• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۷۵۷۳۵
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۷
بین الملل » سیاسی

بهای نفت در بازار آسیا افزایش یافت

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما ؛ به نقل از خبرگزاری فرانسه از سنگاپور، ­در بازار آسیا، بهای ‏نفت خام سبک و شیرین شاخص ‏‏نیویورک (وست تگزاس ‏‏اینترمدییت) و ‏نفت ‏خام سبک ‏‏برنت دریای شمال (نفت خام ‏شاخص اروپا‏)، در آغاز معاملات روز دوشنبه افزایش یافت.
بهای هر بشکه نفت خام سبک و ‏‏شیرین شاخص نیویورک (‏‏‏دبلیو.تی.آی) که بیشتر برای ‏‏قیمت گذاری نفت مصرفی در ‏‏آمریکا ‏به کار ‏برده می ‏شود در آغاز معاملات الکترونیکی امروز ‏بازار نفتی ‏سنگاپور، ‏برای تحویل ‏در ماه آوریل با 31 سنت افزایش به 56 دلار و 38 سنت رسید.
بهای نفت خام سبک ‏برنت دریای شمال‏، که ‏از آن به عنوان ‏یکی از مهمترین مراجع قیمت گذاری نفت داد و ستد ‌شده در ‏‏بازارهای بین المللی و پایه ای برای قیمت ‏گذاری دیگر انواع نفت ‏در بازار اروپا ‏استفاده می شود برای تحویل در ماه مه با 29 سنت افزایش به 66 دلار و سه سنت رسید.
بهای نفت در معاملات اوایل این هفته در حالی افزایش می یابد که در اواخر هفته گذشته به علت افزایش تولید نفت رسی (نفت شیل)، نفت غیر متعارفی که با شکست هیدرولیک و با هزینه بالا استخراج می شود در آمریکا به طور چشمگیری، کاهش یافته بود. کاهش قیمت نفت در بازار جهانی این نگرانی را در میان کارگزاران و سرمایه گذاران بازار نفت و انرژی به وجود آورده بود که ادامه این روند تلاش های سازمان کشورهای صادر کننده نفت (اوپک) را برای ایجاد توازن نفتی (تعادل میان عرضه و تقاضا برای نفت در سطح جهان) بی نتیجه بگذارد.
سازمان کشورهای صادر کننده نفت و شرکای غیر عضو آن به ویژه روسیه از ماه دسامبر سال دو هزار و هجده تاکنون در چارچوب توافقنامه ای تولید و صادرات نفت خود را به منظور تثبیت قیمت ها در بازار جهانی محدود کرده اند.
جفری هالی از شرکت اوندا در این باره می گوید: تصمیم اوپک برای ادامه محدود سازی تولید و صادراتش در ماه های بعد از آوریل، با افزایش تولید نفت در آمریکا خنثی شده است.
از این گذشته آمار و ارقام رسمی که درباره عملکرد اقتصادی چین منتشر می شود برای کارگزاران و سرمایه گذاران بازار نفت و انرژی نگران کننده شده است. این احتمال وجود دارد که این آمار و ارقام رسمی اقتصادی و مالی نه چندان خوشایند در چین، بازار نفت را این هفته تحت تاثیر قرار دهد.
انتشار شاخص های اقتصادی و مالی مایوس کننده در چین، با توجه به اینکه این کشور بزرگترین وارد کننده و یکی از بزرگترین مصرف کنندگان نفت در جهان است، بر تقاضا برای نفت در سطح جهان، تاثیر منفی خواهد گذاشت.
علت این آمار و ارقام رسمی مایوس کننده در چین این است که این کشور مدتی است با آمریکا درگیر جنگ تجاری است. ادامه این تنش تجاری نگرانی ها را در خصوص سلامت اقتصاد چین به عنوان دومین اقتصاد بزرگ جهان افزایش داده است. زیرا در چنین حالتی رشد اقتصادی جهان نیز کاهش خواهد یافت.
در پایان معاملات روز کاری پیشین این بازار، بهای نفت خام سبک ‏برنت دریای شمال به 65 دلار و 74 سنت در هر بشکه رسید که نسبت به پایان معاملات روز کاری قبل از آن 56 سنت کاهش نشان می داد.
همچنین بهای نفت خام سبک و شیرین ‏شاخص ‏نیویورک، ‏وست تگزاس ‏‏اینتر مدییت (دابلیو.تی.آی)‏ ‏در پایان معاملات روز کاری جمعه با 59 سنت کاهش به 56 دلار و هفت سنت رسید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شمارش نفوس و مسکن در سه شهرستان فارس
توضیحات معاون اقتصادی استانداری گلستان درباره کالابرگ یک میلیون تومانی/ ذخایر کالا‌های اساسی در گلستان کافی است
۱۲۴ هزار دانش‌آموز بوشهری از شیر رایگان بهره‌مند شدند
پرونده قاچاق سوخت روی میز تعزیرات
سرشماری هوبره در مناطق آزاد محیط زیست فسا
هوای اصفهان در یک منطقه و دو شهر مجاور قرمز است
دانمارک: واشنگتن تهدید‌ برای تصاحب گرینلند را متوقف کند
صفحه نخست روزنامه‌های اصفهان (پانزدهم دی ماه ۱۴۰۴)
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
افتتاح مدرسه قرآنی
شهروند خبرنگار؛ اختلال درطرح‌های توسعه شهرداری نقده
قهرمانی کُشتی‌گیر اصفهانی بعد از گذشت دو دهه
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۵ دی
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان ( پانزدهم دی ماه۱۴۰۴)
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
۲۴ نانوایی جدید در زنجان به طرح پخت نان کامل پیوستند
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۵ دی ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر
کالابرگ ۴ میلیونی به چه کسانی اختصاص می‌یابد؟
سه محور کوهستانی به علت بارش برف مسدود است
تکذیب خبر مجازی شدن امتحانات دانشگاه آزاد
بازدید سرلشکر پاکپور از مراسم سالگرد شهید سلیمانی در کرمان
آغاز اجرای وعده رئیس‌جمهور برای عدالت در توزیع یارانه
آغاز رسمی اجرای طرح جامع حمایت معیشتی و امنیت غذایی
قهرمانی المپیاکوس با گلزنی طارمی
سرشماری حضوری در ۷۰ نقطه از کشور در آبان ۱۴۰۵
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۴ دی
جوّی آرام در بیشتر مناطق کشور
همراهی دولت و مجلس در توجه به معیشت مردم ضروری است
۶ محور مواصلاتی کشور مسدود است
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می گیرد
حذف ارز ترجیحی کالا‌های اساسی و نهاده‌های دامی
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۱۷ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۹ نظر)
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۵ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
مردم ایران دشمنانی به مراتب کارکشته‌تر را ناامید کرده‌اند  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می گیرد  (۲ نظر)
ایران در نبرد ۱۲ روزه از موشک‌های استراتژیک استفاده نکرد  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
لاریجانی: مردم آمریکا مراقب سربازانشان باشند  (۱ نظر)
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)