• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۹۲۴۴۸
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۳
بین الملل » مقاومت
گزارش شاخه نظامی جنبش؛

پیشرفتهای موشکی جنبش جهاد اسلامی فلسطین

مهندسان گردان‌های قدس توانسته اند کاتیوشا‌های موجود در دست این جنبش را ارتقا دهند و بهبود بخشند .

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما ، گردان‌های قدس شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین، گزارشی از مراحل ارتقای موشک‌های کاتیوشای ساخت مهندسان گردان‌های قدس را نشانگر پیشرفت چشمگیر مقاومت فلسطین در برابر رژیم اشغالگر صهیونیستی است منتشر کرد.
در این گزارش همراه با تصاویر که گردان‌های قدس منتشر کرده آمده است: این فیلم درباره مراحل ارتقای کاتیوشا‌های شاخه نظامی جهاد اسلامی است که برای مقاومت در برابر رژیم صهیونیستی ساخته شده است. مهندسان گردان‌های قدس توانسته اند این کاتیوشا‌ها را ارتقا دهند و بهبود بخشند و به شکل کنونی از آن‌ها بسازند.
مراحل ارتقای کاتیوشا‌ها به دست مهندسان گردان‌های قدس به شرح زیر است:
گردان‌های قدس برای نخستین بار، کاتیوشا را در تاریخ بیست و یکم ژانویه سال ۲۰۰۷ میلادی به کار گرفت و در پاسخ به جنایات صهیونیست‌ها علیه فلسطینیان، ۱۰۰ فروند موشک کاتیوشا به شهرک‌های صهیونیست نشین شلیک کرد.
شاخه نظامی جهاد اسلامی در سال ۲۰۱۱ میلادی موشک‌های گراد را که ازموشک‌های کاتیوشای قبلی ارتقا یافته‌تر بود و روی خودرو نصب می‌شود به کار گرفت و پنج فروند از این موشک‌ها را در نوامبر سال ۲۰۱۱ میلادی به مواضع صهیونیست‌ها و در پاسخ به جنایت صهیونیست‌ها در ترور احمد شیخ خلیل فرمانده یگان مهندسی و ساخت گردان‌های قدس و نیز محمد عاشور، عبد الکریم شتات، باسم ابو العطا و حسن الخضری که در رفح به شهادت رسیدند، شلیک کرد.
گردان‌های قدس سپس از کاتیوشای دیگری در سال ۲۰۱۲ میلادی رونمایی کرد و در نبرد موسوم به مژده‌های پیروزی به کار گرفت و ویژگی آن نیز کارایی بیشتر است و پنج فروند از این موشک‌ها را به سوی شهرک‌های صهیونیست نشین شلیک کرد.
جنبش جهاد اسلامی فلسطین سپس کاتیوشای دیگری به نام سی هشت کا (C۸K) در سال ۲۰۱۲ میلادی ساخت. این برای نخستین بار در تاریخ مقاومت فلسطین بود که چنین موشکی ساخته شد و سه فروند از آن‌ها در دسامبر این سال به شهرک‌های صهیونیست نشین شلیک شد.
کاتیوشای ۱۰۷ نیز از دیگر کاتیوشا‌های ساخت گردان‌های قدس است که در نبرد موسوم به آسمان آبی به مواضع رژیم صهیونیستی شلیک شد.
بعد از کاتیوشای ۱۰۷ نوبت به کاتیوشای گراد زمینی رسید که شش فروند از این نوع موشک پیشرفته در ۲۰۱۲ میلادی به منطقه صهیونیست نشین بئر السبع در سرزمین‌های اشغالی ۱۹۴۸ میلادی شلیک شد.
شاخه نظامی جهاد اسلامی از موشک‌های ۱۰۷ در نبرد ”شکستن سکوت“ در سال ۲۰۱۴ میلادی بهره گرفت و تعدادی از این موشک‌ها را به شهرک‌های صهیونیست نشین شلیک کرد که از شدیدترین نبرد‌ها و کوتاه‌ترین آن‌ها بود.
ابتکار‌های گردان‌های قدس با آغاز نبرد ”بنیان مرصوص“ در سال ۲۰۱۴ ادامه یافت و این شاخه نظامی از کاتیوشا‌های جدید و متنوعی که در آن‌ها تغییراتی ایجاد شده بود استفاده کرد. کاتیوشا‌های جدید قادرند همزان بیش از ۱۶ فروند موشک از روی خودرو‌ها شلیک شوند.
شاخه نظامی جهاد اسلامی در این نبرد بود که برای نخستین بار در تاریخ منازعه با دشمن صهیونیستی از کاتیوشای بزرگی که از زیر زمین شلیک می‌شود رونمایی و یک فروند موشک از نوع براق ۱۰۰ به شهر نتانیا شلیک کرد. برد این موشک نیز بیش از ۱۲۰ کیلومتر است.
