• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۷۵۱۹۱
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۳۹۸ - ۱۸:۳۶
ورزشی » ساير حوزه ها
در نشست خبری المپیاد استعداد‌های برتر ورزش مطرح شد؛

کاهش بودجه المپیاد استعداد‌های برتر ورزش

مدیرکل استعدادیابی وزارت ورزش و جوانان: بودجه المپیاد استعدادیابی نسبت به سال گذشته کاهش یافته است، اما جوابگوی برگزاری آن خواهد بود

کاهش بودجه المپیاد استعداد‌های برتر ورزشبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان؛ احمد سعادتمند در دومین نشست خبری المپیاد استعداد‌های برتر ورزش کشور، با ارزیابی کردن نتایج نخستین دوره این رویداد، علل برنامه ریزی برای برگزاری دومین دوره این رویداد مهم ورزشی را تشریح کرد.

وی گفت: در برخی از رشته‌ها، چندین سال است که در رده‌های سنی پایه مسابقات قهرمانی کشور برگزار نمی‌شود این در حالی است که شاید نهایت آرزوی یک نوجوان حضور در رقابت‌های قهرمانی استانش باشد. متاسفانه در رشته‌های مختلف لیگ‌های نوجوانان نداریم و ۱۶ استان در لیگ‌ها حضور ندارند که این امر می‌تواند در برگزاری مسابقات قهرمانی کشور و لیگ‌ها موثر واقع شود.

مدیرکل استعدادیابی وزارت ورزش و جوانان یکی دیگر از اهداف برگزاری المپیاد استعداد‌ها را شناسایی ظرفیت ورزشی و دیده شدن آن‌ها عنوان کرد.

وی یکی دیگر از دستاورد‌های این رویداد را وحدت اقوام عنوان کرد و افزود: متاسفانه به علت تبلغات مغرضانه دشمنان، این گونه عنوان شده بود که در شهر‌های مرزی امنیت وجود ندارد، اما با میزبانی خوب در این استانها، این تبلیغات منفی خنثی شد.

سعادتمند با اشاره به شرایط کنونی و نیاز کشورمان به نشاط و شادی تاکید کرد که این رویداد می‌تواند در کشور زمینه ساز شور و نشاط شود.

وی با ابراز خوشحالی از اینکه بسیاری از فدراسیون‌ها و ادارات کل، این المپیاد را در تقویم خود ثبت کرده اند، افزود: این امر به پشتوانه سازی تیم‌های ملی در سراسر کشور کمک می‌کند.

مدیرکل استعدادیابی وزارت ورزش و جوانان گفت: این افتخار را داریم که بعد از المپیک نوجوانان در آرژانتین، المپیاد را برای دوره بعدی ۲۰۲۲ برنامه‌ریزی کردیم و حتی نیم‌نگاهی به ۲۰۲۴ پاریس و ۲۰۲۸ آمریکا داریم. به گفته بسیاری از کارشناسان این ورزشکاران نوجوان پایه اصلی در مسابقات بزرگ بعدی خواهند بود.

وی استفاده بهینه از بودجه در راستای اقتصاد مقاومتی را یکی دیگر از نتایج برگزاری المپیاد عنوان کرد و افزود: در این ارتباط همه جوانب را رعایت کرده ایم.

سعادتمند توزیع بودجه المپیاد را در مسیر عدالت محوری اعلام کرد و گفت: بودجه همه نوجوانان در همه استان‌ها برابر است و بودجه اختصاصی نهضت استعدادیابی در سازمان بودجه ثبت شده است.

وی درباره بودجه دومین دوره المپیاد استعدادیابی افزود: بودجه‌ها در چند بخش به فدراسیون‌ها داده می‌شود که ۱۰ درصد از آن مربوط به استعدادیابی است. با توجه به افزایش تعداد نفرات شرکت کننده امسال، بودجه در سه بخش توزیع می‌شود. بخشی برای فدراسیون‌ها، بخشی برای ادارات کل ورزش و جوانان استان‌ها و بخشی دیگر برای هزینه اعزام است که باز هم به ادارات کل داده خواهد شد.

