• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۹۷۱۶۹
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۰:۱۴
سیاسی » سیاست خارجی
در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما

سپاه در خط مقدم مقابله با تروریسم

سخنگوی ستاد کل نیرو‌های مسلح: ملت ایران از پاسداران حمایت کردند و این شکست بسیار بزرگی برای امریکایی هاست

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سردار ابوالفضل شکارچی اقدام خصمانه رژیم آمریکا در تروریستی نامیدن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را تصمیمی احمقانه خواند و افزود: سپاه محبوب ملت ایران، کشورهای مظلوم منطقه و کشورهای ازادی خواه جهان است و انتظار بیشتر از این از آمریکایی ها نداریم.
وی گفت: امروز ملت ایران یکپارچه سپاهی شدند و از پاسداران انقلاب اسلامی حمایت کردند که این شکست بسیار بزرگی برای امریکایی هاست.
سخنگوی ستاد کل نیروهای مسلح افزود: اقدام خصمانه رژیم آمریکا زمینه سازی برای انتخابات رژیم صهیونیستی، جبران شکست های پی در پی آمریکا در منطقه و کاهش شکاف بین مقامات آمریکایی و مردم این کشور است.
سردار شکارچی با بیان اینکه اکنون ناوها و شناورهای آمریکایی برای تردد در منطقه خلیج فارس از شناورهای سپاه پاسداران اجازه می گیرند گفت: از امروز و بر اساس مصوبه مجلس و بیانیه شورای عالی امنیت ملی همه نیروهای آمریکایی در غرب آسیا و نیروهای منتسب به آنها تروریسم هستند و این ماجراجویی را باید مقامات آمریکایی پاسخ دهند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


سید حسین نقوی حسینی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی نیز در این برنامه تروریستی نامیدن سپاه به وسیله آمریکایی ها را اقدامی وقیحانه، زشت و خلاف موازین بین المللی خواند و گفت: امروز نمایندگان مجلس شورای اسلامی یکپارچه پاسدار شدند و به آمریکایی ها اعلام کردند همه جریان های سیاسی در انسجام کامل و متحد از سپاه حمایت می کنند.
وی با بیان اینکه ایستادگی ملت ایران الگویی برای ملت های منطقه و آزادی خواهان در سراسر جهان شده است افزود: این موضوع آمریکایی ها را عصبانی کرده و آنها از سر ناچار دست به این اقدام ها می زنند.
نقوی حسینی با بیان اینکه پیش از اقدام متقابل دولت در برابر تصمیم آمریکایی ها کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی دو نشست برگزار و در آن طرح های مناسبی را مطرح کرد.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه حاکمیت آمریکا نوکر صهیونیست هاست و ترامپ هر خواسته ای صهیونیست ها داشته اند انجام داده است گفت: در دو روز گذشته مجلس شورای اسلامی 17 عنوان طرح را تهیه کرده است که با هر کدام از آنها می توان یقه آمریکایی ها را گرفت.
وی افزود: دو طرح دو فوریتی و یک طرح سه فوریتی در مجلس مطرح شد که محور همه آنها تروریستی خواندن نیروهای آمریکایی تحت فرماندهی سنت کام است.
نقوی حسینی گفت: در برخی از این طرح ها موضوع ممنوعیت پروازهای هواپیماهای آمریکایی از فراز ایران و عبور کشتی های آنها و اقدام ارتش و سپاه در مقابل نیروهای آمریکایی بود که اکنون طرح ملایم تری مبنی بر تروریست بودن نیروهای نظامی آمریکایی مستقر در غرب آسیا تصویب شده است.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: مجلس شورای اسلامی همپای آنچه که آمریکایی ها انجام دادند تصویب کرده است.
وی با بیان اینکه فقط کمک مستشاری ما در سوریه و عراق دماغ آمریکایی ها را به خاک مالیده است و کاری کرده ایم که رئیس جمهور آمریکا با هواپیمای چراغ خاموش وارد عراق می شود گفت: ظرفیت جمهوری اسلامی ایران بسیار بیشتر از آمریکایی ها در منطقه است و ما هنوز وارد کار عملیاتی در مقابل آمریکایی ها نشده ایم.
نقوی حسینی افزود: هدف اصلی تحریم های آمریکا بهره گیری از شکاف های داخلی و نارضایتی مردم است.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: تبلیغات گسترده آمریکایی ها بر ضد سپاه در دهه اخیر موجب شد آنها فکر کنند با تروریستی نامیدن سپاه جریان های سیاسی داخلی مقابل هم می ایستند اما نتیجه این اقدام آنها عکس شد و انسجام جدی در کشور ایجاد کرد.

