ندوشن، قطب تولید محصولات لبنی در استان یزد
دامداران ندوشنی سالانه یکهزار و ۲۰۰ تن محصول لبنی تولید و روانه بازار مصرف میکنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، مدیر جهاد کشاورزی ندوشن گفت: بیشتر اهالی بخش ندوشن به کار دامپروری اشتغال به طوری که از مجموع ۳۵۰۰ نفر جمعیت این شهر ۱۴۰۰ نفر در پرورش دام سبک فعالیت دارند.
ندوشن، روستای لبنی استان یزدبناپور افزود: در تولید لبنیات، زنان نیز مشارکت دارند و در مجموع حدود ۸۰۰ نفر از بانوان این روستا در امر تولید لبنیات کمک کار مردانشان هستند.
وی گفت: مراتع غنی و وجود گیاهان دارویی در بخش ندوشن، طعم و مزه مواد لبنی این منطقه را از دیگر مناطق کشور ممتاز کرده، بطوریکه ندوشن رتیه برتر کیفیت محصولات لبنی کشور را به خود اختصاص داده است.
مدیر جهاد کشاورزی ندوشن افزود: سالانه یکهزار و ۲۰۰ تن شیر تولید میشود که حدود سه تن آن بطور روزانه در کارگاههای محلی به ماست و مابقی به سایر فرارودههای لبنی جون پنیر، روغن گوسفند، کشک و سایر فراوردههای لینی تبدیل میشود.