• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۰۶۶۱۱
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۰
سیاسی » دولت
معاون پارلمانی رئیس جمهور؛

سرانجام پرونده انتشار کلیپ نماینده سراوان

معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: پرونده ارباب رجوع گمرک به دستگاه قضایی و کارمند گمرک هم به هیئت رسیدگی به تخلفات اداری ارجاع می‌شود.

سرانجام پرونده انتشار کلیپ نماینده سراوانبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ حسینعلی امیری در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در توضیح تصمیمات اتخاذ شده در مورد حواشی کلیپ نماینده مردم سراوان در مجلس گفت: پخش کلیپ نماینده سراوان که البته ناقص بود باعث سوء تفاهماتی در جامعه، مجلس و در بین نمایندگان شد و روز گذشته تقریباً ۴۵ دقیقه از وقت مجلس به جلسه‌ای غیرعلنی برای بررسی این موضوع اختصاص داده شد.
امیری با اشاره به جمع بندی جلسه غیرعلنی مجلس اظهار داشت: جمع بندی که آقای لاریجانی از جلسه غیرعلنی مجلس ارائه دادند این بود که
در جلسه‌ای با مسئولیت آقای پزشکیان نائب رئیس اول مجلس و با حضور اعضای ناظر بر رفتار نمایندگان، وزیر امور اقتصادی و دارایی، نماینده سراوان و شخص بنده، موضوع، پیگیری شود.
وی افزود: دیروز بعد از ظهر نشست مفصلی با مسئولیت آقای پزشکیان و اعضای این جلسه در مجلس تشکیل شد و ما فیلم را کاملا بازبینی کردیم. مدت این فیلم نسبت به آنچه در فضای مجازی منتشر شد خیلی طولانی‌تر بود.
معاون پارلمانی رئیس جمهور ادامه داد: آقای درازهی در این فیلم به گمرک مراجعه می‌کنند و در آنجا برای اینکه هماهنگی‌های لازم انجام شود چند دقیقه‌ای جلوی در گمرک معطل می‌شوند و سپس وارد قسمت پذیرش می‌شوند، رئیس کل گمرک در آنجا حضور نداشتند و همگان این بخش را در کلیپ منتشر شده مشاهده کرده اید که چه اتفاقی رخ می‌دهد.
امیری گفت: در بررسی‌های انجام شده اظهارات نماینده سراوان استماع و فیلم به صورت کامل مورد بازبینی قرار گرفت و قرار شد که قانون و مقررات به صورت کامل اجرا شود.
معاون پارلمانی رئیس جمهور تصریح کرد: یکی از کسانی که به نماینده اهانت کرده است، ارباب رجوع بوده و کارمند دولت نبوده است. قرار شد نماینده نسبت به ایشان در دستگاه قضایی اعلام شکایت کند، در مورد نحوه برخورد کارمند گمرک هم قرار شد موضوع به هیئت رسیدگی به تخلفات اداری ارجاع شود و اگر قصوری صورت گرفته و تقصیری متوجه کارمند مربوطه شده مطابق قوانین و مقررات رسیدگی شود.
امیری با اشاره به حل مشکل گمرکی حوزه انتخابیه آقای درازهی گفت: قرار شد رئیس گمرک و معاون پارلمانی وزارت اقتصاد نیز بحث‌های مربوط به مشکلات حوزه انتخابیه آقای دورازهی در ارتباط با مسائل گمرکی را بررسی و حل و فصل کنند.
وی افزود: ما از نمایندگان درخواست می‌کنیم هرگاه به وزارتخانه و یا دستگاه اجرایی مراجعه می‌کنند قبلا هماهنگ کنند و اطلاع دهند تا وزرا و رؤسای دستگاه‌های اجرایی وقتی را تعیین کنند و سرموقع، ملاقات انجام و موجبات گله مندی فراهم نشود.
وی ادامه داد: آقای رئیس جمهور بار‌ها برتعامل دولت و مجلس و همچنین ارتباط خوب وزرا و اعضای دولت با نمایندگان تأکید کرده اند و در همین راستا نیز در طول هفته شاهد حضور اعضای دولت در مجلس شورای اسلامی هستیم.
معاون پارلمانی رئیس جمهور افزود: گزارش این جلسه امروز صبح در مجلس توسط آقای پزشکیان ارائه شد و لازم است از حسن نظر و اقدامات خیراندیشانه و تدابیر آقایان لاریجانی و پزشکیان تشکر کنم و باز هم تأکید می‌کنم که حرمت نمایندگان بر همه واجب و لازم است، زیرا نمایندگان، به نمایندگی از مردم امورات حوزه‌های انتخابیه خود را پیگیری می‌کنند.
