• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۶۶۲۰۹
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۷
اقتصادی » کشاورزی، روستا و عشایر
با هدف چابک سازی و افزایش کارایی

ایستگاه های دام و طیور با مشارکت بخش خصوصی اداره می شود

­ایستگاه‌های دام و طیور کشور با هدف چابک سازی و افزایش کارایی به زودی تعیین تکلیف و در صورت لزوم با مشارکت بخش خصوصی اداره می‌شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از وزرات جهاد کشاورزی؛ معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی امروز چهارشنبه در حاشیه گردهمایی سراسری معاونان بهبود تولیدات دامی کشور با اعلام این مطلب گفت: در حال حاضر بیش از ۳۰ ایستگاه دام و طیور در زمینه‌های مختلف اصلاح نژاد، حفظ ذخایر ژنتیکی و یا ترویج، آموزش و انتقال دانش روز به بهره برداران و مهندسان پرورش دام در کشور فعالیت می‌کنند که سابقه برخی از آن‌ها به پیش از انقلاب اسلامی می‌رسد.
مرتضی رضایی افزود: ما به دنبال آن هستیم این ایستگاه‌ها با مالکیت دولتی و مشارکت بخش خصوصی اداره شوند.
وی اظهار داشت: بخش خصوصی چابک است و اگر درست انتخاب شوند هم اهداف شرکت خود و هم اهداف وزارتخانه را پیش می‌برند.
رضایی از تشکیل کارگروهی برای بررسی این ایستگاه‌ها خبر داد و تصریح کرد: ظرف یک ماه این کارگروه راه اندازی و تعیین تکلیف می‌شود که کدام ایستگاه‌ها را باید تمام قد حفظ و به روز کنیم و در کدام ایستگاه‌ها باید بخش خصوصی مشارکت کند.
وی با بیان این که تغییر نگرش در معاونت امور دام ایجاده شده است، گفت: رویکرد کنونی ما، اصلاح نژاد در گله‌های مردم است و در این راستا راهی جز مشارکت بخش خصوصی نداریم و ایستگاه‌های دام و طیور در همین جهت باید مجهز و سازماندهی شوند.
معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: در این ایستگاه‌ها باید بهترین دام‌های اصلاح شده نگهداری شود و خروجی آن به صورت اسپرم، جنین و ... در اختیار دامداران به منظور اصلاح گله‌های مردمی قرار گیرد.
وی در پاسخ به پرسشی درباره نظارت معاونت امور دام بر توزیع نهاده‌های دام و طیور در کشور گفت: دولت و وزارت جهاد کشاورزی مصمم است محصولات دامی مثل گوشت مرغ، تخم مرغ و شیر با قیمت مناسب در اختیار مصرف کنندگان قرار بگیرد از این رو اکثر نهاده‌ها با ارز ترجیحی ۴۲۰۰ تومانی وارد کشور و توزیع می‌شود.
رضایی ادامه داد: با توجه به چند نرخی شدن ارز ممکن است این تمایل در برخی‌ها وجود داشته باشد که نهاده‌های وارداتی خارج از شبکه، توزیع و موجب افزایش قیمت شود، از این رو در اواخر سال ۹۷ طبق ابلاغیه وزیر جهاد کشاورزی همه معاونت‌های امور دام در سراسر کشور و سازمان‌های جهاد کشاورزی استان‌ها موظف شدند با هماهنگی ستاد معاونت، شرکت پشتیبانی امور دام و معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی، نهاده‌های مورد نیاز واحد‌های مرغداری و دامداری را به تفکیک در اختیار آنان قرار دهند.
وی اظهار داشت: سیستم نظارت به گونه‌ای طراحی شده که همه وارد کنندگان و توزیع کنندگان را زیر پوشش قرار می‌دهد.
معاون وزیر جهاد کشاورزی درباره اصلاح نژاد دام کوچک و گوسفند و بز نیز گفت: بازنگری در اصلاح نژاد دام کوچک از دیگر برنامه‌های ما است که در این گردهمایی مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد.
وی افزود: ما به دنبال آن هستیم که عملیات اصلاح نزاد دام کوچک نیز با سرعت بیشتری انجام شود.
رضایی همچنین از تدوین و طراحی سند توسعه دامپروری کشور تا پایان امسال خبر داد و گفت: در این سند توسعه افق تولید گوشت مرغ، تخم مرغ، شیر و گوشت قرمز مشخص می‌شود و مناطقی که دارای استعداد توسعه برای تولید محصولات پروتئینی هستند ارزیابی می‌شوند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجتماع ۱۵ ساله عزاداران البرزی در میدان فاطمیه کرج
صدور هشدار سطح نارنجی آلودگی هوا در البرز
برگزاری جلسه شورای پدافند غيرعامل لرستان
عزاداری مردم لرستان در سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)
هشدار درباره موج جدید آنفلوآنزا: شدت بالا، سرایت سریع و ضرورت پیشگیری
برگزاری یادواره شهدای انتظامی در سلسله
شهید گمنام ، مهمان جاودانه صدا و سیمای زنجان
تمدید مهلت انتخاب صادرکنندگان برگزیده استانی سال ۱۴۰۴
سفر وزیر امور خارجه به فرانسه
در روزهای آلودگی هوا مایعات زیاد مصرف کنید
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۴ آذر
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
تجلیل از خانواده معظم شهدا در خرم آباد
قتل یک استاد دانشگاه به‌دست قاتلان اجاره ای در گتوند
حال و هوای این روزهای مدینه منوره
برگزاری یادواره شهدا در دورود
استمرار آلودگی هوا در سمنان
همه مراکز آموزشی لرستان در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد
تکرار مواضع ممدانی ضد ترامپ بعد از دیدارش با ترامپ
تشییع پیکر‌های مطهر شهدای فاطمی در ضاحیه بیروت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه
فرار رئال از شکست
جهان می‌تواند بدون آمریکا به کار خود ادامه دهد
آخرین وضعیت کیفیت هوای شهر‌های آذربایجان غربی؛ ۳ آذر ۱۴۰۴
تشکیل کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران
پزشکیان: شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست
تمامی مقاطع تحصیلی استان‌تهران بجز فیروزکوه غیرحضوری شد
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی شهادت مرتضی رضیعی
آیین وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام
حال و هوای شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم بانوی کریمه
لاریجانی: برای دنیا راهی جز مقابله با رژیم صهیونی نمانده است
مدارس سراسر استان سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد
مدارس سیستان بلوچستان در روز‌های پایانی هفته غیرحضوری شد
واگذاری زمین به ۱۲۲ هزار خانواده مشمول قانون جوانی جمعیت
تشییع پیکر ۱۰۰ شهید گمنام دفاع مقدس در تهران
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)