• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۶۴۵۸۲
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۳۹۷ - ۲۰:۰۰
اقتصادی » اقتصاد کلان
وزیر اقتصاد اعلام کرد:

تهیه بسته مقابله با تحریم‌ها

وزیراقتصاد بااشاره به تهیه بسته مقابله با تحریم ها گفت: آمریکا تحریم ادعایی ۱۳ آبان را قبلا اجرایی کرده است.

تهیه بسته مقابله با تحریم‌هابه گزارش خبرگزاری صداو سیما ، فرهاد دژپسند با بیان اینکه تحریمی که می خواهند در۱۳ آبان اعلام کنند، قبلا اجرایی کرده اند گفت: در وزارت اقتصاد و دارایی همکاران ما به درستی در حال رصد برنامه های دشمن و در حال آماده سازی بسته هایی برای مواجهه با این دشمنی ها هستند.
وزیر اقتصاد در گفتگو با رسانه ملی درباره برنامه های اصلی خود در وزارت اقتصاد و دارایی گفت: طبیعی است که در این شرایط همه انتظار دارند که با توجه به تحریم های دشمن، ببینند ما چه برنامه ای را تدارک دیدیم.

تامین مالی اقتصادی
وی افزود: اولین برنامه مد نظر، تامین مالی اقتصادی است. دومین کار بهبود فضای کسب و کار اقتصادی از طریق تسهیل شرایط گمرکی است؛ سومین کار این است که بتوانیم سیاست های خصوصی سازی را همانطور که در اصل ۴۴ آمده پیاده کنیم و در نهایت با الکترونیکی کردن و ساماندهی مشخص، با فساد مقابله کنیم چرا که فساد اقتصاد را زمین گیر می کند. امیدوارم در این کارها با همکاری دیگران، گام بلندی برداریم.

افزایش حجم نقدینگی
دژپسند در پاسخ به این سوال که در صورت افزایش وام مسکن، با بحث افزایش حجم نقدینگی چه خواهیم کرد؟ گفت: باید بحث تامین مسکن به خصوص برای اقشار خاص مورد توجه جدی قرار گیرد اما راهکارهای دیگری هست که باید به صورت یک بسته و مجموعه سیاستی و اجرایی تدوین شود و عرضه و تقاضا باهم مدیریت شود. باید نهادهای انبوه ساز به خصوص در بافت فرسوده را تقویت کنیم.
وی افزود: به هر حال اگر قرار است بحث افزایش وام مسکن را داشته باشیم باید تمهیدات لازم را داشته باشیم تا خود این موضوع باعث افزایش قیمت مسکن نشود.

مقابله با جنگ روانی دشمن
وزیر اقتصاد با اشاره به پذیرش تصدی وزارت اقتصاد و دارایی در این شرایط سخت اظهار کرد: ما همه چیز خود را مدیون نظام جمهوری اسلامی هستیم و طبیعی است که در همین شرایط سخت باید هرچه داریم به نظام تقدیم کنیم و با کمک دوستان و مدیران این ریسک را مدیریت کنیم و اقتصاد را با کمترین معضل از این بحران عبور دهیم.
وی با بیان نظر خود درباره جنگ روانی دشمن درباره ماجرای ۱۳ آبان بیان کرد: آنها دشمن هستند و طبیعی است که بخواهند به صورت های گوناگون و روش های گوناگون اهداف خود را تامین کنند. ما ایرانی هستیم و شیعه هستیم با عاشورا، ما کسانی هستیم که در جنگ ۸ ساله با عراق یک سانت از خاک خود را ندادیم. ممکن است به مردم ما سخت بگذرد که می گذرد اما باید دست به دست هم بدهیم تا از هویت اسلامی و دینی خودمان حراست کنیم و با قامت بلند بایستیم. من یقین دارم اگر همان مردم دهه ۶۰ باشیم، با یکدلی و همدلی و سرمایه اجتماعی بالا، میتوانیم تاثیرادعاهای این آقایان آمریکایی را به حداقل ممکن کاهش دهیم.

