• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۶۴۸۵۹
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۳۹۷ - ۲۱:۴۶
سیاسی » دولت
در جلسه هیئت وزیران بيان شد؛

کابینه، آماده خدمت هرچه بیشتر به مردم

رئیس جمهور با ابرازخرسندی از رأی اعتماد مجلس به ۴ وزیر پیشنهادی افزود؛ کابینه آماده خدمت هرچه بیشتر است.

کابینه، آماده خدمت هرچه بیشتر به مردمبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، آقای روحانی در جلسه عصر یکشنبه هیئت وزیران که ریاست آن را برعهده داشت، از رئیس مجلس شورای اسلامی، نواب رئیس، هیئت رئیسه، فراکسیون ها­ و همه نمایندگان مجلس که با اختصاص وقت فوق العاده و بررسی مسئولانه و سنجیده صلاحیت وزرای پیشنهادی و رأی اعتماد بالا به آنان، به کمک دولت شتافتند، تشکر و قدردانی کرد.

رئیس جمهور احراز صلاحیت، مدیریت و اراده کافی، سوابق بسیار خوب و آمادگی و علاقه مندی وزرای منتخب برای خدمت به مردم را از معیارهای انتخاب آنان دانست و وزرای جدید را به بهره گیری مناسب از فرصتی که خداوند متعال برای خدمت آنان مقدر کرده است، دعوت کرد.

رئیس جمهور همچنین همه اعضای دولت را به ارتباط بیشتر با مردم و تبیین خدمات دولت توصیه نمود.

آقای روحانی در ادامه به تبیین دستاوردهای دولت به ویژه در حوزه سیاست خارجی که منجر به انزوای تاریخی آمریکا در بین کشورهای جهان شده است و موفقیت های حقوقی بین المللی که در نوع خود در تاریخ کشورمان کم نظیر است، اشاره کرد و افزود: تعمیق پیوندها، دوستی و صمیمیت با کشورهای منطقه باید در کنار توجه به مشکلات ناشی از دشمنی های آمریکا و محدودیت های تحمیلی صورت پذیرد و باید از روحیه مردم و اعتماد آنان به مسئولین و امیدشان به آینده مراقبت کنیم.

رئیس جمهور از وزرای جدید امور اقتصادی و دارایی و تعاون، کار و رفاه اجتماعی خواست در مورد واگذاری بنگاه های دولتی و نهادهای عمومی با جدیت و سرعت اقدام کنند.

آقای­روحانی با تأکید بر پیگیری طرح های اشتغالزایی توسط همه وزارتخانه ها، از وزیر جدید راه و شهرسازی خواست که طرح بازآفرینی شهری و ساخت مسکن در محله های جدید بافت های فرسوده طبق اهداف و برنامه زمانبندی شده در اولویت اجرایی این وزارتخانه قرار گیرد.

رئیس جمهور از همه وزرا خواست با طرح های ابتکاری در زمینه رشد صادرات کالاها و خدمات و کسب درآمد ارزی در همه بخش ها، تراز ارزی بخش را مثبت کنند.

­

بررسی وضعیت انتصاب زنان در پست های مدیریتی

در ادامه جلسه هیات دولت، گزارش معاونت امور زنان و خانواده رئیس جمهور درباره وضعیت انتصاب زنان در پست های مدیریتی و عملکرد سال اول دولت دوازدهم در این خصوص، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

گزارش فوق نشان می دهد که تعداد زنان مدیر در یک سال اخیر 16/5 درصد رشد داشته است.

­

بررسی و تصویب یکی از آیین نامه های اجرایی قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه

هیات وزیران در ادامه، با هدف ایجاد شفافیت بیشتر در انجام طرح های پژوهشی، اجتناب از پژوهش های تکراری، انتشار اطلاعات و کمک به شناسایی و بکارگیری و تجاری سازی دستاوردهای حاصل از پژوهش، چگونگی ثبت فهرست طرح های پژوهشی و فناوری دستگاه های اجرایی در سامانه «سمات» را تصویب کرد.

بر این اساس، دبیرخانه شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری موظف است با استفاده از امکانات و ظرفیت های موجود، ظرف مدت 6 ماه از تاریخ تصویب این آیین نامه، سامانه «سمات» را باز طراحی، ارتقا و راه اندازی و سپس آن را نگهداری، روزآوری و پشتیبانی کند.

همچنین دبیرخانه مذکور مکلف است مجموعه اطلاعات طرح شامل کتابشناختی و چکیده مندرج در سمات را به صورت رایگان با امکان جستجو و گزارش‌گیری دردسترس عموم قرار دهد و دستگاه‌های اجرایی نیز می‌توانند گزارش کامل طرح‌ها را با رعایت قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات، در اختیار متقاضیان قرار دهند.