مدیرکل استعدادیابی وزارت ورزش و جوانان گفت: بودجه المپیاد با توجه به تعداد ورزشکاران نسبت به سال گذشته کاهش یافته است، اما جوابگوی برگزاری المپیاد خواهد بود. مبلغ مورد نظر بررسی شده است و اعلام خواهد شد.

وی در خصوص ثبت اطلاعات ورزشکاران نوجوان افزود: در واقع میانگین قدی و پیکرشناسی ورزشکاران را می‌دانیم تا بتوانیم از آن‌ها استفاده کنیم. اطلاعات ورزشکاران روز به روز در سامانه مبین ثبت می‌شود. در سال اول ۱۶ هزار و ۴۰۰ نفر ثبت شدند و این آمار امسال افزایش یافته است.

سعادتمند گفت: در این ارتباط یک نرم افزار کاربردی جامع استعدادیابی پیش‌بینی شده که در مراحل پایانی کار طراحی قرار دارد و همه اطلاعات مربوط به یک ورزشکار در آن ثبت می‌شود.

وی توضیحاتی را در خصوص این رویداد در سال گذشته داد و افزود: سال پیش مسابقات در ۷۷ رشته برگزار شد، اما امسال با افزایش درخواست روبرو بودیم و قرار است این رویداد ورزشی در ۹۶ رشته و در ۱۹ استان برگزار شود.

مدیرکل استعدادیابی وزارت ورزش و جوانان گفت: در واقع برگزاری المپیاد یک بخش طرح بوده و بخش دیگر آن حفظ استعداد‌ها است. امسال پنج هزار و ۲۰۰ استعداد از بین ۷۶۰ هزار ورزشکار شناسایی شده است که برای آن‌ها برنامه‌ریزی خواهیم کرد.

وی در خصوص بهره مندی از ظرفیت بخش خصوصی در برگزاری دومین المپیاد استعدادیابی افزود: برای این دوره کمیته بازاریابی پیش‌بینی کرده‌ایم و می‌خواهیم از این بخش کمک بگیریم.

سعادتمند در خصوص حضور منتخبان این المپیاد در رویداد‌های برون مرزی گفت: پیشنهادمان به شورای معاونان این بود که نفرات منتخب چند ماه در اردو باشند و در دهه فجر با دعوت از تیم‌های خارجی، در این مسابقات حضور پیدا کنند که خوشبختانه این موضوع مورد استقبال برخی فدراسیون‌ها قرار گرفت.

وی افزود: در المپیک ۱۳ هزار نفر شرکت می‌کنند، اما در المپیک کوچک ما سه برابر این تعداد حضور خواهند داشت. امیدوارم این طرح بزرگ دیده شود و به برگزاری بهتر آن کمک شود.

مدیرکل استعدادیابی وزارت ورزش و جوانان درباره تعامل با آموزش و پرورش در برگزاری استعدادیابی گفت: خوشبختانه بعد از سه دهه که بین ۲ وزارتخانه فاصله وجود داشت، از سال گذشته تاکنون بیش از چهار نشست و همچنین سه جلسه در سطح معاونان برگزار شده است.

