• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۷۸۰۷۸
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۳۹۸ - ۲۲:۵۷
مرکزی » اقتصادی
گزارش مکتوب

دمیدن روح امید در کالبد صنعت استان مرکزی

واحدهای صنعتی نیمه راکد و تعطیل شده استان مرکزی به چرخه تولید بازگشتند و روح امید و حیات اقتصادی را در کالبد صنعت استان مرکزی دمیدند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز اراک، 55 واحد صنعتی در استان مرکزی که چند سال پیش در مقابل مشکلات متعدد زانو زده و دوران ورشکستگی را طی می کردند با پیگیری های کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید دوباره فعال و در مسیر شکوفایی و توسعه قرار گرفتند.دمیدن روح امید و حیات اقتصادی در کالبد صنعت استان مرکزی
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی در جمع صنعتگران استان مرکزی در اراک افزود: یکی از عوامل مهم تعطیل شدن این صنایع بی توجهی مدیران آنها به هنگام سازی تجهیزات و محصولات تولیدی بود.
محمدرضا حاجی پور معتقد است هر صنعتی عمر مفید دارد و اگر مدیران صنایع با نیازسنجی اجتماعی، تولیدات خود را با نیاز جامعه تطبیق ندهند محکوم به شکست می شوند.
تجلی رنگ و بوی تولید در صنایع استان...
بخش عمده مشکلات این صنایع با دستگاه و سازمان های خدمات رسان مثل تامین اجتماعی، امور مالیاتی و بانک ها بوده که به گفته حاجی پور با برگزاری نشست های مختلف با مدیران آنها اکنون زمینه بازگشت این واحدهای تولیدی تعطیل شده به چرخه تولید فراهم شد.
دمیدن روح امید و حیات اقتصادی در کالبد صنعت استان مرکزیاستان مرکزی دارای بیش از 2 هزار و 800 واحد صنعتی سبک، متوسط و سنگین است.
شمار قابل توجهی از واحدهای تولیدی تعطیل شده از تسهیلات رفع موانع تولید در راستای به روزرسانی تجهیزات و عوامل تولید و یا سرمایه در گردش استفاده کردند و اکنون رنگ و بوی تولید در این واحدهای تولیدی به وضوح متجلی شده است.
استان مرکزی دومین قطب صنایع مادر تخصصی و چهارمین قطب صنعت کشور است و در زمینه تنوع تولیدات صنعتی رتبه نخست کشور را به خود اختصاص داده است.
تزریق اعتبار و تسهیلات به بدنه نیم جان صنایع ورشکسته استان...
هزار و 596 واحد تولیدی استان مرکزی تاکنون بیش از 12 هزار و 156 میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید دریافت کردند.دمیدن روح امید و حیات اقتصادی در کالبد صنعت استان مرکزی
اغلب واحدهای رفع مشکل شده در زمینه های صنایع غذایی، صنایع فلزی، مقره سازی و ساخت دکل های برق فعالیت دارند.
شناسایی مشکل، نخستین راه برای برطرف کردن رکود صنایع استان...
برای یافتن راه حل اساسی حل مشکلات پیش روی تولید، گروهی از کارشناسان سازمان صمت ماموریت یافتند علت های رکود و ورشکستگی صنایع استان مرکزی را شناسایی و نتیجه را به مسئولان اعلام کنند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی می گوید: این گروه خبره در آغاز، فعالیت همه صنایع استان را ارزیابی و مشکلات آنها را به اعضای کارگروه تسهیل و رفع موانع استان مرکزی اعلام کردند تا برنامه ریزی و تصمیم گیری های اساسی و اصولی انجام شود.
احیای صنایع راکد، اولویت برنامه های دولت...
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای وزیر کشور در سفر اخیرش به استان مرکزی وقتی همراه با استاندار مرکزی از دمیدن روح امید و حیات اقتصادی در کالبد صنعت استان مرکزیواحدهای تولیدی و صنعتی شهرستان ساوه بازدید می کرد گفت: حفظ و تقویت اشتغال موجود و افزایش توان تولید کارخانه ها و صنایع با استفاده از راهکارهای مناسب از اولویت های دولت در سال رونق تولید است.
بابک دین پرست با قدردانی از تلاش مسئولان استان مرکزی و اهتمام آنان برای رفع مشکلات حوزه صنایع و تولیدات آنان افزود: در استان مرکزی مشکلات بسیاری از واحد‌های تولیدی برطرف شده و واحد‌های نیمه تعطیل و غیرفعال زیادی هم به چرخه تولید بازگشته اند.


