• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۱۰۰۴۸
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۳۹۷ - ۰۸:۰۳
بین الملل » اروپا
آغاز پرس و جوی خانه به خانه در شهر ساکس؛

ناکامی پلیس در یافتن عاملان ایجاد بحران در فرودگاه انگلیس

مقامات امنیتی و پلیس انگلیس بیست گروه را مامور جستجو برای یافتن عامل تهدید پهبادی فرودگاه گتویک کردند که با گذشت پنج روز نتوانستند انان را شناسایی و دستگیر کنند.

ناکامی پلیس در یافتن عاملان ایجاد بحران در فرودگاه انگلیسبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن ؛ ناکامی نیرو‌های امنیتی و پلیس در یافتن عامل یا عاملان ایجاد بحران در فرودگاه گتویک لندن پس از پنج روز مسئولان این فرودگاه را بر آن داشت تا برای یافتن انان پاداش پنجاه هزار پوندی تعیین کنند.
پس از انکه تهدید ایمنی و امنیتی ناشی از پرواز پهباد‌ها در محدوده ممنوعه فرودگاه گتویک به مدت حدود سه روز صد‌ها پرواز را لغو و در برنامه سفر ده‌ها هزار مسافر در استانه سال نومیلادی و پرتردد‌ترین روز‌های سال اخلال ایجاد کرد مقامات امنیتی و پلیس دست کم بیست گروه را مامور جستجوبرای یافتن عامل یا عاملان این تهدید کردند که تاکنون و با گذشت پنج روز نتوانستند انان را شناسایی و دستگیر کنند.
یک زن ۵۴ ساله و یک مرد ۴۷ ساله نیز که به ظن دست داشتن در این تهدید و استفاده مجرمانه از پهباد بازداشت شده بودند پس از تحقیقات پلیس ازاد شدند.
پس از انکه پلیس ساسکس شهری که فرودگاه گتویک در ان قرار دارد اعلام کرد افراد بازداشت شده دیگر مظنون نیستند و ازاد شدند، نگرانی‌های برخی مسافران از بیم به پرواز درامدن دوباره پهباد‌های خطر افرین افزایش یافت. هر چند مقامات فرودگاه اعلام کرده اند برای ایمنی و امنیت پرواز‌ها از مقامات مربوط تضمین‌های لازم را دریافت کرده اند.
نیرو‌های امنیتی و پلیس در برخی محله‌های شهر ساسکس پرس و جو و بررسی خانه به خانه را برای یافتن سرنخی از عامل یا عاملان این تهدید اغاز کرده اند.
نگرانی مسافران زمانی بیشتر شد که ۶۷ نفر در روز‌های اخیر اعلام کردند در محدوده پرواز ممنوع این فرودگاه بار دیگر شاهد پرواز این پهباد‌ها بودند، اما مقامات امنیتی، پلیس و نیرو‌های ارتش مستقر در این فرودگاه اعلام کردند دوربین‌های نصب شده در این فرودگاه این گزارش‌ها را تایید نمی‌کند.
از چهارشنبه شب که پرواز پهباد‌های خطرافرین در محدوده پرواز ممنوع فرودگاه گتویک، هشتمین فرودگاه پرتردد اروپا مشاهده شد دست کم بیست گروه از نیرو‌های امنیتی و پلیس عملیات جستجو برای یافتن عامل یا عاملان به پرواز دراوردن این پهباد‌ها را اغاز کردند و از نیرو‌های ارتش نیز کمک گرفتند.
چهارشنبه در پی به پرواز در امدن چند پهباد در محدوه ممنوعه فرودگاه گتویک تمامی پرواز‌های ورودی وخروجی این فرودگاه لغو شد و یکی از بزرگترین اختلال‌های پرواز‌ها از بیم ایمنی و امنیت در این کشور به ثبت رسید.
لغو و اختلال در پرواز‌های این فرودگاه در پر تردد‌ترین روز‌های سال موجب شد افزون بر هزار پرواز لغو یا به فرودگاه‌های دیگر منتقل شود و بیش از ۱۴۰ هزار مسافر نیز تحت تاثیر این اقدام قرار گرفتند و در برنامه سفر انان اختلال ایجاد شد.
