• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۱۰۰۴۰
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۳۹۷ - ۰۷:۰۵
بین الملل » تحلیلی
از سونامی در اندونزی تا تحریم کالاهای عربستان؛

مهمترین اخبار جهان(7-19)

شمار قربانیان حوادث وقوع ­آتشفشان و سونامی در اندونزی به 222 کشته و دست کم 843 مجروح افزایش یافت.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما، مهمترين عناوين خبري 12 ساعت گذشته به شرح زير است:

اندونزی
//مؤسسه مطالعات زمین شناسی آمریکا از وقوع زمین لرزه دیگری به بزرگی پنج ریشتر در آب های اندونزی خبر داد.روز شنبه نیز زمین لرزه شدیدی در آب های اندونزی روی داد که سونامی به دنبال داشت .(خبرگزاری اسپوتنیک)
//شمار قربانیان حوادث وقوع ­آتشفشان و سونامی در اندونزی به 222 کشته و دست کم 843 مجروح افزایش یافت.(خبرگزاری شین هوا )
ترکیه
//رجب طیب اردوغان در واکنش به اشغالگر خواندن نیروهای ترکیه در بخش ترک نشین قبرس توسط نخست وزیر رژیم صهیونیستی، گفت : اسرائیل، اشغالگر فلسطین و قاتل زنان و کودکان بی گناه است و نتانیاهو سرکرده ظالمان و دولت اسراییل دولت تروریست است.(خبرگزاری صداوسیما )
//روسای جمهور ترکیه و آمریکا طی تماس تلفنی درباره آخرین تحولات سوریه گفتگو کردند.(خبرگزاری صدا و سیما)
یمن
//"پاتریک کامرت" رئیس هیئت سازمان ملل متحد در امور نظارت بر آتش بس الحدیده یمن، وارد این شهر شد.(شبکه تلویزیونی "الحدث)
چین
//نخستین هتل زیرزمینی دنیا که در پرتگاهی متروکه در شانگهای در شرق چین احداث شده است، به یکی از جاذبه های گردشگری این منطقه تبدیل شده است.(شبکه تلویزیونی رویترز)
­//وزارت بازرگانی چین اعلام کرد: طی تماسی تلفنی که بین مسئولان چین و آمریکا صورت گرفت دو کشور درخصوص توازن تجاری و مالکیت فکری, به پیشرفت های جدید دست یافتند.(خبرگزاری فرانسه)
فرانسه
// رئیس جمهور فرانسه با انتقاد از تصمیم دونالد ترامپ برای خروج نظامیان آمریکایی از سوریه گفت نیروهای دموکراتیک سوریه، کردهای سوریه، کمک زیادی به "ائتلاف بین المللی" در مبارزه با داعش و تروریسم کردند و ما اکنون نباید آنها را تنها بگذاریم.(شبکه خبری تلویزیونی فرانس 24)
//در پی برگزاری دور ششم تظاهرات جنبش ضد سرمایه داری در فرانسه، دولت این کشور از اقدامات قاطع در برابر معترضان سخن گفت. مکرون خواهان برقراری نظم شده است و از سوی دیگر ادوارد فیلیپ، نخست وزیر، اعتراضات دیروز را محکوم کرد.(خبرگزاری فرانسه )
فلسطین اشغالی
//محمود الزهار عضو دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی "حماس" گفت: ما (حماس) کاملا اطمینان داریم که در هر انتخاباتی که شرکت کنیم پیروز خواهیم شد.(شبکه تلویزیونی "العالم")
//نام معلم فلسطینی اهل غزه در فهرست نامزدهای دریافت جایزه بین المللی بهترین معلم جهان قرار گرفته است. (شبکه تلویزیونی ای پی تی ان)
//وزارت دادگستری تشکیلات خودگردان فلسطین با صدور بیانیه ای از حکم انحلال شورای قانونگذاری فلسطین دفاع کرد و این حکم را منطبق با حاکمیت قانون دانست.(شبکه تلویزیونی الحدث)
//نظامیان اسرائیلی مستقر در مرز سوریه بر روی افراد مسلحی که قصد عبور از خط" آلفا" در نزدیکی موانع امنیتی موجود در ارتفاعات جولان را داشتند، آتش گشودند. ­(پایگاه اینترنتی نیوز اگزکتیو )