گردان‌های قدس در تازه‌ترین نبرد که امسال رخ داد به خصوص در نبرد ”حمم البدر“ در توانایی موشکی خود به خصوص در کاتیوشا تغییرات ویژه‌ای ایجاد کرده و باعث حیرت شده چرا که فراتر از همه پیش بینی‌ها عمل کرد و بخشی از حرکت‌های غافلگیر کننده مقاومت را که باعث وحشت دشمن می‌شود به نمایش گذاشت و از کاتیوشا‌های بزرگی رونمایی کرد که قادرند کلاهک‌های بزرگی حمل کنند، اما اسم این کاتیوشا‌ها را افشا نکرد و با این موشک‌های جدید بندر اسدود و نیروگاه هسته‌ای دیمونا و فرودگاه بن گورین و پالایشگاه حیفا را آماج حملات خود قرار داد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، نماد شجاعت، عقلانیت و ایثار
تخصیص ۵۰۰ تن سهمیه روغن به استان زنجان
رشد ۲۲ درصدی آمار معتکفان مراسم معنوی اعتکاف در کیش
تامین ۳۰ قلم تجهیزات مراکز درمانی زنجان و طارم
اعتکاف فرصتی برای خودسازی و تهذیب نفس
تولید مستند «آرنا» با محوریت پزشکی هسته‌ای در شبکه اشراق زنجان
۱۴ دی، اعزام ۱۱۰ زوج دانشجو از استان زنجان به مشهد مقدس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ دی ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۴ دی ۱۴۰۴ به افق قم
بیش از ۱۵ هزار معتکف در کهگیلویه و بویراحمد؛ روایت حضور گسترده معنوی
لرستان غرق در شادی و سرور ولادت حضرت علی (ع)
پیش بینی افزایش موقت دمای هوا در خراسان شمالی
پاسخ مردم یاسوج به ادعاهای ترامپ
پیام مداخله‌جویانه آمریکا نسخه‌ای برای نا امنی
خبر‌هایی از برگزاری جشن های ولادت امیرالمومنین علی(ع) در سمنان
یادی از شهید سلیمانی و ۲۳ شهید گچساران
واکنش هنرمندان و فعالان فضای مجازی به شهادت مرزبان کهگیلویه و بویراحمدی
خبرهای کوتاه کهگیلویه و بویراحمد
کهگیلویه و بویراحمد سراسر جشن و شادی برای میلاد مولود کعبه
همایش نه به شکار در دورود لرستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها
کاهش دما در استان کرمان
سرمای شدید و یخبندان در زنجان
با معترض حرف می‌زنیم؛ اغتشاش‌گر را باید سر جایش نشاند
هوای خراسان رضوی سردتر می‌ شود
تجهیز و غرفه بندی روستابازار پارک شهر در اراک
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا
حضور پزشکیان در مجتمع بهزیستی «خانه دختران ایران»
حمله به ونزوئلا نشانه ضعف آمریکا
آماده سازی میدان امام خمینی تهران برای برگزاری نمایش بزرگ میدانی فاتح خیبر
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال 
اهداء ۸۰۰ سری جهیزیه به نوعروسان کم برخوردار
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
بازداشت شهردار آبادان  (۳ نظر)
آغاز پیش فروش هفت محصول ایران خودرو  (۲ نظر)
افزایش ۴۰ درصدی مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد در سال ۱۴۰۵  (۲ نظر)
افتتاح شهربازی در جنوب شهر شیراز  (۱ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۱ نظر)
اطلاعیه سپاه لرستان درپی شهادت بسیجی امیرحسام خدایاری فرد  (۱ نظر)
پخش مستند «مهر»، از شبکه افق  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)
تشییع با شکوه شهید مجیدی مهر، شهید راه وطن در لوداب  (۱ نظر)
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)
هفته ۱۸ فوتبال سری آ ایتالیا؛ میلان به دنبال بازگشت به صدر  (۱ نظر)
نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی برای کاهش ترافیک هشتگرد  (۱ نظر)
نهضت توسعه عدالت آموزشی، جریان زنده ایثار و امید در کشور  (۱ نظر)
نجات یک خانواده از دل برف و کولاک کندوان  (۱ نظر)