• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۱۰۴۰۱
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۸
بوشهر » اجتماعی

یک میلیون و 159 هزار نفر؛ آخرین آمار جمعیت بوشهر + مصاحبه

مدیرکل ثبت احوال بوشهر گفت: آخرین برآورد جمعیتی استان تا پایان آذرماه امسال یک میلیون و ۱۵۹ هزار و ۴۳۳ نفر بوده است.

جمعیت استان بوشهر به یک میلیون و 159 هزار نفر رسیدبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر، اسکندر پاسالار در نشست با خبرنگاران به مناسبت هفته ثبت احوال با اشاره به اینکه امسال پایان زمان استفاده از خدمات کارت ملی قدیمی است افزود: افرادی که تاکنون نسبت به تغییر کارت خود اقدام نکرده‌اند هرچه سریعتر به دفاتر پیشخوان دولت و ادارات ثبت احوال استان مراجعه و درخواست خود را ارائه کنند.

وی با بیان اینکه سن قانونی برای درخواست کارت ملی هوشمند 15 سال تمام است اضافه کرد: برای رفاه حال جانبازان، معلولان، سالخوردگان و روستائیانی که شرایط حضور در ایستگاه‌های ثابت را ندارند، 15 ایستگاه سیار پیش‌بینی شده تا همه مردم بتوانند به سهولت درخواست کارت ملی هوشمند بدهند.

مدیرکل ثبت احوال استان بوشهر همچنین از امضای تفاهم نامه با آموزش و پرورش استان خبر داد و گفت: بر اساس این تفاهم نامه قرار است ایستگاه‌های سیار ثبت احوال به مدارس بروند و کار درخواست کارت ملی هوشمند را در آنجا انجام دهند.

وی گفت: با توجه به اینکه امکان پست کارت های ملی هوشمند صادر شده وجود ندارد افراد باید خود نسبت به دریافت کارت اقدام کنند در غیر این صورت کارت به تهران برگشت داده می شود و فرد باید دوباره برای صدور کارت ملی هوشمند اقدام کند.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر برای 614 هزار و 535 نفر معادل 72 درصد از جمعیت استان بوشهر کارت ملی هوشمند صادر شده است.

پاسالار با اشاره به اینکه ثبت احوال از حالت سنتی به الکترونیکی تغییر یافته است گفت: تاکنون بیش از یک میلیون و 494 هزار سند ولادت و فوت در استان بوشهر آرشیو الکترونیکی شده است.

وی افزود: در حال حاضر 27 دفتر پیشخوان خدمات هویتی، دفاتر پستی و اداره‌های ثبت احوال در سراسر استان آماده ارائه خدمات هویتی به مردم استان بوشهر هستند.

مدیرکل ثبت احوال استان بوشهر با اشاره به جمعیت استان بوشهر گفت: آخرین برآورد جمعیتی این استان تا پایان آذرماه امسال یک میلیون و ۱۵۹ هزار و ۴۳۳ نفر بوده است.

وی به ثبت ۱۱۸ هزار و ۶۰۵ مورد ولادت طی پنج سال اخیر و روند افزایشی ولادت‌ها اشاره کرد و افزود: طی این مدت ۲۳ هزار و ۷۰۷ مورد وفات نیز ثبت شده است.

پاسالار اضافه کرد: میانگین سنی پدرها در استان بوشهر ۳۳.۴ سال و میانگین سنی مادران ۲۹ سال بوده، همچنین میانه سن فوتی‌ها در استان بوشهر امسال به ۷۰.۸ سال رسیده است.

وی با اشاره به کاهش 4.5 درصدی ازدواج‌ها در استان بوشهر گفت: در زمینه طلاق نیز شاهد کاهش ۱.۵ درصدی طلاق بوده‌ایم.

مدیرکل ثبت احوال استان بوشهر میانگین سن ازدواج را برای مردها ۲۷.۷ سال و برای زن‌ها ۲۴ سال عنوان کرد و افزود: میانگین طلاق نیز در مردها ۳۵ سال و برای زن‌ها ۳۰ سال است.

پاسالار ادامه داد: ۱۵ هزار و ۱۸ ولادت طی ۹ ماه نخست امسال در استان ثبت شده است که در این مدت نرخ ولادت ۲۲.۲ در هزار بوده است.

وی ادامه داد: طی این مدت به ازای هر ۱۰۰ دختر ۱۰۸ پسر متولد شده است.

مدیرکل ثبت احوال استان بوشهر با اشاره به ثبت دو هزار و ۸۴۴ مورد وفات طی ۹ ماه امسال گفت: این میزان نسبت به مدت مشابه پارسال 6 درصد کاهش یافته است.

وی همچنین به فراوانی نام‌ها در استان پرداخت و افزود: بیشترین نامگذاری در استان بوشهر در بین پسرها به ترتیب محمد، حسین، امیر، علی و امیر حسین و در بین دختران فاطمه، زهرا، زینب، رقیه و حلما بوده است.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اهدای تجهیزات پزشکی به هلال احمر سروستان
تقویم روز و اوقات شرعی شانزدهم دی به افق آبادان و خرمشهر
برگزاری جشنواره مالک اشتر در شهرستان جاسک
افزایش آلودگی هوا شهرهای صنعتی؛ وضعیت قرمز در ارومیه و مشهد
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق شاهرود
توسعه بدون ملاحظه محیط زیست، توسعه نیست
قیمت جدید روغن نباتی اعلام شد
وزیر خارجه ونزوئلا: در شورای امنیت به پیروزی رسیدیم
زلزله ۶.۲ ریشتری ژاپن را لرزاند
فوتبال جام ملت‌های آفریقا؛ صعود نیجریه و مصر به مرحله یک چهارم نهایی
تأکید وزیران امور خارجه ایران و کوبا بر ضرورت تقویت همکاری‌های دوجانبه
تیراندازی در نزدیکی کاخ ریاست جمهوری ونزوئلا
ساخت اردوگاه پنج هزار متری والیبال ایران
هشدار نارنجی آلودگی هوا برای شهر‌های صنعتی
لغو مسابقات فوتبال در تهران در روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه
صدور دستور موقت برای بازیکن تیم فوتسال گیتی پسند
«کاپیتان»، به زودی در شبکه سه سیما
حبس ملی پوشان گیتی‌پسند در اصفهان
شریفی به فجر سپاسی پیوست
راه‌اندازی شبکه‌های «شورا» و «آرا» ویژه انتخابات شورا‌ها
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست
غیر حضوری شدن مدارس تهران
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۷ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)