• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۵۲۶۳۵
تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۶:۵۰
بین الملل » تحلیلی

بهای نفت برنت کاهش یافت

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ در پی اعلام خبر افزایش تولید نفت در آمریکا،بهای نفت خام سبک ‏برنت دریای شمال در معاملات روز دوشنبه کاهش یافت.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از لندن، بهای نفت خام سبک ‏برنت دریای شمال‏، که ‏از آن به عنوان ‏یکی از مهمترین مراجع قیمت گذاری ‏ نفت داد و ستد ‌شده در ‏‏بازارهای بین المللی و پایه ای برای قیمت ‏گذاری دیگر انواع نفت ‏در بازار اروپا ‏استفاده می شود برای تحویل در ماه آوریل با 13 سنت کاهش نسبت به پایان معاملات روز کاری پیشین، به 61 دلار و 97 سنت رسید.
در معاملات الکترونیک بازار نیویورک، بهای هر بشکه نفت خام سبک و ‏‏شیرین(وست تگزاس اینترمدییت‏) که بیشتر برای ‏‏قیمت گذاری نفت مصرفی ‏‏آمریکا، به کار ‏برده می ‏شود در پایان معاملات ‏بازار نفتی ‏نیویورک، ‏برای تحویل ‏در ماه مارس با 47 سنت کاهش نسبت به پایان معاملات روز کاری پیشین،به 52 دلار و 25 سنت رسید.
کارشناسان مسائل نفتی می گویند افزایش تولید نفت در آمریکا علت اصلی کاهش قیمت نفت در بازار جهانی و این بازار بوده است . این مسئله از آنجا مهم است که افزایش تولید نفت در آمریکا همه تلاش های سازمان کشورهای صادر کننده نفت(اوپک) برای محدود سازی تولید و صادرات نفت به منظور جلوگیری از کاهش بیشتر قیمت نفت در بازار جهانی خنثی می کند.
کارشناسان جی بی سی انرجی در این باره می گوید:« با توجه به شرایط ضد و نقیضی که بر بازار حاکم است، معلوم نیست که نفت باید چه سمت و سویی را از نظر افزایش یا کاهش در پیش گیرد. به همین علت بعد از افزایش قیمت ها در ماه ژانویه ، اکنون روند کاهش قیمت ها دوباره آغاز شده است . این امر باعث شده است تا قیمت نفت در بازه رقمی محدودی در نوسان باشد.
از نظر عرضه نفت در جهان، تولید نفت اکنون تا حد بی سابقه ای افزایش یافته است. بر اساس اعلام شرکت بیکر هیوز(Baker Hughes) آمریکا که علاوه ‏بر ارائه خدمات مشاوره ای در ‏زمینه انرژی، هر هفته شمار چاه ها یا سکوهای فعال استخراج نفت این کشور را نیز اعلام می ‏کند و از همین رو، به گزارش های آن به ‏عنوان شاخصی پیشرو در خصوص میزان ‏تولید نفت در آمریکا استناد می شود شمار چاه ها یا سکوهای فعال استخراج نفت در این کشور در هفته گذشته افزایش یافته است.
اما سازمان کشورهای صادر کننده نفت(اوپک) و شرکای غیر عضو آن به ویژه روسیه، همچنان تلاش می کنند میزان تولید نفت خود را کاهش دهند. این کشور از ماه دسامبر توافق کردند به منظور تثبیت قیمت نفت در بازار جهان تولید و صادرات نفت خود را کاهش دهند.
کارشناسان مورگان استانلی می گویند اوپک در ماه ژانویه امسال نسبت به ماه قبل از آن میزان تولید خود را یک میلیون و سیصد هزار بشکه در روز کاهش داد. تحریم های که آمریکا علیه صنعت نفت ایران و ونزوئلا ، دو عضو اوپک، اعمال کرده باعث شده است تا تولید نفت این کارتل نفتی بیش از حد انتظار کاهش یابد.
