پخش زنده
امروز: -
امام جمعه رشت گفت : فتنه 88 بعد از دفاع مقدس ، مهم ترین توطئه دشمنان علیه انقلاب اسلامی ایران بود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز گیلان نماینده ولی فقیه در گیلان در خطبه های امروز نماز جمعه در مصلای امام خمینی با اشاره به وسعت اندازه و اهداف شیطانی فتنه 88 گفت : این دسیسه دشمنان بعد از جنگ تحمیلی مهمترین توطئه بر ضد نظام و انقلاب اسلامی محسوب می شود.
امام جمعه رشت با تاکید بر اینکه 8 دی روز حماسه آفرینی مردم گیلان در تاریخ کشور و در آن ایام ثبت شد افزود : این حرکت مردمی پیشگامی گیلانیان را در حمایت از نظام و رهبری و ارزش های انقلاب بود.
آیت الله فلاحتی در ادامه با اشاره به حرکت پرشور مردم ولایت مدار ایران اسلامی در نهم دی ، روز میثاق با ولایت و رهبری ، خاطرنشان کرد : این حرکت عظیم مردمی آثار و نتایج بی شماری در پی داشت که عملی شدن پیش بینی های رهبر معظم انقلاب ، اتحاد و یکپارچگی مردم ، ایجاد باور عمومی نسبت به توطئه دشمنان خارجی و داخلی ، تقویت رهبری نظام برپایه حرکت مردمی و برملا شدن چهره کسانی که برابر قدرت های فاسد و پوشالی غرب مقهور شده بودند از مهم ترین این نتایج بود.
خطیب جمعه رشت با بیان اینکه حوادث اینچنینی همچون واقعه کوی دانشگاه در سال 1378 از قبل برنامه ریزی شده بود گفت : طبق فرمایش مقام معظم رهبری این حوادث باید واکاوی شود چرا که برخی از این اتفاقات و ساخته و پرداخته دشمنان بوده و حتی نفوذی ها نیز برای نقش آفرینی آماده شده بودند.
آیت الله فلاحتی همچنین به نامه امام خمینی به گورباچف و پیش بینی نابودی کاپیتالیست غرب بعد از فروپاشی سوسیالیست شرق اشاره کرد و گفت : عزت ، عظمت و منزلت ملت ایران در همه عرصه های جهانی بر هیچکس پوشیده نیست و در حالیکه افول غرب و به ویژه امریکا نزدیک شده است.
وی در بخشی دیگر از خطبه های امروز ، به هفتم دی سالروز صدور فرمان تاسیس نهضت سوادآموزی به فرمان امام راحل اشاره و خاطرنشان کرد : فرمان بسیج همگانی برای سوادآموزی با هدف نابودی بیسوادی در ایران از سوی بنیانگزار کبیر انقلاب صادر شد و امروز که میانگین باسوادی در کشور ما از میانگین جهانی بالاتر رفته آثار و نتایج این فرمان بر همگان روشن شده است.