مکلف شدن همه وزارتخانه ها برای حل مشکلات صنایع...
دولت همه وزارتخانه ها را مکلف کرده با استفاده از تمام ظرفیت های موجود نسبت به حل مشکلات تولید کنندگان تلاش کنند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای وزیر کشور البته این را هم گفته که ستاد تسهیلات رفع موانع تولید استان مرکزی برای رفع مشکلات بخش صنایع مثل امور مالیاتی، تامین اجتماعی، کمبود نقدینگی و بدهی به دستگاه های خدمت رسان گام های موثری برداشته است.
تعطیلی واحد‌های تولیدی به علت بدهی بانکی، مصداق همصدا شدن با دشمن...
وزیر صنعت، معدن و تجارت 10 تیر امسال در جمع صنعتگران کشور با بیان اینکه تعطیل کردن واحد‌های تولیدی به دلیل بدهیدمیدن روح امید و حیات اقتصادی در کالبد صنعت استان مرکزی بانکی، مصداق همصدا شدن با دشمن است گفت: ما این فرصت را به بانک‌ها نمی‌دهیم و واحد‌های تولیدی هم باید در جبهه تولید و اشتغال موفقیت آمیز عمل کنند و این موضوع را جدی بگیرند.
رضا رحمانی با بیان اینکه هیچ واحد تولیدی به علت بدهی بانکی نباید تعطیل شود افزود: این موضوع بر خلاف فرمایشات رهبری در خصوص رونق تولید است و همصدا شدن با دشمن محسوب می‌شود.
تلاش دولت برای فعال سازی 2 هزار واحد صنعتی نیمه تعطیل در کشور...
در سالی که سال رونق تولید نام گرفته تعداد واحدهای صنعتی نیمه تعطیل در کشور، دو هزار واحد عنوان شده که البته کمی مایوس کننده به نظر می رسد.
معاون وزیر صنعت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌ های صنعتی ایران هم نشست با صنعتگران کشور، احیای این 2 هزار دمیدن روح امید و حیات اقتصادی در کالبد صنعت استان مرکزیواحد صنعتی را از برنامه های راهبردی دولت در سال جاری عنوان کرد.

محسن صالحی نیا این را هم گفته که فعال کردن این تعداد واحد تولیدی و صنعتی و همچنین افزایش ظرفیت تولید 4 هزار واحد صنعتی از سیاست‌ های دولت در سال رونق تولید است.

 


دغدغه مسئولان برای بازگرداندن همه واحدهای تولیدی غیر فعال کشور...
معاون هماهنگی امور اقتصادی و زیربنایی معاون اول رییس جمهور هم که اردی بهشت امسال به اردبیل سفر کرده بود در جلسه ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی این استان گفت: نوسان قیمت ارز سبب بالا رفتن قیمت کالاهای خارجی شده که در این وضعیت، توجه ویژه به تولیدات داخلی برای احیای صنایع راکد بسیار ضروری است.
شیرکوند معتقد است بهبود وضعیت صنایع ورشکسته کشور می‌تواند سبب پیشرفت در حوزه‌های اقتصادی و حمایت از تولیدات داخلی شود که کاملا منطبق با فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی در زمینه حمایت از تولیدات داخلی است.
حمایت قاطع از سرمایه گذری در صنعت کشور...
دادستان کل کشور هم که 19 تیرماه جاری برای ارزیابی وضعیت صنایع شهرستان ساوه به استان مرکزی سفر کرده بود در نشست دمیدن روح امید و حیات اقتصادی در کالبد صنعت استان مرکزیکمیته حمایت قضائی از سرمایه گذاری گفت: دادستان ها و روسای دادگستری های کشور ماموریت دارند اجازه ندهند صنایع به خاطر برخی مشکلات حقوقی تعطیل شوند.
حجت الاسلام منتظری تاکید کرد: کارخانه‌ها و کارگاه‌های تولیدی در شرایط کنونی اقتصادی باید فعالیت داشته باشند و دستگاه قضائی هم کمک‌های لازم را ارائه می‌کند.

احیای واحدهای راکد با بهره گیری از تجربه های امید بخش...
حال که دولت در سال رونق تولید عزم و اراده خود را بر احیای واحدهای غیر فعال کشور گذاشته، بازگشت 55 واحد تعطیل شده در استان مرکزی می تواند بارقه امید و تجربه ای راهگشا برای مسئولان و دیگر مدیران واحدهای تولیدی نیمه فعال در استان های کشور باشد تا با انجام کار کارشناسی هر چه سریعتر در مسیر بازگرداندن باقیمانده واحدهای صنعتی ورشکسته گام های بلندتری بر داشته شود.
کاهش میزان بیکاری با احیای واحدهای تولیدی تعطیل شده...
استاندار مرکزی احیای واحد‌های تولیدی نیمه راکد استان را در کاهش میزان بیکاری بسیار موثر می داند و می گوید: با وجود مشکلات اقتصادی و تشدید تحریم‌ها، نرخ بیکاری در استان مرکزی روند نزولی یافته است.
دمیدن روح امید و حیات اقتصادی در کالبد صنعت استان مرکزیسید علی آقازاده خرداد امسال در جلسه ستاد راهبری اقتصاد مقاومتی استان مرکزی افزود: میزان رکود و تعطیلی کارگاه‌ها و کارخانجات استان مرکزی به نسبت میانگین کشوری کاهش یافته و تعداد اشتغال در سال جاری هم متناسب با برنامه ریزی که در سال گذشته صورت گرفته روند مطلوبی داشته است.

