• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۹۵۰۱۸
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۸:۲۵
اقتصادی » آب و انرژی
زنگنه در دیدار با نمایندگان کمیسیون انرژی مجلس:

صادرات خوب فرآورده‌های نفتی و پتروشیمی با وجود تحریم‌ها

وزیر نفت: صادرات فرآورده‌های نفتی و پتروشیمی با وجود برخی مشکلات به خوبی در حال انجام است و تحریم‌ها خللی در این زمینه وارد نکرده است

صادرات خوب فرآورده‌های نفتی و پتروشیمی با وجود تحریم‌هابه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، بیژن زنگنه در دیدار با نمایندگان کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در ساختمان مرکزی شرکت ملی گاز ایران گفت: صادرات فرآورده‌های نفتی با تلاش شبانه‌روزی همکارانمان شرایط مطلوبی دارد، البته برخی مشکلات وجود دارد که لاینحل نیست.

زنگنه صادرات نفت و میعانات گازی را به دلیل تحریم آمریکا یکی از مشکلات وزارت نفت عنوان کرد و افزود: تلاش‌مان این است هیچ رقمی از صادرات نفت و میعانات گازی عنوان نشود و تاکنون نیز در این زمینه موفق بودیم، زیرا اعلام رقم صادرات نفت سبب سوء استفاده دشمنان می‌شود.

وی تاکید کرد: ما توانایی صادرات این مقدار نفت را برخلاف عده‌ای که عنوان می‌کنند به دلیل ناکارآمدی نداریم، داریم. مشکل کنونی صادرات نفت سیاسی و امنیتی است، نه عملیاتی.

وزیر نفت با بیان اینکه هم اکنون بخشی از میعانات گازی در اختیار پالایشگاه ستاره خلیج فارس قرار می‌گیرد و مشکلات صادرات این بخش کمی برطرف شده است، افزود: همه راه‌های فروش نفت از بورس انرژی گرفته تا تهاتر را آزمایش کردیم و با هر فردی یا سازمانی که خواستار خرید نفت ایران باشد نیز مذاکره کردیم و به‌تازگی نیز اعلام کردم صورتجلسه این مذاکرات نیز امضا شود.

وی  گفت: تاکنون فرد یا سازمانی در بخش تهاتر نفت با کالا وارد نشده است. دریافت پول نفت برای ما بسیار مهم است و باید نسبت به پرداخت آن مطمئن شویم تا مشکلات همانند بابک زنجانی بار دیگر تکرار نشود.

وزیر نفت با بیان اینکه سال۹۷ سال خوبی برای صنعت نفت بود افزود: در این سال برای نخستین بار با وجود افزایش جمعیت زیر پوشش گازرسانی هیچ محدودیتی حتی در بخش صنعتی و نیروگاهی اعمال نشد. کار بزرگی بود که از سوی شرکت ملی نفت ایران و شرکت ملی گاز ایران انجام شد.

وی با بیان اینکه هم اکنون بیش از ۹۲ درصد جمعیت کل کشور به‌طور مستقیم از نعمت گاز بهره‌مند هستند، گفت: بیش از ۹۹ درصد جمعیت شهری و ۸۰ درصد جمعیت روستایی هم اکنون از نعمت گاز برخورداند؛ البته در این بخش شاهد نبود تعادل هستیم. کرمان، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، آذربایجان غربی اندکی از بقیه استان‌ها عقب هستند.

زنگنه درباره سیل نیز که نگرانی برخی نمایندگان بود، با بیان اینکه بخش زیادی از سیل مربوط به مناطق نفت‌خیز خوزستان است، افزود: توصیه خود را در این زمینه به همه شرکت‌های تابعه وزارت نفت اعلام و تاکید کردم آسیب هموطنان عزیز در مناطق سیل‌زده ایجاب می‌کند که همه نیرو‌ها و تجهیزات صنعت نفت همچنان با هماهنگی کامل با ستاد فرماندهی مدیریت بحران، برای یاری‌رسانی و ارائه خدمات به مردم، حضوری فعال داشته باشند تا مردم هرچه سریع‌تر به خانه و زندگی‌شان برگردند.