عراق
//­کمیسیون امنیت ودفاع پارلمان عراق با افشای این خبر که نظامیان آمریکایی بدون آگاهی دولت مرکزی عراق، از سوریه به پایگاه های نظامی در کردستان عراق منتقل شده اند، این اقدام آمریکا را اشغالگری جدید و نقض حاکمیت عراق توصیف کرد.(پایگاه خبری المعلومه)
امریکا
//دونالد ترامپ می گوید: با اردوغان درباره خروج "کاملاً هماهنگ شده" آمریکا از سوریه گفتگو کرده است.(­خبرگزاری فرانسه )
//دونالد ترامپ و و رجب طیب اردوغان روسای جمهوری آمریکا و ترکیه با هدف مقابله با بهره برداری های احتمالی از عقب نشینی نیروهای آمریکایی از سوریه، درباره هماهنگی های نظامی و سیاسی میان دو کشور به توافق رسیدند.(شبکه تلویزیونی المیادین)
­//وزیر خزانه داری آمریکا هرگونه شایعه مبنی بر برکناری رئیس بانک مرکزی این کشور از سوی رئیس جمهور را رد کرد.(خبرگزاری شین هوا )
//ماهواره نظامی آمریکایی اسپیس ایکس روز یکشنبه از پایگاه فضایی کیپ کاناورال در فلوریدا به فضا پرتاب شد.(خبرگزاری رویترز)
//برنی سندرز در حساب توئیتری خود نوشت :با تعطیلی دولت ترامپ 755 بیکار گرسنه آمریکایی وعده غذای روزانه خود را از دست می دهند.(توِییتر)
//وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) اعلام کرد دستور خروج نظامیان این کشور از سوریه امضاء شده است.(خبرگزاری فرانسه)
انگلیس
//شبکه تلویزیونی بی بی سی اعلام کرد: خدمات رسانی در فرودگاه بیرمنگام انگلیس به علت نقص در سامانه کنترل ترافیک هوایی متوقف شده است.(خبرگزاری رویترز)
//دو مظنون به دخالت در پرونده پرواز پهپاد ها بر فراز فرودگاه گاتویک لندن آزاد شدند.(بخش تصویری رویترز)
الجزایر
//­نیروهای گارد ساحلی الجزایر از پیدا کردن اجساد یک مادر و دخترش در ساحل شهر بندری اوران خبر دادند. این دو نفر همراه 18 مهاجر دیگر به دنبال آتش سوزی در قایقی که سوار بر آن بودند، ناپدید شده بودند.(خبرگزاری فرانسه )
لبنان
//حزب الله لبنان صدور هرگونه بیانیه درباره روند تشکیل کابینه در لبنان را تکذیب کرد.(شبکه تلویزیونی المنار)
عربستان سعودی
//کاربران شبکه های اجتماعی با به راه انداختن هشتگی، خواستار تحریم کالاهای ساخت عربستان شدند.(مونیتورینگ خبرگزاری صدا و سیما)
کانادا
// نخست وزیر کانادا از مقامات چین خواست ثابت کنند که بازداشت اتباع کانادایی در چین اقدامی خودسرانه نیست.(خبرگزاری فرانسه )
سازمان ملل
//­مجمع عمومی سازمان ملل متحد بار دیگر با اکثریت قاطع آراء، به حاکمیت دائمی سوریه بر منطقه اشغالی جولان تاکید کرد.(خبرگزاری رسمی سوریه)

تونگا
­//زمین لرزه ای به بزرگی شش و چهار دهم در مقیاس ریشتر روز دوشنبه آب های ساحلی جزیره تونگا را واقع در اقیانوس آرام لرزاند.(خبرگزاری فرانسه)

