پخش زنده
امروز: -
هواشناسی، از فردا افزایش باد و ابر و از صبح سه شنبه آغاز بارندگی در استان پیش بینی کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، کارشناس هواشناسی استان گفت: بر اساس خروجی مدل ها و الگوی
نقشه های پیش یابی به تدریج از فردا تا چهارشنبه افزایش باد، ابر و رگبار باران همراه با گاهی رعد و برق در استان پیش بینی می شود.
خانم لطفی افزود: اوج فعالیت سامانه بارشی از صبح سه شنبه در استان آغاز می شود و تا پایان شب همان روز ادامه خواهد داشت.
وی گفت: شدت بارش ها می تواند در منطقه سبب ایجاد روان آب و آب گرفتگی معابر شود و همچنین کاهش دمای هوا در روزهای دوشنبه تا چهارشنبه در منطقه محسوس خواهد بود.
لطفی افزود: در مناطق سردسیر بارش ها به صورت برف و باران و در گردنه ها و مناطق مرتفع به شکل برف رخ خواهد داد و تشکیل پدیده مه در نواحی کوهستانی کاهش دید را در پی خواهد داشت.
وی گفت: در شبانه روز گذشته سربیشه و قاین با منفی 2 درجه سلسیوس سردترین و طبس با 19 درجه بالای صفر گرمترین شهر استان بود.
لطفی افزود: در این مدت کمینه و بیشینه دمای هوای بیرجند نیز به ترتیب 1 و 12 درجه سلسیوس ثبت شد.