بدترین توهینهای ترامپ به رهبران جهان در سال 2018
یک روزنامه انگلیسی، در آغاز سال نو میلادی، بخشی از بدترین توهینهای رئیس جمهور آمریکا به رهبران کشورهای مختلف جهان در سال 2018 را برشمرد.
روزنامه ایندیپندنت، چاپ انگلیس در مقاله ای با عنوان «بدترین توهین های ترامپ به رهبران جهان در سال 2018» به قلم اِما اِسنایت، نوشت: توهین به منتقدانِ خود، همواره از شگردهای دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، بوده و سال 2018 نیز در این خصوص تفاوتی با سال های پیش از آن نداشته است. ترامپ به غیر از حملات لفظی به منتقدان داخلی اش، به رهبران کشورهای بزرگ جهان نیز توهین کرده است. این در حالی است که معمولاً رؤسای جمهور آمریکا دست کم از توهین به سران کشورهای متحد آمریکا- آن هم در انظار عمومی- همواره پرهیز می کرده اند.
این منبع سپس به برخی از توهین های ترامپ به بعضی از سران کشورهای مهم دنیا اشاره کرد و نوشت: ترامپ به جاستین ترودو، نخست وزیر کانادا، کشوری که همسایه شمالی آمریکا و از متحدان سنتی آن است، توهین کرد و او را در پیامی توئیتری، شخصیتی «بسیار فریبکار و ضعیف» نامید.
امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه، نیز از توهین های ترامپ در سال 2018 بی نصیب نماند. علاوه بر این، ترامپ به کلِ کشور فرانسه که از متحدان بزرگ اروپاییِ آمریکا به حساب می آید، توهین کرد. ترامپ در پیامی توئیتری در سال گذشته میلادی (2018) به مکرون تاخت و نوشت: میزان محبوبیت مکرون نزد مردم فرانسه بسیار پایین است. ترامپ همچنین کل کشور فرانسه را به تمسخر گرفت و ضمن اشاره به عملکرد بسیار ضعیف فرانسه در برابر نیروهای آلمانی در دو جنگ جهانی اول و دوم، نوشت: پیش از آن که آمریکا (برای نجات فرانسه و تسخیر ساحل نورماندی) وارد عمل شود، آنان (مردم فرانسه) روند یادگیری زبان آلمانی را در پاریس آغاز کرده بودند (در برابر آلمانی ها کاملاً تسلیم شده بودند).
ترامپ به ترزا می، نخست وزیر انگلیس، نیز توهین کرد و ضمن انتقاد از عملکرد ضعیف وی در روند مذاکرات برای خروج انگلیس از اتحادیه اروپا (موسوم به برگزیت)، گفت: ترزا می برگزیت را خراب کرد. آنگاه گویی ترامپ می خواست روی زخم های ترزا می نمک نیز بپاشد و از اینرو، تأکید کرد: بوریس جانسون (وزیر امور خارجه وقت انگلیس که با روش مذاکرات برگزیتِ ترزا می به شدت مخالف بود) نخست وزیری عالی برای انگلیس خواهد بود (یعنی ترزا می باید از مقام نخست وزیری انگلیس کنار گذاشته شود).
علاوه بر این، ترامپ ضمن توهین به آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان، در پیام توئیتری خود نوشت: مردم آلمان در حال مخالفت با رهبری خود هستند.
ترامپ به ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، نیز حمله لفظی کرد. جریان از این قرار بود که در پی رخ دادن حمله ای شیمیایی در سوریه که رسانه های غربی آن را به نیروهای بشار اسد، رئیس جمهور سوریه و تحت حمایت روسیه، نسبت دادند، ترامپ در توئیتی توهین آمیز درباره رئیس جمهور روسیه نوشت: پوتین مسئول جان باختن زنان و کودکان در این حملهِ احمقانه است.