پخش زنده
امروز: -
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما ؛ به نقل از خبرگزاری فرانسه، با افزایش تلفات انفجار مهیبی که در مرکز مکزیک روی داد، مقامات قول دادند افرادی که مسئول آسیب زدن به خط لوله نفتی بوده اند، مجازات شوند. نشتی سوخت از این خط لوله موجب شده بود پیش از انفجار صدها نفر برای جمع کردن سوخت در اطراف آن جمع شوند.
جستجو برای یافتن بقایای کشته شده ها در محل انفجار در استان هیدالگو شنبه شب پایان یافت. درحالیکه بستگان قربانیان مراسم خاکسپاری را آغاز کردند، مقامات اذعان داشتند احتمال افزایش قربانیان وجود دارد.
وزیر بهداشت مکزیک تعداد قربانیان را 85 نفر تایید کرد و گفت 58 نفر دیگر نیز در بیمارستان هیدالگو بستری هستند. افرادی نیز که اوضاع جسمانیشان وخیم تر بوده است به مکزیکو سیتی منتقل شده اند.
اعضای خانواده قربانیان از دولت خواسته اند به جستجو برای یافتن بقایای اجساد ادامه دهد و در این زمینه از کارشناسان پزشکی قانونی کمک بگیرد.
به گفته دادستان هیدالگو، هویت 54 نفر از قربانیان قابل شناسایی نیست و برای تعیین هویت آنها به آزمایش دی ان ای نیاز است.