• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۶۳۸۴۶
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۳۹۷ - ۱۸:۴۸
تهران » اجتماعی

سوء استفاده دشمن از کم کاری مسئولان در 13 آبان

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران کم کاری در موضوع 13 آبان را فرصت سازی به نفع دشمن دانست و گفت: دشمن مترصد است که از کم کاری ما در این زمینه سوء استفاده کند.



به گزارش خبرگزاری صداوسیما حجت الاسلام سید محسن محمودی در جلسه هماهنگی برگزاری مراسم 13 آبان که در سالن اجتماعات آموزش و پرورش ورامین برگزارشد با تاکید بر لزوم حفظ هوشیاری در برابر تهدیدات دشمنان افزود: 13 آبان امسال در مقایسه با سال های گذشته از اهمیت بیشتری برخوردار است زیرا آمریکا تلاش دارد تا با اعمال تحریم های ناجوانمردانه ، اصل روز مبارزه با استکبار جهانی را به حاشیه ببرد.
وی با بیان اینکه دشمن همواره از حضور مردم در صحنه هراس داشته است گفت: این روز نه فقط برای جوانان و دانش آموزان که به تمام مردم و آزادیخواهان تعلق دارد.
حجت الاسلام محمودی تصریح کرد: امروز جهانیان به بدعهدی و فریبکاری آمریکا یقین پیدا کرده اند و به خوبی می دانند که آمریکا فقط به فکر منابع خود و غارت دیگر کشورها حتی دوستان و هم پیمانان خویش است.
سرپرست فرمانداری ورامین در این جلسه 13 آبان را بهترین فرصت برای انتقال گفتمان انقلاب به جوانان بیان کرد و گفت: تبعید امام راحل، به شهادت رسیدن جمعی از دانش آموزان و تسخیر لانه جاسوسی به همت دانشجویان پیرو خط امام ، سه واقعه مهمی است که باید به درستی تبیین و علل شکل گیری آن برای نسل جوان بیان شود.
حسین کاغذلو با بیان اینکه به شهادت رسیدن جمعی از دانش آموزان به دست عمال رژیم ستم شاهی، اوج وفاداری و شناخت نسل جوان از انقلاب و مقابله با ظلم و ستم را ثابت کرد افزود: این ارزشی است که حتی در زمان پیروزی انقلاب و دوران دفاع مقدس خود را به نمایش گذاشت و هزاران دانش آموز جان خود را برای دفاع از کیان کشور، تقدیم اسلام کردند.
وی دلیل نامگذاری تسخیر لانه جاسوسی استکبار درایران به انقلاب دوم از سوی امام خمینی (ره) را شناخت ایشان از عمق خباثت و و دشمنی آمریکا با انقلاب اسلامی توصیف کرد و گفت: تفکری که امروز نیز دلتمردان آمریکا آن را دنبال می کنند و تلاش دارند تا با اعمال تحریم در روز 13 آبان، ارزش های این روز را تحت الشعاع قرار دهند.
کاغذ لو تأکید کرد: مردمی که در طول دوران انقلاب و استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی پشتیبان ارزش های انقلاب بوده اند امسال نیز با حفظ هوشیاری، در برابر تصمیمات خصمانه دشمن می ایستند و ثابت می کنند که همواره پای آرمان های خود ایستاده اند.
سرپرست فرمانداری ورامین بر بیان دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه های مختلف تاکید کرد و افزود: دشمن تلاش دارد تا با استفاده از فضای پرالتهاب مجازی، این دروغ را القا کند که انقلاب و نظام نتوانسته کاری برای کشور انجام دهد .
13 آبان در تقویم رسمی کشور بعنوان روز مبارزه با استکبار نامگذاری شده است و یادآور سه واقعه مهم در تاریخ معاصر ایران است:تبعید امام خمینی(ره) به ترکیه در 13 آبان 1343، شهادت دانش آموزان معترض به دست نظامیان رژیم شاهنشاهی در 13 آبان 1357 و تسخیر لانه جاسوسی در 13 آبان 1358 این سه واقعه تاریخی است.
0002

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
غبار روبی مساجد در شهرستان سلسله
جو پایدار تا اوایل هفته آینده در لرستان
دعای هر روز و روز اول ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۳۰ بهمن ماه ۱۴۰۴
سرمایه گذاری روسیه در میادین نفتی ایران
اختتامیه جشنواره ایران دخت در خرم آباد
بهره برداری از ۹ طرح گروه اقتصاد مردمی بسیج در لرستان
گامی نو در شناخت ساختار‌های کم عمق پوسته زمین با بهره‌گیری از امواج لرزه‌ای
برتری الاهلی قطر مقابل سپاهان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۳۰ بهمن ۱۴۰۴
حلول ماه مبارک رمضان، ماه بندگی و مغفرت
ضرورت پیگیری تخصیص اعتبارات طرح‌های عمرانی در مراغه
کمک هزینه ۲ میلیاردی بهزیستی زنجان برای مناسب‌سازی معلولین
افزایش شمار واحد‌های «نان کامل‌پز» در استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تولید ۸۵۰ هزار نهال زیتون در گلخانه‌های تخصصی طارم
فردا آخرین مهلت نام‌نویسی انتخابات شورا‌های اسلامی روستا درقم
تزریق ۵۲ هزار میلیارد تومان منابع برای جهش توسعه لرستان
ما جنگ نمی‌خواهیم اما تحقیر را هم نمی‌پذیریم
هوای سمنان گرم می شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
«جادوگر فوتبال» به پنج سال حبس محکوم شد
قدرت هوایی ایران در گرو هم‌افزایی جنگنده و پهپاد است
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد
۱۸۶ معلم به مدارس خارج از کشور اعزام شدند
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند
تداوم اجاره همسر در اروپا
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه و تردد روان در جاده‌های شمالی
قیمت خرید تضمینی گندم در بودجه ۱۴۰۵
برنامه ریزی برای برگزاری رویداد‌های علمی ورزشی
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
پیش‌بینی جوی آرام همراه با افزایش نسبی دما در بیشتر مناطق کشور
خبر خوش برای خانوار‌های عشایری و روستایی
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی  (۱۴ نظر)
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
قطار قم ـ تبریز بهار ۱۴۰۵ راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
مراسم تحلیف سردفتران اسناد رسمی گیلان در رشت  (۱ نظر)
نیجریه استقرار نظامیان آمریکا درخاک خود را تأیید کرد  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)