وی افزود: سال گذشته با پنج فدراسیون جلساتی برای مسابقات در سطح دانش‌آموزی داشتیم که هیچ یک برای برگزاری آن زیربار نرفتند؛ بنابراین از آموزش و پرورش خواستیم که ما برگزار کننده این پنج رشته باشیم که این اتفاق از سال آینده رخ خواهد داد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مشق عزت و آزادگی کردستانی‌ها در شب عاشورا
موقع گرما زدگی چه اقداماتی باید انجام دهیم؟
مرکز دیجیتال بریکس با حضور وزیر نفت ایران افتتاح شد
خونخواهی رهبر شهید انقلاب، مطالبه جدی دستگاه عدلیه در عرصه بین‌المللی است
نوایی که در گلستان پیچید"شام غریبان سحر ندارد"
گوشه و کنار استان سوگوار سید و سالار شهیدان
خیابان های شیراز ، آیینه دار قیام سرخ حسین
ملت ایران با ایستادگی خود، محاسبات آمریکا را به شکست کشاند
تاسوعای حسینی در پاکستان
کتابی که ریشه در ۵۰ سال قبل دارد
عزاداری روز عاشورا در شهر‌های مختلف ترکیه
مراسم خیمه سوزان در مشهد ورضویه
پویش «۲۵ درجه» در موکب‌ها
تاسوعا و عاشورا؛ جلوه ای دیگر از خدمت بی ادعا در اردبیل
مشق سرخ عاشورا ، بر بوم هنر
شیرازی ها ؛ پا در رکاب عهد حسین
مراسم عزاداری عاشورای حسینی (ع) ۱۴۰۵ در مشهد مقدس
سالگرد شهید هسته‌ای دکتر صدیقی صابر و گرامیداشت ۱۷ شهید اقتدار در آستانه‌اشرفیه
از سنگر دانشگاه تا میدان جهاد علمی؛ روایت پیشگامان علم در مسیر خدمت به انقلاب
تعزیه‌خوانی در روستای بُرس کدکن تربت حیدریه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیام سردار سیدمجید موسوی به خانوادۀ شهید ماکان نصیری
با متخلفان آزمون سمپاد برخورد شود
سفر رئیس جمهور به مشهد مقدس برای زیارت امام رضا(ع)
اختلال خدمات کارت‌محور بانک ملی ایران برطرف شد
یادگیری رایگان هنرهای سنتی؛ ثبت‌نام دوره‌های تابستانی در شیراز آغاز شد
ورود کاروان نظامی رژیم صهیونیستی به خاک سوریه
ظرفیت ۶۸هزار نفری کاردانی به کارشناسی ؛ جمعه آخرین روز مهلت ثبت نام
۲۵ سال نذری بریان با طعم معرفت حسینی
لزوم تقسیم‌بندی خراسان رضوی به هفت منطقه شهرداری برای همکاری‌های مشترک
امکان خرید ۲ بلیت هواپیما با تخفیف ۲۰ درصدی در مسیر کیش
مراسم عزاداری روز تاسوعای حسینی ۱۴۰۵ در تهران
دعوت وزنه‌بردار چهارمحال و بختیاری به اردوی آماده‌سازی تیم ملی
عبور دمای چند شهر خوزستان از ۵۰ درجه؛ بستان با ۵۱.۱ درجه گرم‌ترین نقطه خوزستان
اعمال روز عاشورا
اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌ها رفع شد
اختلال در ۲ بانک تجارت و ملی ادامه دارد  (۱۶ نظر)
اختلال همه بانک‌ها تا پایان امشب رفع می‌شود  (۳ نظر)
با متخلفان آزمون سمپاد برخورد شود  (۳ نظر)
شهرستان باوی صاحب بزرگترین شهرک صنعتی شمال خوزستان می‌شود  (۱ نظر)
رده بندی فیفا، بازگشت ایران به رده ۲۲  (۱ نظر)
یادگیری رایگان هنرهای سنتی؛ ثبت‌نام دوره‌های تابستانی در شیراز آغاز شد  (۱ نظر)
ورود کاروان نظامی رژیم صهیونیستی به خاک سوریه  (۱ نظر)
ماندگاری هوای گرم در اغلب مناطق خراسان رضوی تا پایان هفته  (۱ نظر)
سنای آمریکا به پایان جنگ با ایران رأی داد  (۱ نظر)
مجوز‌های بی‌ضابطه صنفی، علت ترافیک تبریز  (۱ نظر)
اعتراض کتبی وزارت صمت به افزایش قیمت محصولات ایران خودرو  (۱ نظر)
واکنش قاطع قالیباف به دروغ الزام واردات محصولات آمریکایی  (۱ نظر)
ایران برای گسترش همکاری‌ها با هند آماده است  (۱ نظر)
ایمن سازی مسیر‌های اربعین در همدان  (۱ نظر)
قطع برق خودکار ۲۴۴ مشترک در استان به علت عبور از سقف مجاز مصرف  (۱ نظر)