواره نخستین واژه با هدف ترویج فرهنگ مصرف آب
علوم پایه زنجان، «نخستین دانشگاه دوستدار آب» کشور شد
آماده سازی خزانه چمن ورزشگاه پارس شیراز تا دو ماه آینده
فعالیت صیادی و گردشگری دریایی در مازندران ممنوع
۱۲۰ محله مشهد، آماده واگذاری سرویس‌های پیشرفته فیبر نوری
درخشش سمنان در لیگ دسته یک بدمینتون
رشد چشمگیر تولید گوشت مرغ در استان بوشهر
جام جهانی اسکی پرش در اتریش؛ قهرمانی پرویس در جام فورهیلز
درگذشت استاد امیرهوشنگ جزی‌زاده هنرمند پیشکسوت نگارگری
بدمینتون باز قمی در اردوی جدید تیم ملی
آغاز عملیات اجرایی احداث ابنیه و تاسیسات آبرسانی روستای بارنجگان شهرستان زیرکوه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باد و برف در راه همدان
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد در واحد‌های استانی اعلام شد
جزئیات برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه‌های کشور
شهادت ۳ نفر از نیرو‌های فراجا در ناآرامی‌های امروز لردگان
رئیس جمهور به بانک‌ مرکزی رفت
تشییع پیکر شهید محمود حقیقت جمعی فردا در زاهدان
نیروی عملیاتی موساد در ایران اعدام شد
تمرکز نیرو‌های فراجا باید معطوف بر پیشگیری از اغتشاشات باشد
انتشار عمومی بزرگترین کلان داده قضایی کشور
یکسان سازی نرخ ارز در مرکز مبادله طلا و ارز
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران
اعتبار کالابرگ هر سه ماه یکبار متناسب با تورم تغییر می‌کند
فرمانده کل ارتش:دشمن در اعتراضات مردم ایران دخالت نکند
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۷ دی
پیگیری حادثه بیمارستان ایلام براساس گزارش هیئت اعزامی
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۸ نظر)
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
آیت‌الله جنتی: دشمن‌شناسی مردم توطئه‌ها را خنثی می‌کند  (۱ نظر)
انتشار کارت ورود به آزمون‌های استخدامی بانک کشاورزی و کمیته امداد  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)
توضیحات وزیر ارشاد درباره کاغذ و ارز ترجیحی  (۱ نظر)
خروج آمریکا از ۶۶ سازمان بین‌المللی  (۱ نظر)
درگذشت معاون سابق اجرایی نیروی زمینی ارتش در همدان  (۱ نظر)
اعلام حکم متخلفان فینال لیگ برتر کشتی آزاد  (۱ نظر)
گلایه ساکنان مجتمع بام پونک از مشکلات این مجتمع  (۱ نظر)
۱۴۰۰ روستای سیستان و بلوچستان از نعمت گاز برخوردار می‌شوند  (۱ نظر)