• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۱۵۳۸۳
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۳۹۸ - ۲۰:۴۷
اجتماعی » تعاون و اشتغال
وزیر کشور اعلام کرد:

بدهی هزار و ۹۰۰ میلیارد تومانی دولت به کشاورزان

وزیر کشور گفت: بدهی هزار و ۹۰۰ میلیارد تومانی دولت به کشاورزان همچنان باقی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، عبدالرضا رحمانی فضلی در حاشیه سی و چهارمین جلسه ستاد تبلیغات و اطلاع رسانی اقتصادی به مصوبات جلسه اشاره کرد و افزود:گزارش های داده شده در اول جلسه نشان دهنده آن است که دستگاه ها مصوبات این ستاد را مدام پیگیری می کنند. وی درباره قیمت گذاری کالا‌ها نیز گفت: قرار شد وزارت صمت سامانه قیمت گذاری را مجدد بررسی و اشکالات و ایرادات سامانه را تا هفته آینده برطرف و گزارش کار را اعلام کنند و قیمت‌ها به صورت هفتگی اعلام شود.
وزیر کشور افزود: یکی از موضوعاتی که در جلسه امروز مطرح شد بحث لوازم التحریر بود که وزارت صمت اعلام کرد تاکنون ۳۰ میلیون مورد را در بازار توزیع کردیم و قرار است این میزان افزایش پیدا کند و البته بخشی از لوازم التحریر که با قیمت نیمایی توزیع می‌شود نیز کنترل کند و در سامانه قیمتش را بیاورند تا از افزایش قیمت جلوگیری کنند.
رحمانی فضلی گفت: بحث خرید گندم مطرح شد و بدهی که دولت به کشاورزان در این زمینه دارد ذکر شد که امسال نسبت به سال قبل روند پرداخت‌ها خیلی سریع بوده و رقم‌ها مناسب بوده است، اما تاکنون حدود هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان بدهی به کشاورزان باقی است که مقرر شد این موضوع مجددا در دولت مطرح شود و در فاصله زمانی کوتاهی این تامین شود به خصوص که این رقم مربوط به کشاورزان غرب کشور است و در غرب کشور فاصله بین برداشت محصول تا کاشت مجدد خیلی نزدیک است سازمان برنامه و بودجه متقبل شد که این موضوع را پیگیری کند ضمن اینکه از اقداماتی که تاکنون انجام شده تشکر می‌شود و نسبت به سال قبل تصریح شده است.
وزیر کشور افزود: بحث دستور العمل نحوه اطلاع رسانی دادگاه‌های مبارزه با فساد جزء موضوعاتی بود که دفعه قبل مطرح شد کارگروهی مقرر شد دستورالعملی تهیه کند ما در این دستور العمل هدف این بوده است که هم اقتدار و اراده و توان دادگاه‌ها و نظام در برخورد با مفاسد را به صورت جدی مطرح کنیم و از آن طرف توان بازدارندگی و مبارزه با فساد را افزایش بدهیم.
رحمانی فضلی گفت: نگرانی که منجر به تشکیل این دستورالعمل و کارگروه شاهد این است که ما باید آثار منفی این نوع اطلاع رسانی و تبلیغات را در ذهن عمومی جامعه به عنوان یک موضوع قابل تعمیم کنیم که فساد همه گیر و سازمان یافته است و یا سطح درگیری مسئولین با این موضوع بالا است و این نباید، چون مدیران ما واقعا مدیران سالمی هستند به هر حال در هر دستگاهی تعداد اندکی است تخلفات و جرائم اتفاق می‌افتد که عین آن تخلفات و جرائم باید مطرح شود.

