پخش زنده
امروز: -
روسیه و چین قطعنامه پیشنهادی چند کشور غربی درباره توقف درگیری ها (مقابله ارتش سوریه با تروریست های تکفیری در ادلب) را وتو کردند
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره مباشر؛ نشست شورای امنیت سازمان ملل برای رای گیری درباره دو قطعنامه در مورد اوضاع استان ادلب در سوریه برگزار شد.
در نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد که با هدف بررسی قطعنامه پیشنهادی آلمان، بلژیک و کویت برای توقف درگیری ها (مقابله ارتش سوریه با تروریست های تکفیری در ادلب) در ادلب سوریه ارائه شد، چین و روسیه با استفاده از حق وتو، مانع تصویب قطعنامه پیشنهادی شدند.
سیزدهمین وتوی روسیه درباره جنگ سوریه
روسیه روز پنجشنبه برای سیزدهمین بار اقدام شورای امنیت سازمان ملل را درباره جنگ سوریه وتو کرد. روسیه درخواست برای برقراری آتش بس در شمال غربی سوریه را به این علت رد کرد که این درخواست، شامل معافیتی برای عملیات نظامی علیه گروه های تروریستی که در فهرست سیاه سازمان ملل قرار دارند، نمی شود.
چین نیز با حمایت از روسیه، جلوی تصویب این متن را گرفت؛ متنی که توسط بلژیک، آلمان و کویت تهیه شده بود. این هفتمین وتوی چین درباره جنگ سوریه بود.
انتقاد شدید نماینده سوریه از سکوت در برابر جنایات ائتلاف آمریکایی در این کشور
به گزارش شبکه تلویزیونی الاخباریه سوریه؛ بشار الجعفری نماینده دائم سوریه در سازمان ملل متحد در نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد با هدف بررسی قطعنامه پیشنهادی توقف درگیری ها در ادلب گفت وقتی سخن درباره جنایاتی است که ائتلاف بین المللی (آمریکایی) و شبه نظامیان مزدورش مرتکب می شوند قلم ها خشک می شوند.
وی با اشاره به ریاست دوره ای روسیه بر شورای امنیت سازمان ملل متحد افزود تاریخ از این نشست به عنوان نشستی یاد خواهد کرد که نه برای حمایت از مردم سوریه بلکه برای مخدوش کردن وجهه روسیه به عنوان رئیس دوره ای شورای امنیت سازمان ملل متحد برگزار شده است.
بشار الجعفری با بیان اینکه توافقات آستانه و سوچی به حق نظام سوریه و هم پیمانانش در مبارزه با گروههای تروریستی تاکید دارد, خظاب به نماینده آلمان به عنوان یکی از سه کشور پیشنهاد دهنده قطعنامه توقف درگیری در ادلب, گفت نماینده آلمان چگونه از ضرورت مبارزه با تروریست های بیگانه در سوریه غافل است؟ چگونه ممکن است چنین قطعنامه ای از طرف کشورهایی پیشنهاد شود که خودشان در قالب ائتلاف بین المللی در سوریه حضور دارند, ائتلافی که با داعش مبارزه نمی کند بلکه زیرساخت های سوریه را ویران می کند و عامل قتل هزاران غیرنظامی سوری است.
مشروح اظهارات نماینده سوریه در نشست سازمان ملل به این شرح است...