• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۵۱۴۷۵
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۴
ورزشی
مدیر تیم های ملی تنیس روی میز؛

مسئولان ورزش بیشتر کمک کنند

برای مقابله با حریفان کشور‌های دیگر باید بیشتر از هشت اعزام خارجی در سال داشته باشیم

مسئولان ورزش بیشتر کمک کنندرضا میرالماسی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما درباره برنامه اعزام‌های برون مرزی ملی پوشان تنیس روی میز توضیح داد: ملی پوشان تنیس روی میز از ۲۸ اسفند ۹۷ تا ۴ فروردین ۹۸ در تور حرفه‌ای عمان شرکت می‌کنند و پنجم فروردین هم به طور مستقیم از عمان به قطر می‌روند تا در تور حرفه‌ای این کشور شرکت کنند. مسابقات قطر تا دهم فروردین ادامه دارد. مسابقاتی که امتیاز خوبی دارند و علاوه بر کسب تجربه، باعث ارتقا رنکینگ می‌شوند.
او با اشاره به اهمیت اعزام‌های ملی پوشان تنیس روی میز گفت: هر ورزشکار باید حداقل ۶ اعزام به مسابقات بین المللی مثل تور‌های حرفه ای، ​ یک اعزام جهانی و یک اعزام قاره‌ای داشته باشد تا رنکینگ خود را حفظ کرده یا ارتقا دهد.
**اروپایی‌ها در مسابقات بی شماری شرکت می‌کنند
مدیر تیم‌های ملی تنیس روی میز در پاسخ به اینکه آیا ۸ اعزام برای کسب سهمیه المپیک کافی است؟ گفت: انتخاب برای المپیک خیلی مشکل است. فدراسیون با اعزام‌هایی که انجام می‌دهد، ​ همه تلاش خود را می‌کند که سهمیه المپیک ۲۰۲۰ به دست بیاید. ورزشکاران ما حتی اگر در هشت مسابقه بین المللی شرکت کنند، ​ حداقل اعزام را تجربه کرده اند. در حالی که ورزشکاران اروپایی با توجه به مسافت‌های نزدیک کشور‌های همسایه در تعداد بی شماری از مسابقات شرکت می‌کنند که در رده بندی جهانی آن‌ها اثرگذار است.
میرالماسی ادامه داد: برای اینکه بتوانیم با کشور‌های دیگر رقابت کنیم، باید اعزام‌های بیشتری نسبت به حداقل ۸ اعزام داشته باشیم که با توجه به شرایط اقتصادی و توانایی فدراسیون مشکل است. با توجه به قیمت بلیت هواپیما، ​ ارز و عوارض خروج از کشور، ​ مشکلات زیادی داریم که امیدوارم مسئولان وزارت ورزش در این زمینه بیشتر کمک کنند. ما در بازی‌های آسیایی مدال آور شدیم؛ اما با این شرایط، تداوم این مدال آوری سخت است.
**نوشاد با تور‌های حرفه‌ای به شرایط خود برمی گردد
او همچنین درباره موضوع افت نوشاد عالمیان در غیبت برادرش توضیح داد: نوشاد و نیما حریفان تمرینی خیلی خوبی برای هم بودند. زمانی که اردوی تیم ملی نیستند، تمرینات خوبی را در بابل انجام می‌دهند. حالا، چون نیما در لیگ فرانسه بازی می‌کند، ​کمی باعث افت نوشاد شده است. برای حضور این بازیکن در تور‌های حرفه‌ای با تیم ملی برنامه ریزی شده است و انشالله این افت بر طرف می‌شود.
مدیر تیم‌های ملی تنیس روی میز درباره شرایط بهتر دو ملی پوش شاغل در اروپا گفت: نیما عالمیان و امین احمدیان که در لیگ‌های اروپایی بازی می‌کنند، ​ کار راحتتری باری حضور در تور‌های حرفه‌ای دارند. این ورزشکاران از شهر محل اقامت خود در اروپا با فاصله‌ای یک ساعته به محل برگزاری تور‌ها می‌رسند.
**حواسمان به رنکینگ احمدیان هست
میرالماسی درباره برخورد تنبیهی با امین احمدیان ملی پوش جوان تنیس روی میز تاکید کرد: برخورد با امین احمدیان، برخورد صد در صد تنبیهی نبود. قرار بود امتیازی به این ورزشکار با اعزام بین المللی داده شود و بعد از اینکه راکت خود را در جریان مسابقات تور ایرانی به زمین پرتاب کرد، ​ این امتیاز از او گرفته شد. احمدیان کار خیلی بزرگی هم در جریان مسابقه انجام نداد، چون در خیلی از مسابقات این اتفاق می‌افتد. با این وجود ما از همین کار‌ها هم جلوگیری می‌کنیم که مشکلات بزرگتری پیش نیاید.
