وزیر دفاع در بندرعباس؛
اقدام دولت انگلیس در جبل الطارق راهزنی دریایی است
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در مراسم الحاق شناور های کلاس حیدر به ناوگان دریابانی هرمزگان گفت: ما اخیراً شاهد اقدام تهدید آمیز از سوی دولت انگلیس در جبل الطارق بودیم که مغایر با تعهدات کشورهای اروپایی در برجام است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس امیر سرتیپ حاتمی افزود: این اقدام انگلیس، نادرست و غلط و شبیه دزدی دریایی است و ما اقدامات زیادی علیه دزدان دریایی انجام داده ایم. این نوع دزدی دریایی نیز تحمل نخواهد شد.
وی گفت: حفظ امنیت مرز تا دوردست ها قدرت دریایی را می طلبد که نیروهای نظامی و انتظامی ما از مؤلفه های این قدرت هستند.
امیر حاتمی افزود: ما با دارا بودن نیروی انسانی متعهد، متخصص و متفکر توانسته ایم در بخش های مختلف شناوری و تجهیزات رو به پیشرفت باشیم به طوری که امروز می توانیم محصولات فن آوری مورد نیاز در سطح و زیر سطح را تولید کنیم.
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: در تولید اژدر ، موشک ، صنایع مکمل دریایی الکترونیک، لیزر و رادار گریز خودکفا هستیم و همه تجهیزات ساخته شده بدست توانمند متخصصان داخلی کشور صورت می گیرد.
امیر حاتمی گفت: امروز در وزارت دفاع، بیش از 30 محصول موشکی، 200 محصول الکترونیکی و 300 محصول تسلیحاتی درحال تولید است.
وی گفت: برخورداری از طولانی ترین سواحل نیاز به تامین امنیت دارد و ما برای تامین این امنیت هزینه های زیادی متحمل شدیم و توانستیم مسئولانه و مقتدرانه این امنیت را تامین کنیم.
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: پیام ناکام ماندن تجاوز پهباد آمریکایی این بود که ما برای تامین امنیت مرزها هیچگونه مسامحه نخواهیم داشت و مقتدرانه از مرزهای هوایی ، دریایی و زمین خود دفاع می کنیم.
شناور کلاس حیدر غرق نمی شود
وزیر دفاع گفت: شناور کلاس حیدر برای ماموریتهای جستجو، نجات، گشت، کنترل و بازرسی دریایی در همه شرایط استفاده میشود.
امیر سرتیپ حاتمی افزود: این شناور با فرم بدنه ویژه از جنس آلومینیوم دریایی و قابلیت هیدرودینامیکی بالا، دارای ویژگیهای تعادل و تحرک در دریای مواج است.
وی گفت: این شناور قابلیت حفظ تعادل و غرق نشدن حتی در زوایای تا ۱۸۰ درجه و دریانوردی با وزش باد بیش از ۷۰ کیلومتر بر ساعت دارد.
وی افزود: این شناور بومی شده شناورهای کلاس جهانی امداد و نجات است که قابلیتهای فنی آن مانند سرعت، برد دریانوردی و قابلیت حرکت در موج ارتقاء یافته است.
امیر حاتمی افزود: این شناور ۱۹ و سه دهم متر طول، چهار و شش دهم متر عرض، ۲ و هشت دهم متر ارتفاع عرشه با آبشخور یک و دو دهم متری است.
وزیر دفاع گفت: این شناورها از سال ۹۶ بومی سازی شده و پس از انجام آزمایشهای ساحل و دریا، امروز به ناوگان شناوری مرزبانی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران ملحق شد.
صرفه جویی ارزی 40درصدی در ساخت این شناورها
مدیر عامل سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح نیز گفت: همه مراحل طراحی و ساخت این شناورها به دست متخصصان صنایع دریایی وزارت دفاع متناسب با ماموریتهای دریایی نیروی دریابانی انجام شده است.
سرتیپ امیر رستگاری افزود: ساخت شناور کلاس حیدر بیش از ۴۰ درصد صرفه جویی ارزی داشته و بیش از ۷۰ درصد قطعات استفاده شده در آن تولید داخلی است.
مدیر عامل سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: صندلیهای جاذب ارتعاش و شوک این شناور که برابر استانداردهای روز دریایی ساخته شده است، که در دریاهای طوفانی شدت ضربه و ارتعاش ناشی از برخورد امواج به نفرات را تا چهار و چهاردهم کاهش میدهد.
وی گفت: از این شناورها هم در آبهای کم عمق و هم در آبهای نیمه عمیق و عمیق استفاده میشود.
تولید این نوع شناور قطع وابستگی است
فرمانده نیروی انتظامی کشور نیز در مراسم الحاق این شناورها گفت: تولید شناورهای کلاس حیدر، قطع وابستگی به کشورهای خارجی است.
سردار حسین اشتری افزود: ما به مرور توانستیم تمام نیازمندیهای خود را در داخل تولید کنیم که این از افتخارات نیروهای مسلح کشور است.
وی گفت: تهدید جمهوری اسلامی ایران اعم از تحریمها موجب اقتدار و ایستادگی روی پای خود و اتکاء به صنعتگران داخلی شده است.
فرمانده نیروی انتظامی کشور گفت: تهدید جمهوری اسلامی ایران اعم از تحریمها موجب اقتدار و ایستادگی روی پای خود و اتکاء به صنعتگران داخلی شده است.
استاندار هرمزگان هم گفت:با تکیه به توان نیروهای متخصص داخلی به مرحله بازدارندگی نظامی رسیدیم.
فریدون همتی افزود: با الحاق شناورهای کلاس حیدر به دریابانی و افزایش تامین امنیت دریایی مردم با اطمینان بیشتری داد و ستد میکنند.
فرمانده انتظامی هرمزگان هم گفت: تقویت مرزبانی هرمزگان با توجه به هزار و صد کیلومتر مرز دریایی ضروری است.
سردار عزیز الله ملکی افزود: قاچاق کالا از مرزهای غیررسمی و قاچاق مواد مخدر ضرورت تجهیز دریابانی را برای مقابله با قاچاق چیان دوچندان میکند.