نگران نیستم
وی در ادامه افزود: با توجه به اینکه، تحریمی که می خواهند در ۱۳ آبان اعلام کنند، قبلا اجرایی کرده اند، من فکر می کنم می شود با همت بلند، آثار آخرین گام این دشمن قسم خورده را کاهش داد. برای اقشار ما سخت خواهد بود اما امیدوارم تحمل بیشتری داشته باشیم تا بتوانیم از این دسیسه نیز سرافزار بیرون بیاییم. من خیلی نگران این موضوع نیستم چون همت مردم ایران را می شناسم.
دژپسند در پاسخ به این سوال که وزارت خزانه داری آمریکا مسئول مستقیم میز ایران را تعیین کرده است، فکر می کنید آیا ما هم باید آرایش جنگ اقتصادی داشته باشیم؟ گفت: با لطف و درایت مقام معظم رهبری، شورای عالی هماهنگی امور اقتصادی تشکیل شده و به عبارتی فرماندهی اقتصادی به عهده رییس آن شورا است، اما در وزارت اقتصاد و دارایی همکاران ما به درستی در حال رصد برنامه های دشمن و در حال آماده سازی بسته هایی برای مواجهه با این دشمنی ها هستند. وزارت اقتصاد و دارایی راهکارهای خود را به خوبی ارائه خواهد داد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، نماد شجاعت، عقلانیت و ایثار
تخصیص ۵۰۰ تن سهمیه روغن به استان زنجان
رشد ۲۲ درصدی آمار معتکفان مراسم معنوی اعتکاف در کیش
تامین ۳۰ قلم تجهیزات مراکز درمانی زنجان و طارم
اعتکاف فرصتی برای خودسازی و تهذیب نفس
تولید مستند «آرنا» با محوریت پزشکی هسته‌ای در شبکه اشراق زنجان
۱۴ دی، اعزام ۱۱۰ زوج دانشجو از استان زنجان به مشهد مقدس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ دی ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۴ دی ۱۴۰۴ به افق قم
بیش از ۱۵ هزار معتکف در کهگیلویه و بویراحمد؛ روایت حضور گسترده معنوی
لرستان غرق در شادی و سرور ولادت حضرت علی (ع)
پیش بینی افزایش موقت دمای هوا در خراسان شمالی
پاسخ مردم یاسوج به ادعاهای ترامپ
پیام مداخله‌جویانه آمریکا نسخه‌ای برای نا امنی
خبر‌هایی از برگزاری جشن های ولادت امیرالمومنین علی(ع) در سمنان
یادی از شهید سلیمانی و ۲۳ شهید گچساران
واکنش هنرمندان و فعالان فضای مجازی به شهادت مرزبان کهگیلویه و بویراحمدی
خبرهای کوتاه کهگیلویه و بویراحمد
کهگیلویه و بویراحمد سراسر جشن و شادی برای میلاد مولود کعبه
همایش نه به شکار در دورود لرستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها
کاهش دما در استان کرمان
سرمای شدید و یخبندان در زنجان
با معترض حرف می‌زنیم؛ اغتشاش‌گر را باید سر جایش نشاند
هوای خراسان رضوی سردتر می‌ شود
تجهیز و غرفه بندی روستابازار پارک شهر در اراک
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا
حضور پزشکیان در مجتمع بهزیستی «خانه دختران ایران»
حمله به ونزوئلا نشانه ضعف آمریکا
آماده سازی میدان امام خمینی تهران برای برگزاری نمایش بزرگ میدانی فاتح خیبر
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال 
اهداء ۸۰۰ سری جهیزیه به نوعروسان کم برخوردار
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
بازداشت شهردار آبادان  (۳ نظر)
آغاز پیش فروش هفت محصول ایران خودرو  (۲ نظر)
افزایش ۴۰ درصدی مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد در سال ۱۴۰۵  (۲ نظر)
افتتاح شهربازی در جنوب شهر شیراز  (۱ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۱ نظر)
اطلاعیه سپاه لرستان درپی شهادت بسیجی امیرحسام خدایاری فرد  (۱ نظر)
پخش مستند «مهر»، از شبکه افق  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)
تشییع با شکوه شهید مجیدی مهر، شهید راه وطن در لوداب  (۱ نظر)
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)
هفته ۱۸ فوتبال سری آ ایتالیا؛ میلان به دنبال بازگشت به صدر  (۱ نظر)
نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی برای کاهش ترافیک هشتگرد  (۱ نظر)
نهضت توسعه عدالت آموزشی، جریان زنده ایثار و امید در کشور  (۱ نظر)
نجات یک خانواده از دل برف و کولاک کندوان  (۱ نظر)