• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۷۵۱۹۱
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۳۹۸ - ۱۸:۳۶
ورزشی » ساير حوزه ها
در نشست خبری المپیاد استعداد‌های برتر ورزش مطرح شد؛

کاهش بودجه المپیاد استعداد‌های برتر ورزش

مدیرکل استعدادیابی وزارت ورزش و جوانان: بودجه المپیاد استعدادیابی نسبت به سال گذشته کاهش یافته است، اما جوابگوی برگزاری آن خواهد بود

کاهش بودجه المپیاد استعداد‌های برتر ورزشبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان؛ احمد سعادتمند در دومین نشست خبری المپیاد استعداد‌های برتر ورزش کشور، با ارزیابی کردن نتایج نخستین دوره این رویداد، علل برنامه ریزی برای برگزاری دومین دوره این رویداد مهم ورزشی را تشریح کرد.

وی گفت: در برخی از رشته‌ها، چندین سال است که در رده‌های سنی پایه مسابقات قهرمانی کشور برگزار نمی‌شود این در حالی است که شاید نهایت آرزوی یک نوجوان حضور در رقابت‌های قهرمانی استانش باشد. متاسفانه در رشته‌های مختلف لیگ‌های نوجوانان نداریم و ۱۶ استان در لیگ‌ها حضور ندارند که این امر می‌تواند در برگزاری مسابقات قهرمانی کشور و لیگ‌ها موثر واقع شود.

مدیرکل استعدادیابی وزارت ورزش و جوانان یکی دیگر از اهداف برگزاری المپیاد استعداد‌ها را شناسایی ظرفیت ورزشی و دیده شدن آن‌ها عنوان کرد.

وی یکی دیگر از دستاورد‌های این رویداد را وحدت اقوام عنوان کرد و افزود: متاسفانه به علت تبلغات مغرضانه دشمنان، این گونه عنوان شده بود که در شهر‌های مرزی امنیت وجود ندارد، اما با میزبانی خوب در این استانها، این تبلیغات منفی خنثی شد.

سعادتمند با اشاره به شرایط کنونی و نیاز کشورمان به نشاط و شادی تاکید کرد که این رویداد می‌تواند در کشور زمینه ساز شور و نشاط شود.

وی با ابراز خوشحالی از اینکه بسیاری از فدراسیون‌ها و ادارات کل، این المپیاد را در تقویم خود ثبت کرده اند، افزود: این امر به پشتوانه سازی تیم‌های ملی در سراسر کشور کمک می‌کند.

مدیرکل استعدادیابی وزارت ورزش و جوانان گفت: این افتخار را داریم که بعد از المپیک نوجوانان در آرژانتین، المپیاد را برای دوره بعدی ۲۰۲۲ برنامه‌ریزی کردیم و حتی نیم‌نگاهی به ۲۰۲۴ پاریس و ۲۰۲۸ آمریکا داریم. به گفته بسیاری از کارشناسان این ورزشکاران نوجوان پایه اصلی در مسابقات بزرگ بعدی خواهند بود.

وی استفاده بهینه از بودجه در راستای اقتصاد مقاومتی را یکی دیگر از نتایج برگزاری المپیاد عنوان کرد و افزود: در این ارتباط همه جوانب را رعایت کرده ایم.

سعادتمند توزیع بودجه المپیاد را در مسیر عدالت محوری اعلام کرد و گفت: بودجه همه نوجوانان در همه استان‌ها برابر است و بودجه اختصاصی نهضت استعدادیابی در سازمان بودجه ثبت شده است.

وی درباره بودجه دومین دوره المپیاد استعدادیابی افزود: بودجه‌ها در چند بخش به فدراسیون‌ها داده می‌شود که ۱۰ درصد از آن مربوط به استعدادیابی است. با توجه به افزایش تعداد نفرات شرکت کننده امسال، بودجه در سه بخش توزیع می‌شود. بخشی برای فدراسیون‌ها، بخشی برای ادارات کل ورزش و جوانان استان‌ها و بخشی دیگر برای هزینه اعزام است که باز هم به ادارات کل داده خواهد شد.

