• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۶۸۶۷۳
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۰
سیاسی » مجلس
اسناد لانه جاسوسی؛

از توطئه در ایران تا طراحی برای منطقه

شیخ الاسلام گفت: پس از انتشار اسناد لانه جاسوسی، امریکایی‌ها ورود این اسناد را به داخل امریکا ممنوع کردند و اجازه ندادند مردم امریکا بدانند پول مالیاتشان خرج جاسوسی می‌شود.

از توطئه در ایران تا طراحی برای منطقهحسین شیخ الاسلام یکی از مترجمان لانه جاسوسی است، او پس از تسخیر لانه جاسوسی برای کمک به دانشجویان در برقراری ارتباط با گروگان ها و ترجمه اسناد وارد لانه جاسوسی شد و تا آخرین روز، یعنی سی دی ماه 1359، با ترجمه اسناد نقش مهمی را ایفا کرد.
شیخ الاسلام در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در تشریح جزئیات آن روزها اظهار داشت: وقتی خبر رفتن شاه به امریکا منتشر شد ملت ایران احساس تحقیر می کرد و تصور مردم آن روز این بود که انقلاب به دست امریکایی ها پایمال شده است .
وی ادامه داد : عده ای از دانشجویان در دفتر تحکیم دانشجویی قرار گذاشتند که با توجه به قرار قبلی برای تظاهرات در دانشگاه تهران به مناسبت تبعید حضرت امام (ره ) و روز دانش آموز، این بار تظاهرات را در اعتراض به پناه دادن امریکایی ها به شاه، در مقابل سفارت امریکا انجام دهند.
شیخ الاسلام افزود: پس از شناسایی های اولیه تظاهرات آغاز شد و تعداد مشخصی از دانشجویان وارد سفارت شدند آنها پس از ورود به ساختمان مرکزی که محل اقامت دیپلمات های امریکایی بود حرکت کردند و بیش از 50 امریکایی را به گروگان گرفتند.
وی با بیان اینکه تلاش ما در این 444 روز احقاق حقوق ملت ایران بود اظهار داشت: هدف دانشجویان تحویل گروگان ها در ازای بازپس گیری و محاکمه شاه در ایران بود .
شیخ الاسلام افزود : امریکایی ها تلاش دارند به جهانیان و ملت ایران تلقین کنند که 13 آبان با تسخیر لانه جاسوسی در سال 58 شروع شد در حالی که این واقعه تنها مربوط به این سال نمی شود بلکه به حوادثی از جمله کودتای 28 مرداد 32 و تلاش انگلیس و امریکا در بازگرداندن شاه و جنایات 25 ساله شاه به فرماندهی امریکایی ها و همچنین 13 آبان 42 یعنی زمان تصویب کاپیتولاسیون و تبعید امام و همچنین 13 آبان 57 و کشتار دانش آموزان باز می گردد .
وی ادامه داد : اقدام دانشجویان پیرو خط امام در تسخیر سفارت ، اقدامی دفاعی برای حفظ انقلاب ، جان ملت و بازپس گرفتن شاه بود و این اقدام دانشجویان بر اساس اصل 51 منشور سازمان ملل متحد، یعنی بحث دفاع از خود ، اقدامی مشروع محسوب می شود.
شیخ الاسلام گفت : دانشجویان پس از ورود به ساختمان مرکزی به اسنادی دست پیدا کردند که نشان دهنده توطئه چینی امریکایی ها در ایران بود، زمانی که دانشجویان وارد ساختمان مرکزی شدند به اتاقی رسیدند که یکی از مأموران سیا، مأمور نابود کردن اسناد این سازمان بود و دستور داشت که اسناد را نابود کنند.
وی ادامه داد : با توجه به تازه کار بودن این مأمور سیا، او بیش از حد اسناد را در ماشین خرد کن ریخته بود و همین موضوع باعث خراب شدن ماشین شد و بسیاری از اسناد در اختیار دانشجویان قرار گرفت.
شیخ الاسلام با اشاره به اسناد به دست آمده از لانه جاسوسی گفت : این اسناد نشان می داد که امریکایی ها جاسوس های زیادی را برای ایجاد فتنه و درگیری در ایران پرورش داده بودند و یکی از مهم ترین این اسناد تلاش آنها برای استفاده از رئیس جمهور وقت یعنی بنی صدر بود.
وی ادامه داد : وقتی امریکایی ها با کار و مطالعه بر روی اطرافیان حضرت امام (ره) به این نتیجه رسیدند که قدرت نفوذ آنها بسیار پایین است با بنی صدر رو به رو و متوجه شدند که او فردی است که می توانند رویش حساب کنند، امریکایی ها یکی از جاسوس های خود را به بهانه سرمایه گذاری به ایران فرستادند و او را مسئول رابطه با بنی صدر کردند، این رابطه تا ورود امام و بنی صدر به ایران ادامه دارد.
