پخش زنده
امروز: -
تولید عسل هر کندو در استان اصفهان 67 درصد کاهش داشته است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ کارشناس مسئول زنبور عسل سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: عواملی مانند خشکسالی، افزایش قیمتها، داروهای تقلبی و بی اثر و نبود نقدینگی سبب شده تا میزان تولید عسل دراستان حدود هزار و 700 تن کاهش یابد.
محمدمهدی طباییان افزود: چهار هزار زنبوردار با 800 هزارکلنی زنبور در استان اصفهان فعالند و این استان جایگاه سوم کشور را در تعداد کلنی دارد.
وی گفت: سالهای قبل از هرکندو 15 کیلو گرم عسل تولید می شد؛ ولی اکنون، این میزان به تولید پنج کیلوگرم از هر کندو کاهش پیدا کرده است.
محمد صادق شانه ای، مدیرعامل زنبورداران خوانسار هم گفت : این شهرستان قطب تولید عسل بویژه عسل طبیعی استان است که براثر بروز عواملی چون بیمه نشدن زنبوردار، افزایش هزینه انتقال و جابه جاییِ کندو و خشکسالی، میزان تولید سالانه از 900 هزارکیلو به 300 هزارکیلو کاهش یافته است .
شهرام موحدی، مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان هم به داروهای تقلبی بیماری های زنبور موجود در بازار اشاره و بر خرید داروهای مجاز از مراکز مورد تایید دامپزشکی تاکید کرد.