پخش زنده
امروز: -
توزیع 5 تن گوشت گوسفند منجمد وارداتی در خراسان جنوبی آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، معاون بازرسی و حمایت از مصرف کنندگان سازمان صنعت، معدن و
تجارت استان هدف از توزیع را تنظیم در بازار توزیع کالاهای اساسی اعلام کرد و گفت: بر اساس سهمیه اختصاص داده شده به خراسان جنوبی، عرضه گوشت به صورت بسته بندی و متناسب با ضریب جمعیتی از روز گذشته با همکاری سازمان های جهاد کشاورزی و صنعت، معدن و تجارت استان توزیع شده است.
تهوری، سهم شهرستان بیرجند را یک تن و 700 کیلوگرم اعلام کرد و افزود: قیمت مصوب برای بسته بندی ران 38500 تومان، سردست 37500 تومان، راسته گردن 35500 تومان، گردن 34500 تومان و قلوه گاه 26500 تومان است.
وی گفت: گوشت گوسفند منجمد وارداتی در شهر بیرجند در فروشگاه های زنجیره ای اتکا در چهارراه غفاری و خیابان شعبانیه، رفاه، فروشگاه فرهنگیان و یک قصابی در خیابان کارگران در حال توزیع است تا به دست مصرف کنندگان رسید.
معاون بازرسی و حمایت از مصرف کنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، همچنین از توزیع گوشت منجمد گوساله برزیلی در آینده در خراسان جنوبی خبر داد و گفت: 10 مرکز برای فروش گوشت قرمز منجمد در شهرستان بیرجند در نظر گرفته شده است که با پارچه نوشته طرح تنظیم بازار مشخص خواهند شد.
تهوری، در خصوص قیمت گوشت قرمز منجمد گوساله نیز افزود: در این مورد هیچ گونه قیمت آزادی وجود ندارد و قیمت همان قیمت مصوب است.
وی با بیان اینکه فروش هرگونه گوشت منجمد با قیمت بالاتر تخلف محسوب می شود، گفت: در آذرماه 7 واحد متخلف به ارزش 10 میلیون تومان شناسایی و پرونده تخلف آنان به تعزیرات حکومتی ارسال شد.