 

صنعتگران استان مرکزی خواستار حمایت بیشتر دولت...
به یکی از واحدهای صنعتی استان مرکزی در اراک که پیش از این غیر فعال شده بود سر زدم تا واقعیت های تلخ ورشکستگی اش را از زبان صنعتگر کارآفرینش بشنوم.
آقای فراهانی صنعتگری است که 5 سال در زمینه تولید قطعه های فلزی مورد نیاز صنایع بالا دستی فعالیت داشته و در دوره ای با ورشکستگی روبرو شد و کارگاهش دو سال غیر فعال بود.دمیدن روح امید و حیات اقتصادی در کالبد صنعت استان مرکزی
او از رنج هایی که در این مدت برای احیای دوباره کارگاهش کشیده برایم گفت و اینکه علاوه بر تامین معیشت خانواده اش، 35 خانواده دیگر را هم نان می داده.
در حالیکه برق چشمانش از امید به آینده و پیشرفت در کارش حکایت داشت، اما در عین حال از دو سال زجر و تحمل سختی های زیاد در دوره رکود واحد تولیدی اش که حالا دوباره با حمایت دولت جانی دوباره گرفته خبر می داد.
حرف آخر...
از آنجا که اجرای فرامین رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر رونق تولید از مولفه های مهم عملکرد مسئولان نظام است و از سویی دیگر دولت هم در سال رونق تولید اولویت هایی مثل احیای صنایع راکد و پیشگیری از تعطیلی واحدهای فعال صنعتی را مبنای کار خود قرار داده است، بنابراین مسئولان باید با همه ظرفیت های موجود برای برنامه ریزی و تصمیم گیری در زمینه رونق تولید تلاش کنند تا ضمن ایجاد اشتغال پایدار و رفع بیکاری، با ایجاد زمینه های شکوفایی و توسعه روز افزون صنعت، حیات اقتصادی استان مرکزی بیش از گذشته در مسیر توسعه و بالندگی قرار گیرد./
نویسنده: سید احمد طباطبایی

 

 

 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تأکید دولت بر تسریع تأمین مسکن حمایتی
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
۲۴ نانوایی جدید در زنجان به طرح پخت نان کامل پیوستند
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۵ دی ۱۴۰۴
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۵ دی ۱۴۰۴
پیگیری واگذاری قطعات طرح «ثمین ۳» ویژه متقاضیان قانون جوانی جمعیت در زنجان
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۵ دی ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۵ دی ماه ۱۴۰۴
دامپزشکی زنجان: خرد کردن مرغ و ماهی در مغازه‌ها ممنوع
کسب رتبه دوم صنایع تبدیلی و غذایی آذربایجان شرقی در تولید خوراک دام
آزادسازی۵۶ هزار مترمربع از زمین های ملی در لرستان
آمادگی همه جانبه آذربایجان شرقی برای برگزاری انتخابات
تصویب ۲۹ طرح اقتصادی در کارگروه امور زیربنایی سیستان و بلوچستان
ضرورت بهبود وضعیت اقتصادی و توجه به معیشت مردم
زیبایی و تنوع بازار بزرگ رشت
آزادی ۴۹ نفر به مناسبت ولادت امام علی (ع) در آذربایجان‌شرقی
بازپس‌گیری هزاران هکتار اراضی در سیستان و بلوچستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر
کالابرگ ۴ میلیونی به چه کسانی اختصاص می‌یابد؟
سه محور کوهستانی به علت بارش برف مسدود است
تکذیب خبر مجازی شدن امتحانات دانشگاه آزاد
بازدید سرلشکر پاکپور از مراسم سالگرد شهید سلیمانی در کرمان
آغاز اجرای وعده رئیس‌جمهور برای عدالت در توزیع یارانه
آغاز رسمی اجرای طرح جامع حمایت معیشتی و امنیت غذایی
قهرمانی المپیاکوس با گلزنی طارمی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۴ دی
سرشماری حضوری در ۷۰ نقطه از کشور در آبان ۱۴۰۵
جوّی آرام در بیشتر مناطق کشور
۶ محور مواصلاتی کشور مسدود است
تاکید عراقچی بر حمایت ایران از مردم و دولت منتخب ونزوئلا
قالیباف: باور شهید سلیمانی پیروزی ملت ایران بود
همراهی دولت و مجلس در توجه به معیشت مردم ضروری است
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۱۷ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۹ نظر)
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۲ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
مردم ایران دشمنانی به مراتب کارکشته‌تر را ناامید کرده‌اند  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
ایران در نبرد ۱۲ روزه از موشک‌های استراتژیک استفاده نکرد  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
لاریجانی: مردم آمریکا مراقب سربازانشان باشند  (۱ نظر)
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)