این اختلال همچنین بهم ریختگی نظم پروازی شرکت‌های هواپیمایی را در پی داشت و سفر ده‌ها هزار مسافر نیزهمچنان تحت تاثیر ان قرار گرفته است به همین علت شرکت‌های هواپیمایی اعلام کردند مسافران باید انتظار لغو یا تاخیر و تغییر درپرواز خود را داشته باشند و پیش از عزیمت به فرودگاه از انجام شدن پرواز خود اطمینان حاصل کنند.
هنوز خسارت لغو صد‌ها پرواز و دههاهزار نفری که برنامه سفرشان با اختلال مواجه و یا لغو شد براورد نشده است.
حزب گارگر با طرح این سوال که چگونه یک پهباد کوچک توانسته این همه هرج و مرج ایجاد کند از دولت خواست تحقیق جامع درباره این تهدید انجام دهد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
موفقیت علمی زمانی ماندگار است که با اخلاص همراه باشد
محبت به امیرالمومنین حقیقتی برخاسته از معرفت
برخورد قطار محلی خاش–زاهدان با واگن باری
دلیل اصلی دشمنی دشمنان ایران اسلامی چیست؟
محوریت بازرسی در بازار
کشف احتکار ۴۵ تن روغن در خاش
برگزاری همایش خادم یاران رضوی در تبریز
کشف چوب قاچاق در تالش
بیش از ۶۰۰ نفر در باشت معتکف شدند
کاهش صف انتظار تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در هرمزگان
افزایش غلظت غبار و آلاینده های جوی در سمنان
رونق تولید و اشتغال در کرمان نیازمند حمایت همه جانبه
آغاز نام‌نویسی داوطلبان شورا‌های اسلامی شهر‌ها
سه شنبه بازار فومن
اعلام آمادگی خیر سلامت برای ساخت همراه‌سرا در مرکز آموزشی درمانی ۱۷ شهریور رشت
تأمین کالا‌های اساسی در آذربایجان‌غربی
ملی شدن طرح پمپاژ سه هزار هکتاری سیروان
همایش سراسری کارگزاران گزینش کشور با حضور رییس جمهور
ابلاغ بخشنامه حمایتی سازمان امور مالیاتی کشور
بسته خبر‌های کوتاه ۱۶ دی در یک نگاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟
اطلاعیه وزارت رفاه درباره زمان بندی دریافت کالابرگ
میدری: کالابرگ از ۱۷ دی قابل برداشت است
هیئت ویژه وزارت کشور در راه ایلام
سردار وحیدی: از قدرت ظاهری دشمن نباید ترسید
قیمت جدید روغن نباتی اعلام شد
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
بیانیه مجمع نمایندگان استان ایلام در پی وقوع حادثه ناگوار شهرستان ملکشاهی
تداوم رفتار خصمانه پاسخ قاطع و متناسب خواهد داشت
حبس ملی پوشان گیتی‌پسند در اصفهان
شیوه برگزاری امتحانات پایان نیمسال دانشگاه آزاد اسلامی
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۶ دی
فوتبال جام ملت‌های آفریقا؛ صعود نیجریه و مصر به مرحله یک چهارم نهایی
مرتکبان کشتار جمعی امروز مدعی دفاع از حقوق بشر هستند
راه‌اندازی شبکه‌های «شورا» و «آرا» ویژه انتخابات شورا‌ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۶ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج  (۲ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۲ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
حق اولاد ۱۰۰ درصد و حق عائله‌مندی ۵۰ درصد افزایش می‌یابد  (۱ نظر)
آموزش و پرورش خط مقدم پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است  (۱ نظر)
کشفیات از دستگیر شدگان اغتشاشات در همدان  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
فعالیت ۳۵۹۶ تاکسی در برف و سرمای اردبیل  (۱ نظر)
ضرورت تدبیراندیشی برای افزایش جمعیت سالمند ایران در آینده  (۱ نظر)