امیری با بیان اینکه تاکنون تعامل بین وزرا و مدیران کشوری با نمایندگان به نحو احسن انجام شده اظهار داشت: گاهی ممکن است از این اتفاقات نادر رخ دهد که خواهش ما از نمایندگان این است که برای جلوگیری از وقوع چنین اتفاقات نادری که برای همه ناخوشایند است قبل از مراجعه به وزارتخانه‌ها و سازمان ها، اطلاع دهند و مدیران دولتی با کمال میل پذیرای نمایندگان هستند.
در پایان این مصاحبه تقاضای خبرنگاران، انتشار فیلم کامل حواشی این موضوع بودکه آقای امیری پاسخ داد که در شرایط فعلی مطلقا در مقام داوری نیستیم و قرار شد همه وقایعی که رخ داده برابر با قانون رسیدگی شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فراخوان دو جشنواره ملی پایان‌نامه و کتاب سال دانشجویی منتشر شد
اجلاس وزیران حمل و نقل سازمان همکاری اسلامی
گام بلند چین برای فرستادن انسان به ماه
ارائه خدمات رایگان دندانپزشکی در روستای خورمیز علیای مهریز
افتتاح آموزشگاه شهید کارآزموده روستای هرج بخش اسیر شهرستان مهر
بازسازی مصلی جوادالائمه (ع) رامسر
انقلاب اسلامی نشان داد راه پیشرفت از مقاومت می‌گذرد
فراخوان سومین همایش تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس با محوریت آب
ارائه خدمات بهداشتی به سالمندان ورزنه
بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرایم مالیاتی تا سقف ۷۰۰ میلیون تومان در آذربایجان‌شرقی
تمایل رئیس جمهور آمریکا برای سفر به چین
روایت زندگی و ایثار پاسدار شهید محمد شیخی
گنجاندن «سیمرغ پارسی» در بخش اصلی جشنواره فیلم فجر ضروری است
پیروزی آکادمی سحر و نفت برابر حریفان
افتتاح واحد پزشکی قانونی در زندان دزفول با هدف تسریع در رسیدگی‌های قضائی
۱۰۰ ثانیه با اخبار ایلام، امروز ۲۳ بهمن ماه ۱۴۰۴
استقامت و ولایتمداری تا پای جان، نقطه اشتراک مردم در ۴۷ سال تاریخ انقلاب اسلامی است
ارائه خدمات جهادی به شهروندان شمال شرق پایتخت
پایداری هوا تا شنبه در گلستان
همدلی مردم رامسر برای بازسازی مصلی شهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حضور مقتدر ملت ایران در چهل‌وهفتمین فجر انقلاب
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه
فروش ۱۴ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی
عزل مدیر پخش سیمای شبکه هامون از سمت خود
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ استان‌ها (۵)
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
افزایش ۵۳ درصدی شرکت‌کنندگان راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال
پزشکیان: قیام کردیم که مستقل باشیم
بهره‌برداری از ۱۱۱ طرح در شهرستان فلاورجان
چگونه با اصلاح سبک زندگی به جنگ بیماری دیابت برویم؟
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در تهران (۱)
حماسه راهپیمایی سراسری مردم ایران در یوم‌الله ۲۲ بهمن
لاریجانی: آمریکا تا حالا پیشنهاد مشخصی نداده است
فجر ۴۷؛ حضور پرشور روستاییان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
پیش بینی بارش‌های پراکنده در مناطق مختلف کشور
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۴ نظر)
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه  (۱ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)
اسلام‌آباد به همبستگی و حمایت علنی از تهران ادامه خواهد داد  (۱ نظر)