• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۹۹۳۸۲
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۹:۰۷
گیلان » اقتصادی

تخصیص نیافتن کامل اعتبارات علت نیمه کاره ماندن طرح ها

عضو کمیسیون عمران خانه ملت گفت : 600 هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل طرح های نیمه تمام کشور نیاز است.

تخصیص نیافتن  کامل اعتبارات علت نیمه کاره ماندن طرح هابه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز گیلان ؛ عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفتگوی خبر ساعت 20 شبکه باران گفت : برای تکمیل طرح های نیمه تمام کشور به 600 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است که دولت حداکثر 30 هزار میلیارد تومان از این میزان اعتبارات را تامین کرده است.
حسن خسته بند با بیان اینکه بخش عمده ای از اعتبارات دولتی برای تکمیل طرح های نیمه تمام ، اسناد خزانه است که با بیش از 40 درصد تنزیل به دست پیمانکار می رسد افزود : با این روند اختصاص اعتبار تکمیل طرح حدود 30 سال طول خواهد کشید.
وی با اشاره به پیگیری مجلس شورای اسلامی برای تسریع در روند واگذاری طرح های نیمه کاره به بخش خصوصی گفت : دولت باید پروژه های نیمه کاره با سوددهی بالا را سریع تر و طرح های ضررده را با پرداخت یارانه به مرحله سوددهی برساند و به بخش خصوصی واگذار کند.
نماینده انزلی در مجلس شورای اسلامی چابک سازی بخش اداری ، الزام وزارت خانه ها به اجرای طرح ها و قبول نکردن اجرای طرح جدید را از جمله راهکارهای تسریع در روند تکمیل طرح های نیمه کاره کشور دانست.
حسن خسته بند با اشاره به اختصاص 40 میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل راه آهن رشت – انزلی افزود : با تکمیل این بخش از راه آهن که بخشی از کریدور بین المللی شمال – جنوب موسوم نوستراک است 50 درصد از هزینه حمل بار ، کاهش می دهد ، 11 هزار کیلومتر از مسیر را کوتاه تر می کند و 25 روز از زمان حمل کالا کاهش می دهد.
وی با اشاره به وعده دکتر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه مبنی بر اتصال بندر انزلی به راه آهن رشت - قزوین در سال 1399 گفت : 8 کیلومتر از راه آهن رشت – قزوین به منطقه آزاد انزلی می رسد که هزینه خرید زمین به عهده منطقه آزاد تجاری – صنعتی انزلی و تملک ، زیرسازی و روسازی راه آهن به عهده وزارت راه و شهرسازی است.
نماینده مردم انزلی در خانه ملت با اشاره به گذشت 14 سال از آغاز ساخت کنارگذر انزلی افزود : کمبود اعتبار و مصالح 2 عامل اصلی توقف اجرای این طرح است که در صورت تامین مصالح این کنار گذر تا پایان امسال به بهره برداری خواهد رسید.
حسن خسته بند به سرمایه گذاری 150 میلیارد تومانی بخش خصوصی برای توسعه زیرساخت های بندری در بندر انزلی اشاره کرد و گفت : در زمان کنونی سوله و اسکله نفتی با سرمایه گذاری بخش خصوصی در بندر این شهرستان در حال ساخت است.
وی در ادامه با بیان اینکه سرمایه گذاری دولت در شهرستان بندرانزلی در حوزه گردشگری کافی نیست افزود : در چند ماه گذشته با پرداخت 10 میلیارد تومان به متقاضیان ایجاد اشتغال روستایی 300 شغل در این زمینه ایجاد شد.
نماینده انزلی در مجلس شورای به پیگیری ها برای دریافت اعتبارات ملی برای بازسازی سکوی های ورزشگاه تختی بندرانزلی اشاره کرد و گفت : به علت افزایش نرخ مصالح این پروژه متوقف شده است.
حسن خسته با اشاره به وعده دکتر محمد باقر نوبخت رییس سازمان برنامه و بودجه کشور مبنی بر پرداخت 10 میلیارد تومان برای این کار افزود : در صورت تامین به موقع اعتبارات بازسازی سکوی های ورزشگاه تختی بندرانزلی تا پایان امسال ، 90 درصد پیشرفت فیزیکی خواهد داشت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مطالبات مردم در بسته صدای شما دوم آذر ۱۴۰۴
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
هفته بسیج، یادآور رشادت‌ها و ایستادگی مردمی‌ترین نهاد انقلاب اسلامی
ادای احترام به مقام شامخ شهید گمنام در بوکان
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
خبر‌هایی از برنامه های افزایش ازدواج و تحکیم خانواده در دامغان
«۲۲۲»؛ عددی که در ذهن مردم آبدانان؛ ایستادگی و شهادت، معنا می‌شود
ایست به اتلاف انرژی
امداد رسانی به مصدوم حادثه محور فارسان شهرکرد
راه‌اندازی «گروه‌های سازش محله‌ای» برای پیشگیری از اختلافات در البرز
غیرحضوری شدن مدارس خراسان جنوبی
بسیج بازوی پرتوان نظام اسلامی
پایان چشم انتظاری
مردم هرمزگان در سوگ حضرت زهرا (س)
الحاق زمین و شیرخشک به نوادر روزگار
استقرار یک سایت پرتابل تلفن همراه در منطقه الیت چالوس
آبا مدارس یزد به دلیل آنفولانزا تعطیل می‌شوند؟
برتری دندر در ژوپیلر لیگ با حضور جهانبخش
آلودگی شدید هوا در تهران
سالروز شهادت بانوی آب و آینه حضرت زهرا سلام الله علیها
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌ها در روز‌های سه شنبه و چهار شنبه
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
آغاز فرایند عرضه خودرو‌های وارداتی از فردا
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
فردا، تشییع پیکر شهدای گمنام دفاع مقدس
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)