­

میزان یارانه قابل پرداخت به مراکز توانبخشی غیردولتی در سال 97 تعیین شد

با تصویب دولت، میزان کمک هزینه قابل پرداخت به مراکز توانبخشی غیردولتی (روزانه و شبانه‌روزی) در سال 1397 بابت نگهداری و خدمات توانبخشی، آموزشی و حرفه آموزی معلولان تعیین شد.

افراد مشمول یارانه فوق عبارتند از معلولان، سالمندان معلول و بیماران روانی مزمن، فاقد سرپرست و با نیازهای خاص (ایدز، هپاتیت، ام اس، آلزایمر، ضایعه نخاعی، اوتیسم و بیماری های خاص) و افراد دارای اختلالات نافذ رشد (اوتیسم).

لازم به ذکر است میزان کمک هزینه مذکور متناسب با نرخ تمام شده خدمات و نرخ تورم بالغ بر 20 درصد نسبت به سال 1396 افزایش یافته و اعتبار آن در قانون بودجه سال 1397 کل کشور پیش‌بینی شده است.

­

موافقت دولت با اختصاص اعتبار به سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور

هیات وزیران با توجه به ضرورت تقویت، تجهیز و توسعه شبکه های زلزله و پایش دقیق مخاطرات لرزه‌ای، با اختصاص مبلغ 10 میلیارد ریال اعتبار برای مطالعه گسل‌های فعال و پنهان کشور در داخل و پیرامون شهرهای بزرگ و خطرپذیر از پیش تعیین شده در کشور (حداقل 10 ایستگاه لرزه نگاری و پنج دستگاه جی پی اس موقت) به سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور موافقت کرد.

­

ایران و هند در زمینه امور مالیاتی موافقتنامه امضا می کنند

با تصویب هیات وزیران، به دولت اجازه داده شد نسبت به امضای موافقتنامه به منظور اجتناب از اخذ مالیات مضاعف و جلوگیری از فرار مالیاتی در مورد مالیات‌های بردرآمد بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری هند اقدام کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ساخت پیل سوختی کاغذی زیستی یک‌بارمصرف برای نشانگرهی پزشکی
حمام تاریخی خان خمین مرمت شد
آیین ازدواج آسان ۲۳ زوج جوان در شهر چاه مبارک شهرستان عسلویه
در طرح کالابرگ ماهانه یک میلیون تومان برای هر نفر پرداخت می‌شود
فعالیت راهداران برای تردد ایمن در جاده های استان
بهره برداری از ۲۲۴ واحد مسکونی در بندرعباس
عوامل کلان بازار را نوسانی کرد
جایگاه کویر در بازساخت حکمرانی گردشگری
پایان معضل آبگرفتگی در خیابان شهید چمران شهر گلستان
فرمانده سپاه سلماس: مکتب شهید سلیمانی جریان ساز است
نقش موثر درختان در پدافند غیرعامل
آغاز عملیات اجرایی ساخت کتابخانه جدید شهر گزیک درمیان
بانوی مرگ‌مغزی به دو بیمار، بینایی بخشید
سفر معاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایران به کابل
حمایت همه‌جانبه استاندار مازندران از هنر بومی
استانداردسازی و شواهد معتبر؛ پیش‌شرط جهانی شدن طب سنتی ایران
پیگیری مشکلات واحد‌های تولیدی در کارگروه امور زیربنایی استان
حس و حال زیبای بندگی در مراسم اعتکاف
برگزاری آیین‌های جشن میلاد باسعادت مولود کعبه در انگلیس
ثبت بیش از یک میلیون و ۲۱۰ هزار فقره اعمال قانون برای موتورسیکلت‌سواران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا
کالابرگ ۴ میلیونی به چه کسانی اختصاص می‌یابد؟
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۷۰ میلیون نفر
کاهش دما در استان کرمان
قطع جریان گاز فردا در بخشی از خیابان‌های شهر اصفهان
با معترض حرف می‌زنیم؛ اغتشاش‌گر را باید سر جایش نشاند
هوای خراسان رضوی سردتر می‌ شود
سرمای شدید و یخبندان در زنجان
تجهیز و غرفه بندی روستابازار پارک شهر در اراک
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر
حضور پزشکیان در مجتمع بهزیستی «خانه دختران ایران»
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۱۱ نظر)
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۵ نظر)
افزایش ۴۰ درصدی مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد در سال ۱۴۰۵  (۳ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
افتتاح شهربازی در جنوب شهر شیراز  (۲ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
مردم ایران دشمنانی به مراتب کارکشته‌تر را ناامید کرده‌اند  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
ایران در نبرد ۱۲ روزه از موشک‌های استراتژیک استفاده نکرد  (۱ نظر)
لاریجانی: مردم آمریکا مراقب سربازانشان باشند  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)
تشییع با شکوه شهید مجیدی مهر، شهید راه وطن در لوداب  (۱ نظر)