پخش زنده
امروز: -
مسلمانان سریلانکا در نماز جمعه برای قربانیان حملات این کشور دعا کردند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل ازشبکه تلویزیونی فرانس24؛ حدود یک هفته پس از حملات صورت گرفته علیه جامعه مسیحیان سریلانکا که دویست و پنجاه و سه کشته برجای گذاشت، برگزاری مراسم یادبود برای قربانیان این حملات همچنان ادامه دارد.
در شهر کاتانکودی مسلمانان هنگام برگزاری نماز جمعه یاد قربانیان این حملات را گرامی داشتند. زهران هاشم که به عنوان مغز متفکر حملات سریلانکا معرفی می شود و یکی از عاملان حملات انتحاری روز یکشنبه گذشته اهل این شهر بود.
در ادامه تحقیقات در مورد این حملات دستگاه های امنیتی همچنان در جستجوی صد و چهل نفر دیگر هستند. نهادهای امنیتی در یکی از بازرسی های خود در شهر سامانتورای در سیصد و هفتاد کیلومتری شرق کلمبو پایتخت سریلانکا صدها دینامیت، مواد ساخت بمب و پرچم داعش کشف کردند. در همین محل ویدئویی که در آن نشان می داد داعش مسئولیت حملات را بر عهده گرفته است، کشف شد. در همان روز رئیس جمهور سریلانکا اعلام کرد زهران هاشم مظنون اصلی این حملات کشته شده است. زهران هاشم رهبری جماعت ملی توحید را بر عهده داشت. مقامات سریلانکا معتقدند حدود صد و چهل نفر دیگر که با داعش در ارتباط هستند همچنان در این کشور حضور دارند که برخی از آنان دستگیر شده اند.
رئیس جمهور سریلانکا در این باره گفت مانند سایر کشورهایی که با تهدید داعش رو به رو هستند، ما نیز در نهایت کنترل اوضاع را به دست خواهیم گرفت. ما فعالیت آنها را در سریلانکا متوقف خواهیم کرد.
بنابر اعلام یکی از مقامات بلند پایه وزارت دفاع ونزوئلا، رئیس پلیس سریلانکا روز جمعه از سمت خود استعفا کرد. در کلمبو فضا همچنان پرتنش است. بسیاری از مناطق محاصره شده است. مقامات سریلانکا از مسلمانان این کشور خواستند نماز را در خانه های خود اقامه کنند و به مسجد نروند.
یکی از مسلمانان در کلمبو می گوید ما حقیقتا امنیت نداریم. اگرچه مقامات کشور آنچه در توان دارند را در زمینه امنیت انجام می دهند. اما ما می دانیم ممکن است اتفاقات زیادی در کشور رخ دهد.
طبق گزارش دولت سریلانکا احتمال می رود صنعت گردشگری این کشور پس از این حملات به شدت تحت تاثیر قرار گیرد. ممکن است امسال زیان مالی این کشور به یک و نیم میلیارد دلار برسد.