پخش زنده
امروز: -
دادستان کل کشور گفت : امسال آمار کلاهبرداری های اینترنتی 300 درصد نسبت به پارسال افزایش دارد .
به گزارش خبر گزاری صدا و سیمای مرکز کرمان ، حجت الاسلام والمسلمین منتظری عصر امروز در پایان سفرش به کرمان در جمع
خبرنگاران با اعلام این خبر گفت: آمار جرائم اینترنتی در کرمان 85 درصد نسبت به پارسال رشد داشته است.
وی همچنین با اشاره به این که فضای مجازی نیاز به مدیریت دارد، گفت: فضای مجازی در اختیار کسانی است که با تشکیل اتاق های فکر تلاش می کنند با ترفندهای مختلف اذهان را به اهدافشان ننگین خودشان برسانند.
دادستان کل کشور با بیان این که امروز در فضای مجازی دروغ و تهمت اذهان مردم را مشوش کرد ، افزود: خبرهایی انعکاس پیدا می کند که غیراخلاقیست و روابط و اصالت خانواده ها را به مرز نابوی می کشد.
وی تاکید کرد: این فضا نیاز به مدیریت و هدایت دارد تا بینش و نگرش مردم به یک سمت و سو هدایت شود تا جوانان از آسیب های فضای مجازی در امان باشند.
دادستان کشور در بخش دیگری از سخنانش به نقش و رسالت خبرنگاری اشاره کرد و افزود: در این برهه حساس وظیفه و مسئولیت مهمی بر عهده خبر نگاران است و همچنین آرام بخشی جامعه و امیدوارکردن مردم در کنار مسئولان از وظایف اصلی شما خبرنگاران محسوب می شود.
حجت الاسلام والمسلمین منتظری خاطرنشان کرد : همانگونه که رسانه ها در جهت آرام بخشی جامعه تلاش می کنند بایستی باب انتقاد نیز باز شود و نقاط ضعف به مدیران گوشزد شودانتقادها سازنده باشند و به دنبال تخریب نباشیم.