تلاش برای برگزاری انتخابات الکترونیکی در ۱۴۰ شهر

وزیر کشور گفت: در این دوره از انتخابات مجلس شورای اسلامی تلاش خواهیم کرد با موافقت شورای نگهبان انتخابات در ۱۴۰ شهر را به صورت کاملا الکترونیکی برگزار کنیم.
عبدالرضا رحمانی فضلی در حاشیه سی و چهارمین جلسه ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی در جمع خبرنگاران درباره احراز هویت رای دهندگان افزود: یکی از اقدامات مهم در برگزاری انتخابات به صورت الکترونیکی احراز هویت است یعنی کسی که پای صندوق رای می‌رود و قرار است رای دهد باید کاملا شناخته شده و قابل شناسایی باشد و هویت آن مشخص گردد.
وی ادامه داد: در گذشته با تخلفاتی روبرو بودیم اینکه افرادی زیر سن رای دادن به پای صندوق می‌آمدند و گاهی اوقات افراد با شناسنامه افراد فوتی یا اینکه با شناسنامه‌های تقلبی رای می‌دادند.
رحمانی فضلی افزود:، اما با احراز هویت به صورت الکترونیکی در انتخابات فردی که قصد رای دادن را دارد کمتر از یک ساعت یک دقیقه می‌تواند مشخصاتش روشن شود یعنی بلافاصله ارتباط مستقیم با مرکز داده و اطلاعات پردازی ثبت احوال برقرار می‌شود و سوابق افراد سریعاً شناسایی می‌شود و اگر تخلفی صورت بگیرد حتماً سیستم هشدار خواهد داد.
وی با بیان اینکه با احراز هویت رای دهندگان، این موارد از بین می‌رود گفت:: با این روش احراز هویت که شورای نگهبان نیز موافقت خود را اعلام کرده بود بیش از ۸۵ درصد امکان تخلف از بین می‌رود و از تخلفات انتخاباتی جلوگیری می‌شود.
وزیر کشور افزود: یکی از روش‌های نهایی که نتوانستیم با توافق شورای نگهبان انجام دهیم شمارش الکترونیک است یعنی در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰ شهر را به صورت کاملا الکترونیکی برگزار کردیم و قرار است با توافق شورای نگهبان همچون گذشته در این دوره از انتخابات مجلس شورای اسلامی نیز ۱۴۰ شهر را به صورت کاملاً الکترونیکی برگزار کنیم.
وی ادامه داد: بحث شمارش الکترونیکی آرا را در انتخابات شورایاری، نظام پزشکی، نظام مهندسی و اتاق بازرگانی امتحان کرده ایم و بدون هیچ تخلفی و ظرف مدت یک ساعت تمامی آرا شمرده شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ثبت بیش از ۱۱ میلیون خدمت در مراکز شماره‌گذاری پلیس راهور
رقابت بیش از ۲۰۰ دانش‌آموز مارگونی در مسابقات قرآن و عترت
درخشش خوزستانی‌ها در المپیاد استعداد‌های برتر ایران
برگزاری مانور سراسری مقابله با آفت کش‌های تقلبی از فردا در گیلان
بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون گشایش یافت
صحن علنی مجلس شورای اسلامی /۲۶ بهمن ۱۴۰۴
عفو ۷۰ هزار نفر محکومان قضایی در کشور
استان‌ها در آستانه نقش‌آفرینی جدید در تجارت کالاهای اساسی
آمادگی بنیاد شهید برای تکریم شهدای اغتشاشات اخیر
دیدار رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با خانواده شهید یاوری
معرفی سرپرست جدید جهاد دانشگاهی واحد همدان
ورود ۶۴۰ هزار تن نهاده دامی به خراسان رضوی
پرونده جفری اپستین؛ چالشی برای عدالت قضائی و حقوق بشر در آمریکا
انهدام دو باند سرقت طلا در فارس
واکسیناسیون HPV مؤثرترین راه پیشگیری از سرطان دهانه رحم
۳ پروژه جدید در مرکز نگهداری کودکان بی‌سرپرست شیروان افتتاح شد
آغاز ششمین دوره پویش مردمی کودکان سایبری اردبیل
برخورد با حمل بار نامتعارف وانت بار‌ها
جذب ۱۴۲ هزار داوطلب جدید در هلال احمر و بهره‌مندی ۱۲۸ هزار نفر از طرح نذر خدمت
تحول در صدور مجوزهای محصولات کشاورزی ؛ از ۲۷۰ روز به ۵۰ روز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است
نورپردازی پرچم ایران در برج تفلیس صدای رژیم صهیونیستی را درآورد
برگزاری مسابقات والیبال جام جوان در بیارجمند
آموزش بهداشتی حجاج مهریزی با محوریت پیشگیری از بیماری‌های واگیر
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا
هشدار چین به آمریکا درباره ایران
ورود سامانه بارشی به خراسان رضوی از فردا
الکترونیکی شدن ثبت‌نام داوطلبان شورا‌های اسلامی روستا
پیام تبریک سران ۱۴ کشور دیگر به رئیس جمهور
دو زلزله پیاپی بیش از ۴ ریشتری در عسلویه
ورودی‌های شهر یزد ساماندهی می‌شود
کنفرانس امنیتی مونیخ به «سیرک مونیخ» تبدیل شده است
ثبت نام شورا‌های روستا‌ها تا ۳۰ بهمن
پیش بینی بارش برف و باران با ورود سامانه بارشی جدید
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است  (۶ نظر)
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا  (۶ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا  (۳ نظر)
روایتی از شبی که شهید زلفی آسمانی شد  (۳ نظر)
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است  (۲ نظر)
اوج تقاضای مصرف برق کشور به ۴۶ هزار و ۳۶۹ مگاوات رسید  (۲ نظر)
نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در یزد  (۱ نظر)
ورود موج دوم سامانه بارشی به چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
افزایش ۲۱ درصدی ورودی سدها و کاهش ۵ درصدی ذخایر آبی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
کنفرانس امنیتی مونیخ به «سیرک مونیخ» تبدیل شده است  (۱ نظر)
تعویق آزمون‌های سراسری امکان پذیر نیست  (۱ نظر)
انهدام یک هسته تروریستی سلطنت‌طلب در خراسان رضوی  (۱ نظر)
کجا نوشته شده حقوق طی سال فقط یک بار افزایش پیدا کند؟  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی فردوس در درگیری مسلحانه با قاچاقچیان مواد مخدر  (۱ نظر)