شیخ الاسلام گفت : در یکی از این اسناد که در جلسه استیضاح بنی صدر در مجلس شورای اسلامی قرائت شد پرداخت پول از جانب امریکایی ها به بنی صدر مطرح شده و در این سند آمده است که فرد جاسوس می گوید من به بنی صدر پول دادم و از او چیزی نخواستم، فکر می کنم او فهمید معنی این کار چیست.
وی در ادامه با اشاره به برخی دیگر از اسناد به دست آمده اضافه کرد : اهمیت ایران و جایگاهی که امریکایی ها با 40 هزار مستشار امریکایی در ارتش ایران برای خود ایجاد کرده بودند نشان می دهد آنها اطلاعات زیادی را در منطقه جمع آوری می کردند که از طریق ایران به سایر ایستگاه های خود ارسال می کردند.
شیخ الاسلام گفت: یکی از پایگاه های مهم آنها در ایران پایگاهی در کبکان و بهشهر بود که امریکایی ها از آنجا، آزمایش های اتمی شوروی سابق را رصد می کردند و بر اساس اطلاعات این پایگاه ها در نهایت قراردادهای منع گسترش سلاح اتمی، موشک های دوربرد و میان برد را امضا کردند .
وی تاکید کرد : با انقلاب ایران قدرت مرکزیت منطقه ای و رصد شوروی از دست آنها خارج و این امر تا حدودی باعث افول قدرت امریکا در منطقه و جهان شده بود.
شیخ الاسلام با بیان اینکه یکی از تلاش های امریکا برای بازگرداندن ابهت از دست رفته خود، حمله به صحرای طبس بود اظهار داشت: قرار بود آنها پس از ورود به طبس و سپس تهران، گروگان های امریکایی را آزاد کنند، البته گروگان ها توسط دانشجویان در نقاط مختلف ایران پخش شده بودند اما چند روز قبل از حمله به طبس با فشار بنی صدر و قطب زاده در پی بازدید صلیب سرخ از این گروگان ها، دانشجویان مجبور شدند همه آنها را در سفارت جمع کنند.
وی افزود : پس از جمع آوری گروگان ها در سفارت ، حمله با نقشه ای از قبل طراحی شده اجرایی شد و در نهایت نیز به شکست انجامید.
شیخ الاسلام در ادامه در خصوص اسناد گفت: پس از جمع آوری همه اسناد لانه جاسوسی و انتشار آنها، بیش از یکصد کتاب منتشر شد که برای همه دنیا جالب و جذاب بود ، بسیاری از ساختارهای جاسوسی دنیا این اسناد را خریدند اما نکته جالب اینجا بود که امریکایی ها اجازه ورود این اسناد را به داخل امریکا ندادند و نگذاشتند مردم امریکا بدانند پول مالیات آنها خرج جاسوسی در دیگر کشورها می شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هم‌اندیشی فعالان بازار با مدیرعامل منطقه آزاد ماکو برای عبور از موانع
احداث بیمارستان تخصصی و جراحی سرطان در ماکو
افزایش ۵ میلیون متر مکعبی مخزن سد مهاباد 
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
تداوم عملیات عمرانی با بتن‌ریزی عرشه پل B۵ تقاطع غیرهمسطح آذربایجان
بهره‌مندی ۹۰۹ خانوار عشایری خوی از آب شرب پایدار
انباشت ۵ هزار خودروی توقیفی در پارکینگ‌های آذربایجان‌غربی
رازی، رکوردار تردد مسافر در بین پایانه‌های مرزی آذربایجان غربی
سنجش سلامت ۱۶ هزار نوآموز در مراکز جامع آذربایجان‌غربی
فرماندار ماکو: با جدیت از بروز تخلفات در بازار جلوگیری شود
محکومیت ۲۰ هزار میلیارد ریالی متخلفان اقتصادی در آذربایجان‌غربی
برنامه‌های هفته فرهنگی ارومیه غنی‌تر از سال‌های گذشته برگزار شود
کشف ۶ کیلوگرم نقره قاچاق در مرز بازرگان 
حفاظت از اراضی کشاورزی نیازمند عزم همگانی است
لینک‌های کالابرگ الکترونیک، طعمه جدید کلاهبرداران سایبری
اتمام ۲۹.۵ کیلومتر از طرح راهسازی محور نقده – پیرانشهر - تمرچین
۴۰۰ هزار هکتار از دیم زار‌های آذربایجان‌غربی در قالب طرح پایداری تولید کشت می‌شود
همایش ملی مدیریت ضایعات کشاورزی و غذایی بهمن ۱۴۰۴ برگزار می‌شود
 همکاری بنیاد مسکن و جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی برای تأمین مسکن
افزایش روستا بازار‌های آذربایجان غربی به ۲۷ مورد در چارچوب طرح معیشتی دولت 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
آتش سوزی درکارخانه کاله آمل
غیر حضوری شدن مدارس تهران
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)