مدیرکل استعدادیابی وزارت ورزش و جوانان گفت: بودجه المپیاد با توجه به تعداد ورزشکاران نسبت به سال گذشته کاهش یافته است، اما جوابگوی برگزاری المپیاد خواهد بود. مبلغ مورد نظر بررسی شده است و اعلام خواهد شد.

وی در خصوص ثبت اطلاعات ورزشکاران نوجوان افزود: در واقع میانگین قدی و پیکرشناسی ورزشکاران را می‌دانیم تا بتوانیم از آن‌ها استفاده کنیم. اطلاعات ورزشکاران روز به روز در سامانه مبین ثبت می‌شود. در سال اول ۱۶ هزار و ۴۰۰ نفر ثبت شدند و این آمار امسال افزایش یافته است.

سعادتمند گفت: در این ارتباط یک نرم افزار کاربردی جامع استعدادیابی پیش‌بینی شده که در مراحل پایانی کار طراحی قرار دارد و همه اطلاعات مربوط به یک ورزشکار در آن ثبت می‌شود.

وی توضیحاتی را در خصوص این رویداد در سال گذشته داد و افزود: سال پیش مسابقات در ۷۷ رشته برگزار شد، اما امسال با افزایش درخواست روبرو بودیم و قرار است این رویداد ورزشی در ۹۶ رشته و در ۱۹ استان برگزار شود.

مدیرکل استعدادیابی وزارت ورزش و جوانان گفت: در واقع برگزاری المپیاد یک بخش طرح بوده و بخش دیگر آن حفظ استعداد‌ها است. امسال پنج هزار و ۲۰۰ استعداد از بین ۷۶۰ هزار ورزشکار شناسایی شده است که برای آن‌ها برنامه‌ریزی خواهیم کرد.

وی در خصوص بهره مندی از ظرفیت بخش خصوصی در برگزاری دومین المپیاد استعدادیابی افزود: برای این دوره کمیته بازاریابی پیش‌بینی کرده‌ایم و می‌خواهیم از این بخش کمک بگیریم.

سعادتمند در خصوص حضور منتخبان این المپیاد در رویداد‌های برون مرزی گفت: پیشنهادمان به شورای معاونان این بود که نفرات منتخب چند ماه در اردو باشند و در دهه فجر با دعوت از تیم‌های خارجی، در این مسابقات حضور پیدا کنند که خوشبختانه این موضوع مورد استقبال برخی فدراسیون‌ها قرار گرفت.

وی افزود: در المپیک ۱۳ هزار نفر شرکت می‌کنند، اما در المپیک کوچک ما سه برابر این تعداد حضور خواهند داشت. امیدوارم این طرح بزرگ دیده شود و به برگزاری بهتر آن کمک شود.

مدیرکل استعدادیابی وزارت ورزش و جوانان درباره تعامل با آموزش و پرورش در برگزاری استعدادیابی گفت: خوشبختانه بعد از سه دهه که بین ۲ وزارتخانه فاصله وجود داشت، از سال گذشته تاکنون بیش از چهار نشست و همچنین سه جلسه در سطح معاونان برگزار شده است.