او ادامه داد: احمدیان در لیگ اتریش بازی می‌کند و از همانجا هم به تور حرفه‌ای پرتغال می‌رود. سعی می‌کنیم شرایطش در رنکینگ جهانی به خطر نیافتد. او از بازیکنان بسیار خوب تنیس روی میز است که فدراسیون هم سرمایه گذاری خیلی خوبی روی این ورزشکار کرد. وقتی فدراسیون برای یک نفر واقعا سرمایه گذاری می‌کند، ​ انتظار می‌رود که مسائل اخلاقی را هم رعایت کند.
مدیر تیم‌های ملی تنیس روی میز درباره احمدیان ادامه داد: او در بین پنج نفر برتر جوانان جهان قرار دارد و نخستین بار مدال طلای انفرادی و بخش تیمی جوانان آسیا را گرفت و در مسابقات انتخابی المپیک جوانان موفق بود. همچنین در مسابقات جوانان جهان با حضور احمدیان نخستین بار به جمع هشت تیم برتر رسیدیم و این ملی پوش هم بهترین بازی خود را مقابل تیم قدرتمند روسیه انجام داد. پس از آن هم هند را شکست دادیم و اولین بار در تاریخ مسابقات جوانان جهان هفتم شدیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعتکاف یکی از بهترین فرصت‌های تربیتی است
استقبال زرندی‌ها از مراسم معنوی اعتکاف
تعطیلی ۴ مرکز درمانی غیرمجاز در شیراز
درخشش هنرمند مازندرانی در رویداد معتبر بین‌المللی صنایع‌دستی
دستگیری سارقان منازل در نجف آباد
از ژنتیک تا جراحی؛ تحولات نوین درمان سرطان‌های گوارشی در اردبیل
خودرو حامل مواد مخدر به مقصد نرسيد
رسید کاغذی سلامتتان را به خطر می‌اندازد
توزیع ۱۵۵ میلیون لیتر سوخت ماشین‌آلات کشاورزی در آذربایجان غربی 
افزایش قیمت تمام کالاها باید تحت نظارت و کنترل باشد
فعالیت انتقال خون ظریف، فنی و حساس است
کشف شمار زیادی اقلام مسروقه از مخفیگاه ۳ سارق در کرمان
بازدید استاندار از فریمان و افتتاح چند دامداری
کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۵ فردا در صحن علنی بررسی می‌شود
رسانه‌ها صدای مطالبات مردم باشند
رعد پدافند هوایی همدان، در جایگاه سوم سوپر لیگ کاراته کشور
ثبت نام کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور فقط از طریق سازمان سنجش
حل و فصل پرونده ملکی شهرستان بروجرد به ارزش ۳۵ میلیارد تومان
مشوق‌های مالی، موتور محرک سرمایه‌گذاری در بهره‌وری انرژی
مالیات‌های نشان‌دار نقش مهمی در توسعه زیرساخت‌های عمومی دارند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا
کالابرگ ۴ میلیونی به چه کسانی اختصاص می‌یابد؟
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر
کاهش دما در استان کرمان
قطع جریان گاز فردا در بخشی از خیابان‌های شهر اصفهان
با معترض حرف می‌زنیم؛ اغتشاش‌گر را باید سر جایش نشاند
هوای خراسان رضوی سردتر می‌ شود
سرمای شدید و یخبندان در زنجان
تجهیز و غرفه بندی روستابازار پارک شهر در اراک
حضور پزشکیان در مجتمع بهزیستی «خانه دختران ایران»
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال 
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۱۱ نظر)
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۵ نظر)
افزایش ۴۰ درصدی مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد در سال ۱۴۰۵  (۳ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
افتتاح شهربازی در جنوب شهر شیراز  (۲ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
مردم ایران دشمنانی به مراتب کارکشته‌تر را ناامید کرده‌اند  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
ایران در نبرد ۱۲ روزه از موشک‌های استراتژیک استفاده نکرد  (۱ نظر)
لاریجانی: مردم آمریکا مراقب سربازانشان باشند  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)