وی افزود: اکنون فرصت مناسبی برای جمهوری اسلامی ایران است که از شکاف های سیاسی داخلی آمریکا استفاده کند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


محسن محبی استاد دانشگاه نیز در این برنامه با بیان اینکه تروریست در حقوق بین المللی تعریف نشده است گفت: اقدام خصمانه آمریکا بر ضد سپاه به طور مسلم مغایر حقوق بین المللی و نادیده گرفتن حق حاکمیت کشورهاست.
وی افزود:​ این اقدام خصمانه تیر خلاص به حقوق بین المللی است.
این استاد دانشگاه با بیان اینکه حقوق بین الملل در اثر اقدامات آمریکا دچار بحران شده است گفت: تحولات اخیر در حقوق بین المللی موجب شده است جامعه جهانی اقدام های یکجانبه آمریکایی ها را نپذیرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


ابوذر گوهری مقدم کارشناس مسائل آمریکا نیز در این برنامه گفت: آمریکایی ها می خواهند با افزایش فشار و تحریم نارضایتی های داخلی را افزایش دهند و مسئولان کشورمان برای گرفتن امتیاز پای میز مذاکره بکشانند.
وی گفت: آنها با اقدام خصمانه علیه سپاه می خواهند به کشورهایی که با ایران تعامل دارند نیز بگویند در معرض تحریم های آمریکایی قرار دارند.
این کارشناس افزود: اقدام خصمانه آمریکا علیه سپاه هدیه به صهیونیست هاست زیرا تحریم از گذشته وجود داشت.
گوهری مقدم گفت: آمریکایی ها می خواهند مردم را مخاطب قرار دهند و در کشور دو گانگی ایجاد کنند اما اقدام خبیثانه آنها موجب انسجام بیشتر داخلی شد.
وی افزود: آمریکایی ها در مدت حیات خود سالی یک جنگ راه انداخته اند اما در جنگ های اخیر زمین گیر شده اند و در پی استفاده از ابزار جدیدی به نام تحریم هستند.
این کارشناس مسائل آمریکا گفت: آمریکایی ها می خواهند نهادهای دیگر کشورمان را نیز وارد این فهرست کنند اما مردم همچنان از نهادهای کشور حمایت جدی می کنند.
وی افزود: آمریکایی ها می خواهند با تحریم ها خود را کنار مردم ایران نشان دهند اما در حقیقت به ملت فشار می آورند و این موجب می شود تحریم های آمریکا نتیجه معکوس دهد.
گوهری مقدم گفت: تحریم ها به ضرر خود آمریکایی ها تمام می شود و نتیجه تعامل با آمریکایی ها مانند آخرین آن که برجام بود مشخص است که بد عهدی، قانون شکنی و نقض قوانین بین المللی است.
وی با بیان اینکه کنگره آمریکا یک هفته فرصت دارد تصمیم ترامپ را تصویب کند افزود: به رغم مخالفت های حزبی با ترامپ مخالفت جدی برای ملغا کردن این تصمیم ترامپ در کنگره وجود ندارد.
این کارشناس مسائل آمریکا گفت: نظامیان آمریکایی همیشه مخالف این تصمیم ترامپ بوده اند و اکنون از اقدام متقابل سپاه نگرانی جدی دارند.
گوهری مقدم افزود:​این اقدام خصمانه علیه سپاه موجب می شود آمریکایی ها نتوانند با گروه های مرتبط با ایران نیز ارتباط بگیرند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هفته ۲۰ فوتبال لیگ یک فرانسه؛ پاریسی‌ها دوباره در صدر
دانشنامه دفاع مقدس ظرفیتی برای معرفی شهدای استان به نسل جوان
ضرورت تعامل دانشگاه‌ها مراکز صنعتی