محمد بارکیندو دبیر کل اوپک در کنفرانسی خبری در قاهره گفت تحریم های نفتی آمریکا علیه ایران و ونزوئلا بازار نفت را طی امسال تحت تاثیر قرار خواهد داد. اما با این وجود باز هم عرضه نفت به بازار جهان بیشتر از حد تقاضا برای نفت در سطح جهان است. چون رشد اقتصادی در جهان اکنون کاهش یافته است. کاهش رشد اقتصادی در جهان باعث می شود تقاضا برای نفت در سطح جهان، نیز کاهش یابد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نمایشگاه «راز مقدس؛ روایتی از کفن تورین» در موزه نیاوران
نجات جان کوهنوردان گرفتار در تنگه ارغوان ایلام
گرامیداشت حماسه نهم دی‌ و ششمین سالگرد شهادت سردار دل‌ها با حضور مردم محلات
امداد رسانی هلال‌احمر آذربایجان‌غربی به ۶۲۵ نفر در حوادث برف و کولاک
حذف لبنیات به بهانه سرد بودن مبنای علمی ندارد
چهل‌وسومین آزمون دستیاری فوق‌تخصصی نیمه دوم دی برگزار می‌شود
واژگونی اتوبوس در محور هراز 
دانشگاه آزاد به نهاد حل مسئله ملی تبدیل شود
پیش‌بینی وزش باد شدید برای بوشهر
امام جمعه پلدشت: حاج‌قاسم نشان داد مقاومت یک اندیشه است
اعتراض معیشتی نباید به اغتشاش و ناامنی تبدیل شود
تدوین نقشه راه بومی فناوری‌های امن‌ساز در کشور آغاز شد
مطالبه‌گری حق مردم است، اما آشوب و ناامنی مردود است
هدیه ۳۵۰ میلیون تومانی بانوی سبزواری به بیمارستان امداد
شکست دشمن در برابر وحدت ملت در جبهه های نظامی و رسانه ای
جایزه بهترین فیلمبرداری جشنواره شنژن چین برای آخرین شیهه
نامگذاری ۵۰۰ واحد فرهنگی، آموزشی و ورزشی در کشور به نام حاج قاسم
مسمومیت ۲۴ نفر با گاز مونوکسیدکربن در استان اردبیل در ۴۸ ساعت گذشته
برپایی میز خدمت در لولمان
ویدئوی اینفوگرافی حاج قاسم و ابومهدی المهندس در عراق
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران در نبرد ۱۲ روزه از موشک‌های استراتژیک استفاده نکرد
افزایش ۴۰ درصدی مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد در سال ۱۴۰۵
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد
اطلاعیه سپاه لرستان درپی شهادت بسیجی امیرحسام خدایاری فرد
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود
ورود سامانه بارشی جدید به بخش‌های غربی کشور
خانواده کشته‌شدگان ناآرامی‌ لردگان: اغتشاشگران را مجازات کنید
نویدکیا: نیمه دوم بازی با استقلال خوب نبودیم
تزریق ۸۷۷ میلیون مترمکعب گاز به شبکه سراسری
دستور رئیس‌جمهور برای حمایت از اصناف و بهبود ثبات ارزی
آیین گرامیداشت سرداران مقاومت در مصلی تهران
تشییع با شکوه شهید مجیدی مهر، شهید راه وطن در لوداب
انتصاب فرزین به عنوان دستیار ویژه اقتصادی رئیس‌جمهور
تخریب اموال عمومی در آبدانان
ارکستر ملی در زمستان عاشق‌تر خواند
بازداشت شهردار آبادان  (۳ نظر)
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۳ نظر)
آغاز پیش فروش هفت محصول ایران خودرو  (۲ نظر)
افزایش ۴۰ درصدی مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد در سال ۱۴۰۵  (۱ نظر)
اطلاعیه سپاه لرستان درپی شهادت بسیجی امیرحسام خدایاری فرد  (۱ نظر)
صدور اطلاعیه سطح نارنجی هواشناسی در فارس  (۱ نظر)
تعطیلی مدارس و ادارات استان گلستان فردا چهار شنبه ۱۰ دی  (۱ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۱ نظر)
نوعروسان کمیته امداد درخواست جهیزیه را در سکوی اینترنتی ثبت می‌کنند  (۱ نظر)
پخش مستند «مهر»، از شبکه افق  (۱ نظر)
جریمه ۵۳ هزار راننده تهرانی در پاییز برای استفاده از تلفن همراه  (۱ نظر)
تشییع با شکوه شهید مجیدی مهر، شهید راه وطن در لوداب  (۱ نظر)
نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی برای کاهش ترافیک هشتگرد  (۱ نظر)
نهضت توسعه عدالت آموزشی، جریان زنده ایثار و امید در کشور  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)