وی افزود: سال گذشته با پنج فدراسیون جلساتی برای مسابقات در سطح دانش‌آموزی داشتیم که هیچ یک برای برگزاری آن زیربار نرفتند؛ بنابراین از آموزش و پرورش خواستیم که ما برگزار کننده این پنج رشته باشیم که این اتفاق از سال آینده رخ خواهد داد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برداشت گیلاس
نهاجا ضربه سختی به ترامپ در کویت زد
بازچرخانی آب، رمز تداوم تولید در صنعت کاشی؛ تأمین بیش از نیمی از نیاز آبی از چرخه بازیافت
اعلام محدودیت‌های ترافیکی در محورهای منتهی به پایانه‌های مرزی خوزستان
موکب‌های عراقی میزبان زائران اربعین شدند
آماده‌سازی شهر ری برای پذیرایی از ۴ میلیون زائر در مراسم جاماندگان اربعین
چهارمین ایستگاه جهادی چشم پزشکان تهرانی در شوسف نهبندان
تفاهم‌نامه‌توسعه همکاری فعالان اقتصادی کرمان و افغانستان
تردد ۱۱۵ هزار زائر اربعین حسینی از مرز‌های خوزستان
رها نمی‌کنیم
جنوب، قلب سرزمین ایران
صعود جودوکاهای جوان و نوجوان ایران در رنکینگ جهانی
نماینده مردم سلسله و دلفان فردا مهمان برنامه خانه ملت و با نمایندگان
دیدار معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید با خانواده شهید عبدالرضا کیانی
تلفیق علم و مهارت آموزی در دوره‌های فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی
آیین روز ملی صنعت و معدن با حضور رئیس جمهور
درخشش تیم مینی‌گلف گیلان در رقابت‌های قهرمانی کشور و کسب عنوان نایب‌قهرمانی
مردم میدان‌دار خیابان‌ها در وفاداری به انقلاب اسلامی
آغاز حرکت کاروان بزرگ مشایه اهواز به سمت کربلای معلی
ضرورت رفع مغایرت‌های حقوقی محیط‌زیست در توسعه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فراخوان نام نویسی آزمون استخدامی سازمان منطقه آزاد کیش
فقط ۲ روز تا پایان مهلت استفاده از اعتبار کالابرگ باقی مانده است
انفجارهای شدید در بحرین، کویت، امارات و شمال عراق
برگزاری امتحانات نهایی پایه دوازدهم در روز سه‌شنبه ۳۰ تیرماه
هواپیما‌های بزرگ ترابری آمریکا هدف قرار گرفتند
ادامه حملات تجاوزکاران آمریکایی به خاک ایران
  جدول برنامه مدیریت مصرف برق ۳۰ تیر ۱۴۰۵ در چهارمحال و بختیاری
بازدید معاون اجرایی رئیس‌جمهور از مجتمع گاز پارس جنوبی
ایران با استفاده از موشک‌های جدید، اوضاع را تغییر خواهد داد
علی آبادی: اولویت تامین برق با مردم جنوب کشور است
زلزله کرمانشاه آسیبی به تاسیسات آب و برق وارد نکرده است
اعتراض و واکنش منفی هواداران به حضور ترامپ در فینال جام جهانی
امتحانات نهایی دانش آموزان، سه‌شنبه ۳۰ تیر برگزار می شود
آدرس و نوع خدمات مواکب اربعین حسینی استان مرکزی مستقر در ایران و عراق در سال ۱۴۰۵
بیش از ۸۰۰ مگاوات ظرفیت جدید نیروگاهی تا نیمه مرداد وارد مدار می‌شود
تعویض رایگان موتور‌های قدیمی کولر با موتور‌های کم مصرف جدید در خراسان جنوبی  (۴ نظر)
اعدام دو تن از عوامل جنایات میدان شهید علیخانی اصفهان  (۲ نظر)
فراخوان نام نویسی آزمون استخدامی سازمان منطقه آزاد کیش  (۱ نظر)
هواپیما‌های بزرگ ترابری آمریکا هدف قرار گرفتند  (۱ نظر)
سرلشکر عبداللهی: به‌هرگونه وحشی‌گری دشمن پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)
ادامه حملات تجاوزکاران آمریکایی به خاک ایران  (۱ نظر)
  جدول برنامه مدیریت مصرف برق ۳۰ تیر ۱۴۰۵ در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
ایران با استفاده از موشک‌های جدید، اوضاع را تغییر خواهد داد  (۱ نظر)
اعتراض و واکنش منفی هواداران به حضور ترامپ در فینال جام جهانی  (۱ نظر)
تنگه هرمز عامل تعیین سرنوشت مردم ایران است  (۱ نظر)
مالزی گسترش شهرک‌سازی در اراضی اشغالی را به شدت محکوم کرد  (۱ نظر)
عملیات گستره بازداشت عوامل داعش در ترکیه  (۱ نظر)
هشدار یمن به عربستان: به محاصره پایان دهید  (۱ نظر)
سامانه‌های موشکی هیمارس در کویت هدف موشک‌های ارتش  (۱ نظر)
حملات بامدادی آمریکا به شیراز ؛ پرتابه دشمن به ارتفاعات اصابت کرد  (۱ نظر)