وزیر نفت به شعار امسال (رونق تولید) اشاره کرد و افزود: امسال می‌توان بخش عمده‌ای از سفره پارس جنوبی را جمع کرد، مشکلاتی را که در پالایشگاه فاز ۱۴ است باید حل کنیم و بقیه نیز امسال جمع می‌شود؛ افزون بر این، در زمینه طرح‌های نفتی نیز ما نخستین اوراق مشارکت را به ارزش ۳ هزار میلیارد تومان فروختیم که با هدف آغاز به کار سریع‌تر پیمانکاران است و این اقدام در مناطقی که سیل رخ نداده با سرعت بیشتری انجام می‌شود.

وی از تحول بزرگی در صنعت پتروشیمی کشور در دو سال آینده خبر داد و گفت: بر اساس این تحول، تولید صنایع پتروشیمی ایران از لحاظ وزنی نزدیک به دو برابر خواهد شد که در میان طرح‌های نیمه‌تمام خوراک پتروشیمی‌ها، کار بسیار بزرگی است؛ از امسال مقدار خوراک از مصرف بیشتر می‌شود.

زنگنه با ارائه توضیحاتی درباره صنعت پالایش نفت، به توسعه فاز‌های پالایشگاه میعانات گازی ستاره خلیج فارس در سال ۹۷ اشاره کرد و افزود: امسال نیز در پی افزایش ظرفیت پالایشگاه ستاره خلیج فارس هستیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آذربایجان شرقی ظرفیت تبدیل شدن به محور دیپلماسی منطقه‌ای را دارد
نگاهی به سه فیلم و مستند آماده پخش از سیما
افزایش آلودگی هوا در شهر‌های صنعتی؛ ۵ شهر در وضعیت قرمز
تقویم روز و اوقات شرعی هجدهم دی به افق آبادان و خرمشهر
اطلاعیه قطع برق در برخی شاهرود
تداوم آلودگی هوا در شهر‌های صنعتی
روایتی از تجمع اصناف و بازاریان بجنورد 
اکران سیار میزبان ۵۰ هزار معتکف سراسر کشور
«احمد» جمعه نیم‌بها اکران می‌شود
انتخاب سرمربی جدید هوادار
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۸ دی
رشد چشمگیر مشارکت مردمی در اعتکاف امسال استان زنجان
دانشگاه علوم پزشکی زنجان پیشتاز در اجرای برند دانشگاه تاثیرگذار
مطالعات پهنه‌بندی لرزه‌ای زنجان
قطع گاز ۶۶۴ ساختمان دستگاه های اجرایی در استان زنجان
احترام به خانواده شهدا در جمهوری اسلامی نظیری در دنیا ندارد
مشارکت هزار و ۲۰۰ خیر زنجانی با طرح صدقه الکترونیکی کمیته امداد
نقشه راه زنجیره‌های اقتصادی مزیت دار آذربایجان غربی تدوین  می‌شود
تأمین کالا‌های اساسی در آذربایجان‌غربی پایدار است
آغاز نظارت‌های گسترده جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی بر بازار همزمان با اجرای طرح جدید اقتصادی دولت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باد و برف در راه همدان
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد در واحد‌های استانی اعلام شد
شهادت ۳ نفر از نیرو‌های فراجا در ناآرامی‌های امروز لردگان
تشییع پیکر شهید محمود حقیقت جمعی فردا در زاهدان
جزئیات برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه‌های کشور
رئیس جمهور به بانک‌ مرکزی رفت
نیروی عملیاتی موساد در ایران اعدام شد
تمرکز نیرو‌های فراجا باید معطوف بر پیشگیری از اغتشاشات باشد
انتشار عمومی بزرگترین کلان داده قضایی کشور
یکسان سازی نرخ ارز در مرکز مبادله طلا و ارز
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران
اعتبار کالابرگ هر سه ماه یکبار متناسب با تورم تغییر می‌کند
فرمانده کل ارتش:دشمن در اعتراضات مردم ایران دخالت نکند
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۷ دی
اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره فیلم منتشر شده از اتفاقات اطراف بیمارستان سینا
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۸ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۲ نظر)
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
انتشار کارت ورود به آزمون‌های استخدامی بانک کشاورزی و کمیته امداد  (۱ نظر)
آیت‌الله جنتی: دشمن‌شناسی مردم توطئه‌ها را خنثی می‌کند  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)
توضیحات وزیر ارشاد درباره کاغذ و ارز ترجیحی  (۱ نظر)
تولید مجموعه نمایشی طنز ورثه لر در خوی  (۱ نظر)