پخش زنده
امروز: -
فعالیت ۶۲ سازمان مردم نهاد در حوزه سلامت خراسان رضوی، شاخص های بهداشتی این استان را ارتقا داده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس دانشگاه علوم پرشکی مشهد در دومین مجمع سلامت شهرستان کاشمر بر تقویت انجمنها و سازمانهای مردمنهاد و حمایت از خیرین حوزه سلامت که نقش مهمی در کاهش بار بیماریهای غیر واگیر دارند، تأکید کرد و افزود: با وجود همه فعالیتها و تلاشها در حوزه سلامت و ارتقای خدمات بهداشت و درمان، عدهای عامدانه بهعنوان مداخلهگران حوزه سلامت، سلامت مردم را تهدید میکنند.
دکتر محمدرضا دارابی با اشاره به پلمب چهار سوله تولید داروهایی تحت عنوان طب اسلامی در مشهد در هفته گذشته، افزود : این داروها در شرایط بد بهداشتی و توسط ۱۴ تبعه خارجی تولید و به مردم داده میشد.
وی با تاکید بر ضرورت مقابله علما با پدیده ای به نام "طب اسلامی"، افزود: حدود یک دهه است که در دانشگاه علوم پزشکی مشهد طب سنتی و ایرانی به شکل دانشگاهی تدریس میشود که در واقع متونی است که به شکل دانشگاهی در اختیار ما قرار گرفته است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تأکید بر اینکه در اسلام برای پیشگیری از بیمار شدن، توصیههای عدیدهای شده است ، اما هرگز طبابت در اسلام ریشه ندارد، یادآور شد: امروزه با وجود فعالیتهایی که در حوزه سلامت برای ارتقای سلامتی مردم میشود، عدهای تحت عنوان طب اسلامی سلامت مردم را هدف قرار دادند.
وی به اجرای طرح تحول نظام سلامت از پنج سال گذشته تاکنون اشاره کرد و گفت: در سطح کشور خدمات فراوانی مانند توسعه فضاهای فیزیکی و تختهای بیمارستانی، تجهیزات و خدمات بهداشتی و درمانی انجامشده است.
دکتر دارابی با بیان اینکه طرح تحول نظام سلامت با وجود اشکالاتی که دارد، خدمات قابل قبولی براي مردم مناطق محروم و کم برخوردار داشته است، گفت: اگر چه فعالیت خیرین در حوزه سلامت از سالهای دور وجود داشته، اما اجتماعی کردن سلامت مانند آنچه که اکنون می بینیم، مورد توجه نبوده است.