پرداخت۸۰ درصد مطالبات کلزاکاران مازندرانی
از ابتدای فصل خرید تاکنون، بیش از ۱۹هزار و ۷۲۱تن کلزا از کشاورزان مازندرانی خریداری شد

به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران، کشاورزانی که تا ۱۱ خرداد محصول کلزای خود را تحویل مراکز خرید تضمینی شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۲ دادند مطالبات خود را دریافت کردند.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۲ گفت: از ابتدای فصل خرید دانه روغنی کلزا در سال جاری تاکنون بیش از ۱۹ هزار و ۷۲۱ تن کلزا به ارزش ۶۳۸ میلیارد و ۵۲۳ میلیون ریال از کشاورزان مازندرانی خریداری شد که با پیگیریهای به عمل آمده کشاورزانی که تا ۱۱ خرداد کلزای خود را به مراکز خرید این شرکت تحویل دادند، مطالبات آنها به مبلغ ۵۰۸ میلیارد و ۶۷۸ میلیون ریال از طریق سامانه خرید تضمینی بانک عامل پرداخت شد.
سید محمد جعفری افزود: با پیگیریهای صورت گرفته، مطالبات سایر کلزاکاران نیز به زودی پرداخت میشود.
وی تصریح کرد: بر اساس دستور العمل خرید تضمینی کلزا قیمت پایه خرید هر کیلوگرم دانه روغنی کلزا با دو درصد ناخالصی و ۱۰ درصد رطوبت ۳۴ هزار و ۳۹۸ ریال تعیین شده است.
جعفری در پایان خاطرنشان کرد: تا زمانی که کشاورزان عزیز، کلزا برای تحویل داشته باشند مراکز خرید شرکت غله دائر خواهند بود.