اجرای شبکه فیبر نوری در بردسکن
اطلاعیه مراسم احیای مهدوی در شب نیمه شعبان تبریز
ورزش جانبازان و معلولان نیازمند حمایت است
دستگیری ۳۷ سارق و مالخر در خراسان جنوبی
بهره برداری از بزرگ‌ترین مخزن ذخیره آب استان در رفسنجان
هفت دستگاه اتوبوس به ناوگان حمل و نقل عمومی قزوین اضافه می‌شود
رویکرد دولت در توجه به مناطق کم برخوردار
رهاسازی یک قطعه قو سفید پس بهبودی در تالاب بین‌المللی انزلی
ویژه برنامه های چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در کیش
قطعی آب دربرخی محله های شهرکرمانشاه
آغاز عملیات اجرایی شهرک کشاورزی اردبیل در دهه فجر
تثبیت جایگاه پنجمی تیم شهرداری ارومیه در لیگ برتر
جمهوری اسلامی ایران بر پایه انتخاب و رأی مردم شکل گرفته است
ساخت میکروسکوپ تداخلی نور سفید لینیک با فناوری بومی
برنامه‌های امدادی، فرهنگی و آموزشی هلال احمر استان یزد در دهه فجر
رده بندی تنیس جهان؛ تثبیت آلکاراس در صدر، صعود جوکوویچ به رده سوم
جمع آوری همه کلاس‌های کانکسی در استان کرمان تا پایان سال
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نمایندگان مجلس در حمایت از سپاه پاسداران سبزپوش شدند
فهرست مشخصات ۲۹۸۵ جان‌باخته حوادث اخیر منتشر شد
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود
برگزاری مسابقات قرآن کمیته روستایی و عشایری آذربایجان شرقی
اجرای ۴۰۰ کیلومتر عملیات روکش آسفالت در محورهای خراسان رضوی
اطلاعیه مهم برای گندم کاران استان اردبیل
پیش بینی افزایش دما و ورود سامانه بارشی به خوزستان
عزل مدیرشبکه افق و توقف برنامه «خط‌خطی»
عراقچی: فقط در حوزه هسته‌ای توافق ممکن است
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن
ملت ایران همچنان سدی استوار در برابر فتنه‌ها خواهند بود
آمریکایی‌ها بین دو راهی جنگ پرهزینه و بی‌آبرویی
جزئیات سفر وزیر خارجه قطر به تهران از زبان بقائی
پیش‌بینی بارش‌های پراکنده در برخی مناطق کشور
ایران قوی و مستقل مانع اصلی برنامه‌های استکباری است
خبر مثبت علی لاریجانی از پیشرفت مذاکرات  (۲ نظر)
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
جابه‌جایی بیش از ۳۰ میلیون تن کالا در محورهای برون‌شهری استان فارس  (۱ نظر)
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر  (۱ نظر)
اتصال چابهار و اردبیل به شبکه ریلی کشور  (۱ نظر)
هیچ ایرانی نباید از خرداد ۱۴۰۵ بدون بیمه باشد  (۱ نظر)
فوت قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز  (۱ نظر)
جشن هلهله فرشتگان در شهرکرد  (۱ نظر)
افتتاح بیش از ۲ هزار طرح عمرانی در دهه فجر  (۱ نظر)
اقدام اروپا علیه سپاه، خللی در اراده ملی ایجاد نخواهد کرد  (۱ نظر)
به دلیل ارتکاب جنایات بین‌المللی آمریکا  (۱ نظر)
حضور رهبر معظم انقلاب در حرم مطهر امام خمینی (ره)  (۱ نظر)
هشتگ سپاه ضدتروریسم پربازدید شد  (۱ نظر)
ایران قوی و مستقل مانع اصلی برنامه‌های استکباری است  (۱ نظر)
بیانیه جامعه ورزش در حمایت از مقام معظم رهبری  (۱ نظر)