• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۴۳۵۳۰
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۴
اجتماعی » جامعه و شهری
با حضور فعال ناجا

تأمین امنیت کاروان‌های راهیان نور

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‎های دفاع مقدس از حضور فعال ناجا در تأمین امنیت کاروان‌های راهیان نور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سردار سرتیپ بسیجی «بهمن کارگر» به مناسبت هفته نیروی انتظامی با سردار «حسین اشتری» فرمانده نیروی انتظامی و مسئولان این نیرو دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار، سردار کارگر با حضور در محل «ستاد فرماندهی ناجا» ضمن قدردانی از تلاش‌های مخلصانه فرماندهی، مسئولان و کارکنان ناجا در برقراری نظم و امنیت اظهار کرد: تا کسی در نیروی انتظامی خدمت نکند، جایگاه و عظمت کاری را که در نیروی صورت می‌گیرد، متوجه نمی‌شود؛ اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی می‌فرمایند «وظیفه نیروی انتظامی در میان نیرو‌های مسلح وظیفه استثنایی، بسیار حساس، سنگین و در عین حال بسیار ظریف است» حقیقت دارد. مردم از صبح تا شب و از تولد تا مرگ با نیروی انتظامی سر و کار دارند، هرچه جلوتر می‌رویم بیشتر به این نکته پی می‌بریم.
وی گفت: امروز نیز نیروی انتظامی با بسط و گسترش رسانه‌ها و شبکه‌های مجازی با ایجاد «پلیس فتا» اقدامات ارزشمندی را در جهت کنترل، ساماندهی و برخورد با تخلف‌ها در این حوزه توفیق بسیار خوبی را داشته است.
سردار کارگر افزود: احساس امنیت در همه امور مؤثر است؛ اگر امنیت نباشد نه برنامه‌ریز می‌تواند درست برنامه‌ریزی کند، نه تولیدکننده می‌تواند کار خود را درست انجام دهد و نه شهروندی می‌تواند آرامش داشته باشد. باید خدا را شکر کنیم که کشور ما به واسطه وجود نیرو‌های مسلح مقتدر از امنیت بالایی برخوردار است.
سردار کارگر در ادامه با اشاره به بیانات حضرت امام خامنه‌ای مبنی بر اینکه دفاع مقدس همچنان ادامه دارد، تصریح کرد: انجام وظیفه در ناجا جزو مشاغل سخت محسوب می‌شود. دفاع از مرزها، مبارزه با قاچاقچیان مواد مخدر و دشمنان و معاندان داخلی از مهم‌ترین اقدامات نیروی انتظامی است که این مجاهدت‌ها یادآور و متاثر از حماسه آفرینی‌های رزمندگان در دوران دفاع مقدس است.
وی تصریح کرد: در بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، دفاع مقدس را هرگز تمام شده نمی‌دانیم و تداوم این دفاع ارزشمند و اشاعه فرهنگ والای آن‌را برای خود تکلیف می‌دانیم و بر این اساس امروزه دفاع مقدس در قالب مدافعان حرم اهل بیت (ع) و مدافعان وطن همچنان ادامه دارد.
سردار کارگر با قدردانی از همکاری و تلاش‌های مخلصانه فرماندهی، مسئولان و کارکنان ناجا در ترویج فرهنگ و ارزش‌های دفاع مقدس و مدافعان امنیت کشور به ویژه در تامین امنیت و ایمنی کاروان‌های راهیان نور بیان کرد: در گزارشی که در موضوع راهیان نور محضر رهبر معظم انقلاب اسلامی ارائه دادیم ایشان بر حفظ ایمنی زائران راهیان نور تاکید داشتند. در سال ۱۳۹۷ بیش از ۷ میلیون نفر در قالب کاروان‌های راهیان نور از مناطق عملیاتی دفاع مقدس بازدید کردند که بحمدالله و با تعامل و تدابیر نیرو‌های نظامی و انتظامی هیچگونه تلفات جاده‌ای نداشتیم.
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‎های دفاع مقدس در پایان ماموران نیروی انتظامی را از هماهنگ‌ترین، مودب‌ترین و منظم‌ترین نیرو‌ها دانست و گفت: حضور فعال نیروی انتظامی در تامین امنیت کاروان‌های راهیان نور در اعزام به مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس قابل تقدیر است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تامین ۳۰ قلم تجهیزات مراکز درمانی زنجان و طارم
اعتکاف فرصتی برای خودسازی و تهذیب نفس
تولید مستند «آرنا» با محوریت پزشکی هسته‌ای در شبکه اشراق زنجان
۱۴ دی، اعزام ۱۱۰ زوج دانشجو از استان زنجان به مشهد مقدس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ دی ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۴ دی ۱۴۰۴ به افق قم
بیش از ۱۵ هزار معتکف در کهگیلویه و بویراحمد؛ روایت حضور گسترده معنوی
لرستان غرق در شادی و سرور ولادت حضرت علی (ع)
پیش بینی افزایش موقت دمای هوا در خراسان شمالی
پاسخ مردم یاسوج به ادعاهای ترامپ
پیام مداخله‌جویانه آمریکا نسخه‌ای برای نا امنی
خبر‌هایی از برگزاری جشن های ولادت امیرالمومنین علی(ع) در سمنان
یادی از شهید سلیمانی و ۲۳ شهید گچساران
واکنش هنرمندان و فعالان فضای مجازی به شهادت مرزبان کهگیلویه و بویراحمدی
خبرهای کوتاه کهگیلویه و بویراحمد
کهگیلویه و بویراحمد سراسر جشن و شادی برای میلاد مولود کعبه
همایش نه به شکار در دورود لرستان
آغاز عملیات حفاری با هدف توسعه میدان گازی مختار
شناسایی عوامل حریق عمدی کیوسک پلیس خاش
اعتکاف فرصتی برای خلوت با خدا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا
کاهش دما در استان کرمان
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها
سرمای شدید و یخبندان در زنجان
با معترض حرف می‌زنیم؛ اغتشاش‌گر را باید سر جایش نشاند
هوای خراسان رضوی سردتر می‌ شود
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا
تجهیز و غرفه بندی روستابازار پارک شهر در اراک
حمله به ونزوئلا نشانه ضعف آمریکا
حضور پزشکیان در مجتمع بهزیستی «خانه دختران ایران»
آماده سازی میدان امام خمینی تهران برای برگزاری نمایش بزرگ میدانی فاتح خیبر
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال 
اهداء ۸۰۰ سری جهیزیه به نوعروسان کم برخوردار
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
بازداشت شهردار آبادان  (۳ نظر)
آغاز پیش فروش هفت محصول ایران خودرو  (۲ نظر)
افزایش ۴۰ درصدی مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد در سال ۱۴۰۵  (۲ نظر)
افتتاح شهربازی در جنوب شهر شیراز  (۱ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۱ نظر)
اطلاعیه سپاه لرستان درپی شهادت بسیجی امیرحسام خدایاری فرد  (۱ نظر)
پخش مستند «مهر»، از شبکه افق  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)
تشییع با شکوه شهید مجیدی مهر، شهید راه وطن در لوداب  (۱ نظر)
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)
هفته ۱۸ فوتبال سری آ ایتالیا؛ میلان به دنبال بازگشت به صدر  (۱ نظر)
نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی برای کاهش ترافیک هشتگرد  (۱ نظر)
نهضت توسعه عدالت آموزشی، جریان زنده ایثار و امید در کشور  (۱ نظر)
نجات یک خانواده از دل برف و کولاک کندوان  (۱ نظر)