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری همایش ملی فیزیولوژی تمرین در زنجان
تمدید مهلت نام نویسی در رویداد هنری «زیتون زخم‌خورده» در زنجان
اطلاعیه سپاه حضرت ابوالفضل لرستان درپی شهادت بسیجی امیرحسام خدایاری فرد
آیین استقبال از شهید مرزبان در یاسوج
سلامت روان نوجوانان در تیررس خشونت سایبری
برخورد پژو ۴۰۵ با تریلی ۴ مصدوم برجای گذاشت
بازدید از روستای بیاضه
تأکید بازاریان و اصناف زنجان بر حفظ آرامش، ثبات اقتصادی و امنیت بازار
تزریق ۸۷۷ میلیون مترمکعب گاز به شبکه سراسری
تخصیص زمین به بیش از ۲ هزار متقاضی طرح جوانی جمعیت در زنجان
ابلاغ پیام تسلیت ریاست مجلس به بیت آیت الله شفیعی
حضور نماینده زنجان در چهل و چهارمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۱ دی ۱۴۰۴
برگزاری ‌‌اولین جشنواره ملی ترجمان دانش
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۱ دی ۱۴۰۴ به افق قم
اوقات شرعی اهواز، ۱۱ دی ماه ۱۴۰۴
استقرار اورژانس پیش بیمارستانی در گلزار شهدا
افزایش بیش از ۲۰ درصدی مصرف گاز در کهگیلویه و بویراحمد
دستگیری متهم به سرقت تجهیزات انتقال گاز در فریمان
اعتکاف، فرصتی برای تقویت ارتباط معنوی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازداشت شهردار آبادان
سال آینده حقوق کارمندان بیش از ۲۰ درصد افزایش می‌یابد
مهدی سماواتی: من زنده‌ام
آغاز پیش فروش هفت محصول ایران خودرو
ثبت ملی دو آیین محلی کرمانشاه در فهرست رویدادهای گردشگری کشور
هماهنگی مقامات عالی اقتصادی برای مدیریت بازار
انتخابات شورا‌ها؛ عزم رسانه ملی؛ افزایش سرمایه اجتماعی
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۰ دی
سردار وحیدی جانشین فرمانده کل سپاه شد
کاهش شدید دما در بیشتر مناطق کشور؛ ۱۰ دی ۱۴۰۴
اعتراض رسمی باشگاه استقلال به داوری و احکام انضباطی در لیگ برتر
شمسایی ۲۰ ملی‌پوش فوتسال را به اردو فراخواند
شهادت یکی از بسیجیان کوهدشت به دست اغتشاشگران
اعلام زمان و مکان تشییع شهید انتظامی رحیم مجیدی
جام یاشاردوغو و وهبی امره؛ نخستین محک بین المللی کشتی گیران در سال ۲۰۲۶
گروسی، تجاوز نظامی به تأسیسات هسته‌ای ایران را محکوم کند  (۲ نظر)
شهادت مرزبان کهگیلویه‌ و بویراحمدی در کردستان حین ماموریت  (۲ نظر)
صدور اطلاعیه سطح نارنجی هواشناسی در فارس  (۱ نظر)
تعطیلی مدارس و ادارات استان گلستان فردا چهار شنبه ۱۰ دی  (۱ نظر)
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت آیت‌الله شفیعی  (۱ نظر)
بررسی گرانی‌ها در مجلس؛ اصلاح بانک مرکزی ضروری است  (۱ نظر)
توسعه عدالت آموزشی یک مأموریت ملی است  (۱ نظر)
بخش خصوصی مسئولیت اجتماعی خود را فراموش نکند  (۱ نظر)
نظام حکمرانی انرژی دیگر قابل ادامه نیست  (۱ نظر)
تصمیم گیری مردم در هزینه کرد بخشی از بودجه شهرداری؛ با اجرای طرح «من شهردارم»  (۱ نظر)
علت بوی نامطبوع اطراف فرودگاه امام فاضلاب شهرهای منطقه است  (۱ نظر)
نوعروسان کمیته امداد درخواست جهیزیه را در سکوی اینترنتی ثبت می‌کنند  (۱ نظر)
جریمه ۵۳ هزار راننده تهرانی در پاییز برای استفاده از تلفن همراه  (۱ نظر)
تحویل هزار واحد مسکن کوی پرواز همدان تا نوروز ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قاتل خاموش جان مرد ۵۰ ساله را گرفت  (۱ نظر)