پیشنهاد ترکی الفیصل به خبرنگار صهیونیستی: زن سعودی بگیر!
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما، رئیس سابق سازمان اطلاعات عربستان به خبرنگار صهیونیست پیشنهاد کرد با یک دختر سعودی ازدواج کند .
باراک راوید خبرنگار شبکه سیزده رژیم صهیونیستی مصاحبه ای با ترکی الفیصل, شاهزاده سعودی و رئیس سابق سازمان اطلاعات عربستان انجام داد و در پایان این مصاحبه به وی گفت: من قبلا خیلی بهتر عربی صحبت می کردم, این به سالها پیش برمی گردد, اما فراموش کردم. خیلی از مطالب عربی را متوجه می شوم و همچنین می توانم عربی بنویسم و بخوانم اما عربی صحبت کردن از آن سخت تر است.
ترکی الفیصل نیز در جواب به او گفت: باید زنی عربی بگیری. راوید جواب داد: من قبلا ازدواج کرده ام, لطفا این را به همسرم نگو.
در ادامه ترکی الفیصل از او پرسید که کجا زندگی می کند و باراک راوید پاسخ داد: در تل آویو, امیدوارم روزی بتوانی به آنجا سفر کنی, که الفیصل در جواب گفت: امیدوارم, تو می توانی میزبان من باشی. یکی از دوستانم که همواره به اسرائیل سفر می کند, عکسی از تابلوی نام یک خیابان در قدس برایم فرستاد که روی آن نوشته شده بود خیابان شاه فیصل, این یکی از اولین جاهایی خواهد بود که در سفرم به قدس از آن دیدن خواهم کرد.