پخش زنده
امروز: -
خانه موزه توسعه ایران در آران و بیدگل افتتاح شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اصفهان؛ دبیر همایش روز ملی توسعه گفت: خانه موزه ایران در آران و بیدگل در راستای بحث فرهنگ سازی توسعه در کشور راه اندازی شده تا در مکانی خاص نمادهای توسعه به نمایش گذاشته شود.
عباس عصاری افزود: این خانه موزه در خانه ۶۰۰مترمربعی که محل تولد مرحوم دکتر عظیمی آرانی پدر علم توسعه ایران افتتاح شده است.
وی گفت:مرحله نخست مرمت این خانه تاریخی که از سه ماه پیش آغاز شد با 200میلیون ریال هزینه شهرداری به پایان رسیده است.
این موزه اختصاص به نگهداری اسناد و عکس های قدیمی دکتر عظیمی دارد.
دکترحسین عظیمی در سال1327 شمسی در خانواده ای کشاورز به دیده به جهان گشود.
تحصیلات ابتدایی خود را از 5سالگی در زادگاه خود شروع کرد.
پس از پایان تحصیلات متوسطه در رشته اقتصاد در دانشگاه تهران مشغول به تحصیل شد و فوق لیسانس خود را در رشته اقتصاد توسعه درهمان دانشگاه با رتبه ممتاز پشت سر گذاشت.
دکتر حسین عظیمی بهعنوان اقتصاددان توسعه، به تحلیلهای متفاوت اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی، و سیاسی خود شناخته شده است.
وی تحولات اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی دنیای صنعتی و تئوریهای علمی ذیربط را میشناخت و بر ماهیت و روش علم اقتصاد به عنوان علمی اجتماعی تسلط داشت.